Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van!Etooka írta:Meg kell mondjam, pár éve Petr Cechet tartottam a világ legjobb kapusának, és ezt a mostani hszem miatt fontos leszögeznem!
Szóval, aki őt akarja látni a Barcelona kapujában, ajánlom figyelmébe a Bolton elleni, 4-3-s Chelsea sikert hozó mérkőzést...
Ahogy már többször, most is megvédem VV-t, és nem azért, hogy hangoztassam, csupán ma néztem meg az ominózus Cech bakikat, és eszembe jutott ez a VV-Cech csere.
Nekem feltűnt,meg úgy egyáltalában mostanában nem igen lehet rá panasz ,hisz nem kapunk gólt miközben nem mindig jó a védelem (pl. mikor Puyol épp nincs a védelemben vagy Cáceres sem egy életbiztosítás mindig) és akkor bizony mindig ott van és szerintem jól véd - > mikor kell.lionelmessi19 írta:Tovább hiábaa gondolkodnál, az a nagy helyzet.noname írta:Lyon,Espanyol
UI.: csak ennyi jut eszembe mert 3 mpnél többet nincs kedvem gondolkodni.
Most Szombaton nemtudom feltűnt-e vkinek, de egy igen óriásit védett még meccs elején.. tiszta gólhelyzetben. Nekem feltűnt, néhány méterre ücsörögtem onnan.
Tovább hiábaa gondolkodnál, az a nagy helyzet.noname írta:Lyon,Espanyol
Ennyi a lényeg!alex27 írta:VV 453 perce nem kapott gólt a bajnokságban!
én is ugy tudomEtooka írta:Tudtommal a Lyon ellen egy mérkőzést sem veszítettünknoname írta:Lyon,Espanyol
Tudtommal a Lyon ellen egy mérkőzést sem veszítettünknoname írta:Lyon,Espanyol
Sok mindent fel lehet hozni Valdes ellen, de ezt azért neee. A nullszöges gól akkor gáz a kapusnak, ha a rövidbe kapja, de itt csak az volt a gond, hogy Valdes nem nőtt elég nagyra, így nem érhette el.socio66 írta:bírom,hogy még ezt is meg lehet magyarázni..sztem még dicsérjük is meg,hogy nullszögből sikerült gólt kapnia.Saviola írta:a Chelsea elleni meg igazán sokat számított.
Ehh...CFirpo3 írta:Ez igaz, csakhogy VV-t nem a magyar kapusokhoz kell viszonyítani, hanem a Barcához.Viki írta:Nem tudom hogy mi a bajotok Valdesel de szerintem tegnap is elég jól védet!Nemtudom megérteni azt hogy ti blamáljátok mikor a magyar kapusoknál még ha hibázik akor is JÓBBBB...[/b]
nem tudom láttad-e tegnap Chelsea - Bolton meccset, 4-3 lett. 4-0ról hozták fel, Cech hibáiból.(Hozzátéve, apámmal eszméletlen szurkolás volt 4-0tól Boltonnak. :DD) Addig nem volt végeni valója, aztán hirtelen meg lett terhelve.Caesarka írta:Csak ne a legfontosabb... Sokkal nyugodtabb lennék, ha Cech állna a kapuban! Amúgy meg, nem tudom miért nem jön el Londoból... Tengerpart, fiesta, nasütés, jó csapat, rengeteg szurkoló, nagy fizetés. Én már csomagolnék is!barca99 írta:Viszont addig, amíg nem megy el meccs rajta (ill. csak elenyésző számban), addig tényleg felesleges máglyára küldeni.
Ez igaz, csakhogy VV-t nem a magyar kapusokhoz kell viszonyítani, hanem a Barcához.Viki írta:Nem tudom hogy mi a bajotok Valdesel de szerintem tegnap is elég jól védet!Nemtudom megérteni azt hogy ti blamáljátok mikor a magyar kapusoknál még ha hibázik akor is JÓBBBB...[/b]
Csak ne a legfontosabb... Sokkal nyugodtabb lennék, ha Cech állna a kapuban! Amúgy meg, nem tudom miért nem jön el Londoból... Tengerpart, fiesta, nasütés, jó csapat, rengeteg szurkoló, nagy fizetés. Én már csomagolnék is!barca99 írta:Viszont addig, amíg nem megy el meccs rajta (ill. csak elenyésző számban), addig tényleg felesleges máglyára küldeni.
Elég sokáig védtem VV-t, de megmondom őszintén most már nem érdekelne, ha Txikiék tényleg néznének valakit erre a posztra.lluisllach89 írta:Egyedüli hiányossága szerintem a magas labdák. De van ideje fejlődni, kapus szinten nagyon fiatal még, olyan mint a bor, ahogy öregszik egyre jobb lesz majd meglátjátok!
Teljesen igazad van. Ez a legrosszabb, nincs mindig éles szituációban, viszont elvárják tőle hogy az ellenfél 1 helyzetét kivédje.Etooka írta:Én nem akarok senkit sem megbántani, de:
Valdes ma is úgy teljesített, ahogy kellett. Az elején, 1-0-nál akkorát és olyan fontosat védett, hogy az valami fogalom. Ezek után ugyan voltak kisebb hibák, mint például a gyereket eltolta, és az szabit kapott, de ez a Barcelona. Szvsz az egész világon itt a legnehezebb védeni, mert itt azt várják el, hogy elől menjen minden, és a védelemmel nem is törődnek. Viszont ha ott hibázik, valaki, rögtön felkapják a fejüket, hogy milyen egy védelem ez. Most vagy érdekel minket a védelem, vagy nem.
Ezen felül pedig, mondjatok 3 olyan hibát, amin meccs ment el ebben az idényben? A többi hibát ne említsétek, mert az a kutyát sem érdekli. Egy szemléltető példa: Messinél mi sem arra emlékszünk, mit hagyott ki, hanem arra, milyen meccseket döntött el. És ez alapján lesz az első minden szavazáson.
Szóval, majd kérem a hibákat!
És senkit nem akartam megbántani, és ha úgy tűnt volna, hogy egy kicsit fellengzős hangnemet használtam, akkor elnézést, nem volt szándékomban
Leo Messi topicban elegen ....-ják őt. Nemis tudom mi erre a megfelelő szó.Etooka írta:Ezen felül pedig, mondjatok 3 olyan hibát, amin meccs ment el ebben az idényben? A többi hibát ne említsétek, mert az a kutyát sem érdekli. Egy szemléltető példa: Messinél mi sem arra emlékszünk, mit hagyott ki, hanem arra, milyen meccseket döntött el. És ez alapján lesz az első minden szavazáson.