Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Igen, ezt már hallottam én is, és csak remélni tudom (KEDVES PES5 HASZNÁLÓK!!!), hogy ez amint meglesz feldobja ide valaki!!!antiimperialista írta:A második dologgal kapcsolatban csak annyit, hogy az mindig megoldódik, mert több olyan patch is letölthető hozzá, mely megoldja ezt a problémát.Silvanus írta:Bocsánat, az igazsághoz hozzá tartozik két dolog még:
A PES5-nek szerintem két hibája van, amiket azonban a kiváló játékélmény messzemenőkig kárpótol, azonban sok FIFA rajongónak, mint pl. nekem is eleinte nehéz megszokni, ezek pedig a hangok, amelyek nem lettek annyira jók, pláne a kommentár! És az, amiről aztán tényleg nem tehetnek a gyártók (hisz ez csak pénz kérdés) a jogok! Sajnos rengeteg csapat nem igazi nevén fut a játékban, ami egy kissé zavaró, ennyi...
Nekem (a demo alapján, mert a teljes még nincs meg) az az egyetlen problémám, hogy a játékosok sokszor érthetetlenül futnak lesre. Talán ez az egyetlen igazán idegesítő hiba.
A második dologgal kapcsolatban csak annyit, hogy az mindig megoldódik, mert több olyan patch is letölthető hozzá, mely megoldja ezt a problémát.Silvanus írta:Bocsánat, az igazsághoz hozzá tartozik két dolog még:
A PES5-nek szerintem két hibája van, amiket azonban a kiváló játékélmény messzemenőkig kárpótol, azonban sok FIFA rajongónak, mint pl. nekem is eleinte nehéz megszokni, ezek pedig a hangok, amelyek nem lettek annyira jók, pláne a kommentár! És az, amiről aztán tényleg nem tehetnek a gyártók (hisz ez csak pénz kérdés) a jogok! Sajnos rengeteg csapat nem igazi nevén fut a játékban, ami egy kissé zavaró, ennyi...
http://www.shop.pcdome.huHaaskaa írta:Valaki legyenszíves írja már meg nekem,hogy hol lehet a neten megrendelni a PES 5-öt xbox-ra,mert itt Komárom megyében sehol sem lehet kapni sajna.
Előre is thx
hmmm nekem ugyanúgy mint az előző részekbenMr. Master írta:Úgy van beállítvaBadi írta:Mr. Master írta:L1+Kör?
Mer az az új részben elég necces..
jah hogy te PS-el nyomod?![]()
akkor L1 + négyzet
eddig a körrel lőttél?![]()
![]()
Háromszög, becsúszás, indítás
Négyzet: indítás
Kör: lövés, fejelés, odalépés
X: Kapuscsalogató gomb, plusz passz, plusz fejelés
Úgy van beállítvaBadi írta:Mr. Master írta:L1+Kör?
jah hogy te PS-el nyomod?![]()
akkor L1 + négyzet
eddig a körrel lőttél?![]()
![]()
Mr. Master írta:L1+Kör?
Q + a lövés egyszerreTheo írta:Az előző meccsemet Van bommel két góljával nyertem;).Deco helyén játszott.Probáltam átemelni a kapuson Q-val de nem ment :S. Hogyan lehet?Mivel?
...master liga-ba lehet olyat hogy saját csapatot csinálsz kitalált játékosokkal....de van olyan, hogy master leagueba, hogy match mode players-sel kezdessz - ez az hogy a valódi csapatok, valódi játékosok...master liga abban különbozik, hogy nem az első ligában kezdessz, hanem a "D" ligában...és feljuthatsz meg a ranglistán előre kell vinni a csapatot...valami ilyesmi!barcafan írta:ha masters leagueban kezdek egy cuccot akkor nem valódi játékosokat kapok... mi a különbség a masters és a sima league közöttés játékost hol tudok csinálni
és venni masters leagueban
rámegyek de csak vmi compare-t meg add a listet nyom ki és ki ir valami not mittoménmi negotiate period
A különbséget sajna nemtom,de engem is érdekelne..Játékost csinálni asszem csak úgy lehet h az 1ik meglévő játékost "átformálod".Szal pl Szabicsból megcsinálod saját magadat az Edit menüpontbanbarcafan írta:ha masters leagueban kezdek egy cuccot akkor nem valódi játékosokat kapok... mi a különbség a masters és a sima league közöttés játékost hol tudok csinálni
és venni masters leagueban
rámegyek de csak vmi compare-t meg add a listet nyom ki és ki ir valami not mittoménmi negotiate period