Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha láttad volna, miután gólt lő, akkor tudnád miről beszélek.d.OR írta:Barcaforever írta:Berbatov, vmi hihetetlen nagy örömmel veszi tudomásul, h gólt szerzett.(nem először)
örüljön csak neki ! ha ez ösztönzi arra, hogy még többet lőjjön
Barcaforever írta:Berbatov, vmi hihetetlen nagy örömmel veszi tudomásul, h gólt szerzett.(nem először)
Igen,elírtam...elég nagy hiba miután a tegnapi mérkőzés után sokszor a Milan tetszetős játéka ugrik be ezért lehetett az elírás mivel rájuk gondoltam.palesz77 írta:inter ellen nem? mind1, szerintem amikor ő rossz formába játszik, akkor is jobb egy átlagos focistánál, mert a labdáinak van szeme, ezt láthattuk tegnap is, sok ilyen és jobbb meccset remélek neki(de az inter legyen a bajnok)Gyurinho írta:Ronaldinho Milan ellen nyújtott teljesítméye és gólja is nagyon szép volt szerintem és mint már írtam korábban a régi már sose lesz de ha ilyen gólokat fejel/lő akkor a Milan szurkolói imádni fogják minden helyzetben....
inter ellen nem? mind1, szerintem amikor ő rossz formába játszik, akkor is jobb egy átlagos focistánál, mert a labdáinak van szeme, ezt láthattuk tegnap is, sok ilyen és jobbb meccset remélek neki(de az inter legyen a bajnok)Gyurinho írta:Ronaldinho Milan ellen nyújtott teljesítméye és gólja is nagyon szép volt szerintem és mint már írtam korábban a régi már sose lesz de ha ilyen gólokat fejel/lő akkor a Milan szurkolói imádni fogják minden helyzetben....
Subinho írta:Ronaldonak nagyon rosszkor jött a sérülés, mert kezdett belelendülni és jól játszani! ha nem sérül meg, még mindíg a Milan játékosa lenne és Sheva maradt volna Londonban!!! Amikor Januárban átigazolt Milánóba az Inzaghi/Gillardino duónaknagyon nem ment a góllövés. 4 hónap alatt több gólt lőtt, mint egész szezonban az említett duó...
Sajnálom az újabb sérülését, mert 32 évesen simán elfért volna bármely nagy csapatban! lásd: van nistelrooy, crespo.....
ez a man.city nagyon lehangoló. az, hogy ropinnyó elment oda, minősíti, de Ronaldo??? több önbecsülést várnék tőle!!! p. egy Roma, ami nem Milan/Inter/Juve, de nem is man.city...
spanyolban nem tud hova menni, olaszból nincs ajánlat, a premier ligát meg nem fogja ő már bírni!!! ha nem kap jó ajánlatot, remélem marad a Flamenónál levezetni és nem teszi meg amit Rivaldo a Kuruvcsival.....
"14:33 - A Manchester City következő szerzeménye Ronaldo, aki az elmúlt években a Real Madridban és a Milanban is szerepelt. /Elmundo/"MessiFan írta:A city ronaldot? ő nem sérült?mondjuk ott van hogy Állítólag...
Obi Mikel esetleg felnőhet a feladathoz.Gyurinho írta:
Nem csak hogy nagy érvágás hanem nincs nagyon másik vkp-ja a Chelsea-nek hasonló szintű meg pláne nem.....épp ezért ha jön a téli átigazolási időszak akkor biztos vesznek egy vkp-t ha csak nem szereznek egy középszintű vkp-t ingyen (szabadúszó) pl. Appiah...
Nem csak hogy nagy érvágás hanem nincs nagyon másik vkp-ja a Chelsea-nek hasonló szintű meg pláne nem.....épp ezért ha jön a téli átigazolási időszak akkor biztos vesznek egy vkp-t ha csak nem szereznek egy középszintű vkp-t ingyen (szabadúszó) pl. Appiah...baguvixXx írta:Ez nem kicsi ér vágás pedig Essien nagyszerű játékos!Gyurinho írta:Több, mint öt hónap kihagyás vár Michael Essienre, a Chelsea ghánai labdarúgójára, aki pénteken, a Líbia elleni világbajnoki selejtezőn sérült meg.
A 25 éves középpályás térdében elszakadtak a külső szalagok, így a műtét elkerülhetetlen.
"Beszéltem Michaellel, azt mondta, nagyon súlyos a dolog és legalább öt hónapig harcképtelen lesz" - nyilatkozta John Terry, a Chelsea csapatkapitánya.
Ez nem kicsi ér vágás pedig Essien nagyszerű játékos!Gyurinho írta:Több, mint öt hónap kihagyás vár Michael Essienre, a Chelsea ghánai labdarúgójára, aki pénteken, a Líbia elleni világbajnoki selejtezőn sérült meg.
A 25 éves középpályás térdében elszakadtak a külső szalagok, így a műtét elkerülhetetlen.
"Beszéltem Michaellel, azt mondta, nagyon súlyos a dolog és legalább öt hónapig harcképtelen lesz" - nyilatkozta John Terry, a Chelsea csapatkapitánya.