Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kérdésben a felelet. Semmi olyat nem írtál, ami a topicba tartozna szervesen. De Nekd is javaslok egy printscreen-t minden hsz után, bár múltkor is nekem lett igazamm.gabesz írta:mér van az hogy kitörlik a hozzászólásaimat,amikor semmi olyat nem írok????????????????????????
Barcafeco írta:a rangok hány hozzászolásonként növekednek?![]()
Ne a mennyiséget, hanem a minőséget tartsd szem előttVito írta: 0 - Barca C - "C csapat tagja"
25 - Barca B "B csapat tagja"
100 - Jugador de Barca "A Barca játékosa"
250 - Jugador d'Estrella "A kezdő 11 játékosa" - ???
500 - Capitá del Barca "A Barca kapitánya"
1000 - Entrenador del Barca "A Barca edzője"
2500 - Director de Fútbol "Futball-igazgató"
5000 - Llegenda del Barca "Barca Legenda"
10000 - Presidente del Barca "A Barca Elnöke"
Fordítás: Homér
Régebben az egyik topicban pontosan levoltak írva a rangok, de úgylátom már eltűnt.Barcafeco írta:a rangok hány hozzászolásonként növekednek?![]()
így van.Slither írta:A moderálás topic zárt (ha jól tudom), oda elég nehéz beírni az észrevételeket.
A moderálás topic zárt (ha jól tudom), oda elég nehéz beírni az észrevételeket.Homér írta:Erre való a moderálás topic. Ide mondjuk azt kéne írni, hogy milyen topicokra van szükség.
A Barçának is van köze Henryhoz, ezzel az erővel oda is írhatnád az Henrys hsz-eid. Egyébként, soha nem szoktam olyan hsz-eket törölni, aminek köze van a témához, sőt hiába volt off az egyik hsz-ed beleszerkesztettem az előzőbe, valamelyik topicba, és csak azután töröltem a másikatmrmonster írta:Drigo, ...
mrmonster írta:Egyébként sajnos nem emléxem már mit írtam az Henry topicba....biztos hogy volt köze Henry-hoz is
abszolút nem ez a cél! viszont az érthető, hogy 'mindent' elkövetünk azért, hogy a fórum színvonala továbbra is megtartsa azt a magas szintet, amit eddig megszokhattunk. mivel a fórum nem csupán szakmai jellegű, ezért könnyen előfordulhat 1-2 OFF hozzászólás, ami a topic témájától valamennyire eltérhet.mrmonster írta:Drigo, nagyon jó hogy ilyen precíz vagy, de gondolom, mint moderátor belátod, hogy néha vannak olyan szituációk, amikor ír valaki egy hsz-t, és annak témája akár egy másik topic-ba is tartozhatna... de mivel a két téma akár egy mondaton belül is lehet, így nem célszerű a mondat egyik felét X topicba írni, a másik felét meg Y topicba...
Egyébként sajnos nem emléxem már mit írtam az Henry topicba, de az biztos hogy semmi sértő nem volt benne semmire és senkire nézve. (Meg se tudom nézni, mert törölve lett... Ja és biztos hogy volt köze Henry-hoz is)
Szóval: ez inkább a fórumozó elijesztése a fórumtól, mint "rendcsinálás".