Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.10.04. 16:00:52

d.OR írta:
Barcaforever írta:Berbatov, vmi hihetetlen nagy örömmel veszi tudomásul, h gólt szerzett. :roll: (nem először)

örüljön csak neki ! ha ez ösztönzi arra, hogy még többet lőjjön :wink:
Ha láttad volna, miután gólt lő, akkor tudnád miről beszélek. :roll: Áll egyhelyben, mint vmi laza gyerek és a szeme sarkából köszöni a csapattársainak a gratulációt.Semmi öröm vagy vmi.

Nekem mind1, h vesz tudomást arról, h gólt szerez, csak megemlítettem.
Kép
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.10.04. 08:12:48

Azért nem semmi amit Hajnal alkotott az udineiek ellen,két gól....szegény most rossz lehet neki hogy az ő tizenegyes rontása miatt estek ki...
Pedig senki ne merje szidni még dortmundi berkeken belül se mert azért ha ő nem duplázik akkor nem lett volna semmi és a továbbjutás is álom maradt volna...ti mit gondoltok a mutatott teljesítményéről/játékáról?
Kár ,hogy a válogatottba nincsenek ilyen jó meccsei...legalábbis mostanában nem ...
Cáceres14
Jugador del Barça

2008.10.03. 19:49:18

a Real Madrid le akarja igazolni Daniel Aggert
a Castilla csapatba pedig a skót Steven Fletchert nézték ki
d.OR
Jugador d'estrella

2008.10.01. 16:09:37

Barcaforever írta:Berbatov, vmi hihetetlen nagy örömmel veszi tudomásul, h gólt szerzett. :roll: (nem először)

örüljön csak neki ! ha ez ösztönzi arra, hogy még többet lőjjön :wink:
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.10.01. 15:54:28

Berbatov, vmi hihetetlen nagy örömmel veszi tudomásul, h gólt szerzett. :roll: (nem először)
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2008.09.29. 18:09:32

Hát a Juvéra tényleg ráférne egy kis vérfrissítés.
Kiszemelték amúgy régebben Diego-t. Már nem tom miért nem ment oda.
Pedig félig olasz. Gyorsan menne a beilleszkedés is.

És Ronaldo? Hát a 2010-es Vb-re már 34 éves lesz. Hát hogyha van benne motiváció akkor felőlem jöhet. Amúgy is régen láttam már játszani. Szerintem képes arra hogy játszóképes állapotba hozza magát. Maradonát is láttam sörhassal focizni. És neki annyi az előnye hogy ő nem drogozik.
És hát ő egy volt barcajátékos! Nem méltó az neki hogy így vonuljon vissza.
Úgy kéne mint Zidane-nak. Élete utolsó meccse a Vb döntő. Persze nem kéne lefejelnie senkit sem.
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.29. 17:41:12

Schweinsteiger a Juventus legfőbb kiszemeltje

Fiatalítaná középpályás sorát a Juventus labdarúgócsapata, amely a hírek szerint elsőszámú célpontjának a Bayern München válogatott középpályását, Bastian Schweinsteigert szemelte ki.
A Juventus FC az olasz élvonal második legmagasabb átlagéletkorú keretével rendelkezik, és a Zebrák együttesének kulcsemberei közül már többen is 30 év fölöttiek. Ez főleg a középpályán jelent problémát, hiszen ebben a csapatrészben Haszan Szalihamidzsics, Cristiano Zanetti, Mauro Germán Camoranesi és Pavel Nedved is túl van a harmadik ikszen, és bár Mohamed Sissoko vagy a saját nevelésű Sebastian Giovinco valamelyest fiatalítja a csapatot, nem meglepő, hogy a Juvénál a középpályás sor fiatalítása a cél.
A torinói klub első számú kiszemeltje pedig nem más, mint a Bayern München válogatott középpályása, Bastian Schweinsteiger.

A 24 esztendős német futballistát a hírek szerint a Juve már a nyáron is megkörnyékezte, de akkor semmi sem lett a transzferből - ám a torinóiak nem feledkeztek meg Schweiniről. Már csak azért sem, mert a focista szerződése az idény végén lejár a bajoroknál, és egyelőre a kontraktus meghosszabbításáról szóló tárgyalások nem vezettek eredményre. A pletykát tovább erősíti, hogy Schweinsteiger elmondása szerint olaszul tanul - persze csak azért, mert tetszik neki a nyelv...
A focistával egyébként a nyáron az AC Milant is kapcsolatba hozták, vagyis nem a Juventus az egyetlen érdeklődő iránta, és természetesen azt sem lehet kizárni, hogy végül mégis csak szerződést hosszabbít a Bayernnél, az azonban tény, hogy amennyiben januárig nem ír alá Münchenben, akkor a jövő év kezdetétől szabadon tárgyalhat más klubokkal is.
További átigazolási hírek/pletykák:
Az Olympique Lyon támadóját, Karim Benzemát a Manchester United és a Manchester City is kiszemelte.
A Cardiff City walesi középpályását, Joe Ledleyt a Tottenham Hotspur vinné.
Az Everton FC januárban a Fulham FC középpályását, Jimmy Bullardot vinné.
A Lazio macedón csatárát, Goran Pandevet a Chelsea FC figyeli.

Forrás:Origo
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.29. 17:36:32

Édes álom......

A 32 éves Ronaldo szeretne játszani a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon: a brazil csillag februári sérülése után kedden futballozott először.

"Ez nagyszerű lenne, természetesen előbb tökéletesen meg kell gyógyulnom" - nyilatkozta Ronaldo a Folha de Sao Paulo című napilapnak. "Amikor holtfáradt vagyok az edzés után, mindig arra gondolok: a hátvédek, ha visszatérek, drágán megfizetik ennek az erőfeszítésnek az árát."

A világbajnok támadó a Manchester City együttesével egyezkedik esetleges átigazolásáról. Az orvosok szerint az aranylabdás csatár, aki február 13-án a Livorno elleni bajnokin szenvedett súlyos térdsérülést, várhatóan decemberben térhet vissza.

A Real Madrid és az FC Barcelona volt sztárjának júniusban lejárt a szerződése az AC Milan együttesénél, ezért felépülésének befejező szakaszát a brazil Flamengo együttesénél kezdte meg.

"Már nagyon várom a meccseket" - jelentette ki.

.......forrás:Origo és Nemzeti Sport

...
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.29. 17:27:24

palesz77 írta:
Gyurinho írta:Ronaldinho Milan ellen nyújtott teljesítméye és gólja is nagyon szép volt szerintem és mint már írtam korábban a régi már sose lesz de ha ilyen gólokat fejel/lő akkor a Milan szurkolói imádni fogják minden helyzetben....
inter ellen nem? mind1, szerintem amikor ő rossz formába játszik, akkor is jobb egy átlagos focistánál, mert a labdáinak van szeme, ezt láthattuk tegnap is, sok ilyen és jobbb meccset remélek neki(de az inter legyen a bajnok)
Igen,elírtam...elég nagy hiba miután a tegnapi mérkőzés után sokszor a Milan tetszetős játéka ugrik be ezért lehetett az elírás mivel rájuk gondoltam.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2008.09.29. 17:20:54

Gyurinho írta:Ronaldinho Milan ellen nyújtott teljesítméye és gólja is nagyon szép volt szerintem és mint már írtam korábban a régi már sose lesz de ha ilyen gólokat fejel/lő akkor a Milan szurkolói imádni fogják minden helyzetben....
inter ellen nem? mind1, szerintem amikor ő rossz formába játszik, akkor is jobb egy átlagos focistánál, mert a labdáinak van szeme, ezt láthattuk tegnap is, sok ilyen és jobbb meccset remélek neki(de az inter legyen a bajnok)
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.29. 17:14:10

Ronaldinho Milan ellen nyújtott teljesítméye és gólja is nagyon szép volt szerintem és mint már írtam korábban a régi már sose lesz de ha ilyen gólokat fejel/lő akkor a Milan szurkolói imádni fogják minden helyzetben....
depth
Capitá del Barça

2008.09.28. 15:16:17

jajjj, szegény rendőrbácsinak a könyöke megsérült :twisted:

amúgy megnézném Oleguert valamilyen utcai harcban, azért nem olyan keménykötésű legény ő :)
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.28. 15:10:45

Kétéves börtönbüntetést kért az illetékes spanyol ügyészség Oleguer Presasra, az FC Barcelona volt futballistájára, aki jelenleg a holland Ajax játékosa - írta pénteken a Marca

A legkelendőbb madridi sportnapilap internetes oldalán közzétett írás szerint Oleguerrel szemben az a vád, hogy - még 2003 szeptemberében - a Barcelonához közeli Sabadellben résztvett olyan vandál szurkolói akciókban, amelyek következtében rendőrök is megsebesültek.
A futballista, aki az elmúlt szezonig játszott a Barcában, a vádirat szerint kővel dobott meg egy hatósági embert, akinek a könyöke megsérült. Tettéért - bizonyítottság esetén - akár két évre is lecsukhatják, és az orvosi kezelések 450 eurós költségének kifizetésésre kötelezhetik.
Az ügyészség vele együtt összesen 11 embert vádol törvénysértő cselekedetek elkövetésével, így azzal, hogy kövekkel, üvegekkel, szemeteskukákkal felfegyverkezve több ízben összecsaptak a sabadelli rendfenntartó erőkkel.

Oleguer korábban is témát adott már sajtónak politikai beállítottsága miatt, mivel többször is kijelentette, hogy szimpatizál a katalán nacionalistákkal, és egy ízben kiállt a baszk Haza és Szabadság (ETA) terrorszervezet egy börtönben éhségsztrájkoló tagja mellett.

Forrás:Origo
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.24. 20:03:03

Na a mostani meccsen is van veszély :? .......például Sergio Garcia...én személy szerint mindig is szerettem a játékát,szerintem jó kis focista/jó csatár....kiváncsi vagyok Cáceres vagy a egyáltalán a védelem mit tud kezdeni vele....
MÁS: az én tippem 3:1
Saviola007
Jugador del Barça

2008.09.15. 15:59:10

Subinho írta:Ronaldonak nagyon rosszkor jött a sérülés, mert kezdett belelendülni és jól játszani! ha nem sérül meg, még mindíg a Milan játékosa lenne és Sheva maradt volna Londonban!!! Amikor Januárban átigazolt Milánóba az Inzaghi/Gillardino duónaknagyon nem ment a góllövés. 4 hónap alatt több gólt lőtt, mint egész szezonban az említett duó...
Sajnálom az újabb sérülését, mert 32 évesen simán elfért volna bármely nagy csapatban! lásd: van nistelrooy, crespo.....
ez a man.city nagyon lehangoló. az, hogy ropinnyó elment oda, minősíti, de Ronaldo??? több önbecsülést várnék tőle!!! p. egy Roma, ami nem Milan/Inter/Juve, de nem is man.city...
spanyolban nem tud hova menni, olaszból nincs ajánlat, a premier ligát meg nem fogja ő már bírni!!! ha nem kap jó ajánlatot, remélem marad a Flamenónál levezetni és nem teszi meg amit Rivaldo a Kuruvcsival.....

Sajnálom Ronaldot szerettem a Barcaban is és végül is Realosként se volt vele bajom nagyon nagy klasszis, de sérülésekkel nincs szerencséje ilyen korban már nagyon nehéz visszajönni egy komolyabb sérülésből.
Subinho
Director del Fútbol

2008.09.15. 15:52:27

Ronaldonak nagyon rosszkor jött a sérülés, mert kezdett belelendülni és jól játszani! ha nem sérül meg, még mindíg a Milan játékosa lenne és Sheva maradt volna Londonban!!! Amikor Januárban átigazolt Milánóba az Inzaghi/Gillardino duónaknagyon nem ment a góllövés. 4 hónap alatt több gólt lőtt, mint egész szezonban az említett duó...
Sajnálom az újabb sérülését, mert 32 évesen simán elfért volna bármely nagy csapatban! lásd: van nistelrooy, crespo.....
ez a man.city nagyon lehangoló. az, hogy ropinnyó elment oda, minősíti, de Ronaldo??? több önbecsülést várnék tőle!!! p. egy Roma, ami nem Milan/Inter/Juve, de nem is man.city...
spanyolban nem tud hova menni, olaszból nincs ajánlat, a premier ligát meg nem fogja ő már bírni!!! ha nem kap jó ajánlatot, remélem marad a Flamenónál levezetni és nem teszi meg amit Rivaldo a Kuruvcsival.....
kilibarca
Capitá del Barça

2008.09.15. 15:44:53

MessiFan írta:A city ronaldot? ő nem sérült? :lol: mondjuk ott van hogy Állítólag...
"14:33 - A Manchester City következő szerzeménye Ronaldo, aki az elmúlt években a Real Madridban és a Milanban is szerepelt. /Elmundo/"
Állítolag azért volt mert madridistán olvastam. Amúgy már nem sérült a Flamengoval edzett és készült a visszatérésre.Ha jól tudom ...
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.09.15. 15:39:45

A city ronaldot? ő nem sérült? :lol: mondjuk ott van hogy Állítólag...
kilibarca
Capitá del Barça

2008.09.15. 15:39:02

Állítólag a City leigazolta Ronaldo. :shock: :) Fenomén még jó lehet valamire. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kilibarca 2008.09.15. 15:42:38-kor.
socio66

2008.09.13. 11:07:31

Gyurinho írta:
Nem csak hogy nagy érvágás hanem nincs nagyon másik vkp-ja a Chelsea-nek hasonló szintű meg pláne nem.....épp ezért ha jön a téli átigazolási időszak akkor biztos vesznek egy vkp-t ha csak nem szereznek egy középszintű vkp-t ingyen (szabadúszó) pl. Appiah...
Obi Mikel esetleg felnőhet a feladathoz.
lopakodo
Capitá del Barça

2008.09.13. 10:34:41

Samuel Kuffour visszavonult!én még a bayernbe szerettem meg a játékát ,a fifa 2001-be ő volt a kedvenc védőm :) egy kiváló focista hagyta abba a labdarúgást!remélem edző lesz :)
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.10. 16:48:14

baguvixXx írta:
Gyurinho írta:Több, mint öt hónap kihagyás vár Michael Essienre, a Chelsea ghánai labdarúgójára, aki pénteken, a Líbia elleni világbajnoki selejtezőn sérült meg.

A 25 éves középpályás térdében elszakadtak a külső szalagok, így a műtét elkerülhetetlen.

"Beszéltem Michaellel, azt mondta, nagyon súlyos a dolog és legalább öt hónapig harcképtelen lesz" - nyilatkozta John Terry, a Chelsea csapatkapitánya.
Ez nem kicsi ér vágás pedig Essien nagyszerű játékos!
Nem csak hogy nagy érvágás hanem nincs nagyon másik vkp-ja a Chelsea-nek hasonló szintű meg pláne nem.....épp ezért ha jön a téli átigazolási időszak akkor biztos vesznek egy vkp-t ha csak nem szereznek egy középszintű vkp-t ingyen (szabadúszó) pl. Appiah...
baguvixXx
Jugador d'estrella

2008.09.10. 16:40:13

Gyurinho írta:Több, mint öt hónap kihagyás vár Michael Essienre, a Chelsea ghánai labdarúgójára, aki pénteken, a Líbia elleni világbajnoki selejtezőn sérült meg.

A 25 éves középpályás térdében elszakadtak a külső szalagok, így a műtét elkerülhetetlen.

"Beszéltem Michaellel, azt mondta, nagyon súlyos a dolog és legalább öt hónapig harcképtelen lesz" - nyilatkozta John Terry, a Chelsea csapatkapitánya.
Ez nem kicsi ér vágás pedig Essien nagyszerű játékos!
Kép
Kép
Kép
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.10. 16:29:05

Több, mint öt hónap kihagyás vár Michael Essienre, a Chelsea ghánai labdarúgójára, aki pénteken, a Líbia elleni világbajnoki selejtezőn sérült meg.

MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.09.08. 17:52:44

méghogy Oddo kiszorítja Lahmot :lol: Lahm a Bayernben eleve balszélső :lol: meg ha egy poszt lenne akkor is röhögnék :lol:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Lezárt