lluisllach89 írta:Egyedüli hiányossága szerintem a magas labdák. De van ideje fejlődni, kapus szinten nagyon fiatal még, olyan mint a bor, ahogy öregszik egyre jobb lesz majd meglátjátok!

Elég sokáig védtem VV-t, de megmondom őszintén most már nem érdekelne, ha Txikiék tényleg néznének valakit erre a posztra.
Kb. egy hónapja (figyelem, és) nem láttam tőle jó kijövetelt. Szinte hihetetlen, hogy sosem jön ki jó ütemben, vagy mindig kiejti a labdát.
Viszont itt meg is lehet húzni a vonalat, mert reflexekben, 1-1-ben pedig nagyon jó, sőt az egyik legjobb.
Ha maradna sem bánnám, mert amúgy bírom, és a klasszis kapusoktól csak a kijövetelei különböztetik meg, de ha a technikai stáb új kapus mellett döntene már nem igazán bánnám. Egy olyan csapatnál, ahol veszélyes az összes beívelés, nem árt egy olyan kapus aki ki tud jönni a kapujából. És végülis a hsz-t is azért idéztem, mert VV-ben nem látnám, hogy ebben fejlődne. Van, amiben világklasszis, de van olyan amiben átlagon aluli, sajnos.
Viszont addig, amíg nem megy el meccs rajta (ill. csak elenyésző számban), addig tényleg felesleges máglyára küldeni.