Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pénteken a sport írta,hogy Wenger leül Rosellel beszélni,de továbbra sem áll szándékában eladniAttika 25 írta:Hát,első hirként ÁLLITOLAG Wenger elutasitott minden találkozót Rosell-el.
A forrás nem tudom mennyire hiteles,de ez egy olyan dolog,amit ha nem lenne alapja szerintem nem irnák
http://arsenal-mania.com/articles/31088 ... ected.html
A Porto meccseit én se követem rendszeresen, de ahogy a VB-n tolta a srác, az alapján én már többször be akartam írni, hogy jó lenne Alves cseréjének - is, mivel a védelem minden posztján van már tapasztalata.faithnomore írta:VB-n mutatott teljesítménye alapján Fucile-t nagyon szívesen látnám itt Alves cseréjének, illetve ha gyengélkedik a mi Danink akkor elnézném kezdőbe is. Nagyszerűen játszott az egész vb alatt, igazából csak erről tudom megítélni, mert nem néztem Porto meccseket.
Vélemény?
Én nem igazán hasonlítgatnám őket, az én elképzelésem szerintem nem ütnék egymást.LG írta:Nekem nem kéne...sztem semmivel nem tehetségesebb Bojannál. Lehet mondani, h többet letett az asztalra a brazil, de neki nem világklasszisok játszanak a posztján a csapatában, hanem bottal járó aggastyánok. Sztem ha Bojan is stabilan kezdő lenne, simán überelné Patot. Nézzük csak, h micsoda gól/perc mutatója van Bojannak. A tavalyi szezonban is élni tudod a kevés lehetőséggel, amit kapott, ezek után sztem több esélyt érdemel. Sztem Ibrának maradnia kell, ha belejön nagyon sokat nyerünk vele. DE ha nem, sztem akkor sincs gáz, mert Villa is játszhat középen, ill. én Bojant sem féltem!barca99 írta:Még mindig úgy vagyok, hogy megérdemel egy esélyt, de őszintén bevallom, Pato-ra gondolkodás nélkül...
Hát nagyon nem. A múlt szezonban mutatott gyengébb játék egyik oka, h Iniesta nagyon sokat volt sérült, és Keita játszott helyette.Amúgy nem kéne sztár játékost igazolni Iniestáék pótlására, egy "közép" szintű labdarúgó is megfelelne, nemde?
Remek játékos a VB alapján. Utánaolvastam és a védelemben bárhol bevethető, ami vészhelyzetekben elég jól jöhet. Nem túl idős (26) és ha jól értelmeztem, akkor 2 év van hátra a szerződéséből, ezért annyira nagyon drága sem lehetne. Amúgy főleg, amit a mai meccsen nyújtott az elég meggyőző. Én elfogadnám itt.faithnomore írta:VB-n mutatott teljesítménye alapján Fucile-t nagyon szívesen látnám itt Alves cseréjének, illetve ha gyengélkedik a mi Danink akkor elnézném kezdőbe is. Nagyszerűen játszott az egész vb alatt, igazából csak erről tudom megítélni, mert nem néztem Porto meccseket.
Vélemény?
Ugyanez a véleményem. De tényleg. Pont meccs közben merült fel, hogy mennyire jól tolja az egész vébén a srác. Habár nálam még mindig Cáce a kedvenc, ha ő nem, Fucilet szívesen látnám itt.faithnomore írta:VB-n mutatott teljesítménye alapján Fucile-t nagyon szívesen látnám itt Alves cseréjének, illetve ha gyengélkedik a mi Danink akkor elnézném kezdőbe is. Nagyszerűen játszott az egész vb alatt, igazából csak erről tudom megítélni, mert nem néztem Porto meccseket.
Vélemény?
Ja, mert egy "közép szintű" játékos simán tudná pótolni Iniestáékat...fanbarca írta:
Amúgy nem kéne sztár játékost igazolni Iniestáék pótlására, egy "közép" szintű labdarúgó is megfelelne, nemde?
noname írta:Sztem Sweinsteiger is jöjjön, meg Diego, meg Kaka és reaktiváljuk Zidanet, illetve tevrbe van 1-2 halott játékos feltámasztása is. Rosell és Laporta közösen tarják majd a szeánszot.Zibra16 írta:Én szerintem jönnie kéne Fabrenak és Özilnek is
Te beteg vagynoname írta:illetve tevrbe van 1-2 halott játékos feltámasztása is. Rosell és Laporta közösen tarják majd a szeánszot.
Sztem Sweinsteiger is jöjjön, meg Diego, meg Kaka és reaktiváljuk Zidanet, illetve tevrbe van 1-2 halott játékos feltámasztása is. Rosell és Laporta közösen tarják majd a szeánszot.Zibra16 írta:Én szerintem jönnie kéne Fabrenak és Özilnek is
Meglátjuk... Én egyelőre nem bízom túlságosan Rosellben.Attika 25 írta:Ettől azért nem félek,bárki is jön az azért jön,mert Pep rábólintott,onnantól meg már nem Rosell sara.
Ettől azért nem félek,bárki is jön az azért jön,mert Pep rábólintott,onnantól meg már nem Rosell sara.d írta:Az nem baj, amíg szakmai alapú igazolásokat hoznak össze és nem Rossel kampánycéljai miatt jön majd valami név.
Pontosan, és ha értenéd mire célzok, akkor tudnád, hogy csak alátámasztod ezzel, amit írtam. VdVaartot akkor igazolták, amikor nem jött össze Céronaldo megvásárlása, de persze be lett igérve a jónépnek valami nagy sztárocska a "minden évben egy nagy név" project keretein belül, úgyhogy jött Van der Vaart a semmiből, ami már akkor is átgondolatlan átigazolásnak tűnt, és utólag is kijelenthetjük, hogy nem vált be igazán...Attika 25 írta:Nem mintha nagy van der Vaart fan lennék,de ő azért nem olyan játékos mint amit a Real-ban mutat ám,náluk senki nem jó,Sneijder sem volt (aztán látjuk milyen),Kaka sem jó,VdV sem,szóval őt azért annyira ne szóljuk le,hogy vele példálozunk mint bűn rossz játékossal. SZERINTEM.