kössz még 1 *

mar reg vege.Xavi001 írta:mennyi az állás ?
Hihetetlen gyenge a bajnokság. Ez nagyon szomorú. Egy ilyen bajnokságban az dönt, hogy ki veszít több kötelező meccset. A 20 csapatból 16 kötelező győzelem szinten van. A Vale és a Sevilla tud néha meglepetést okozni, de ők se esélyesebbek mint mondjuk a City a MU ellen. Sokkal jobb lenne, ha a Sev. és a Vale. is európai szinten meghatározó csapat lenne úgy, hogy mellette nem féltávtól majdnem matematikailag esélytelen a bajnoki címre a 2 nagyon kívül.barca99 írta:Hát, nem tudom. Inkább az a különbség, hogy mondjuk a Lyon játékosai nem 3 méterről fogják az emberüket.LG írta:Azért érdekes, h a BL-ban, ahol kicsit korrektem játékvezetés van mennyivel eredménytelenebb a Madrid.
Igazából én sem nagyon tudom, de nekem úgy tűnik, hogy a Real jól elvan ebben a langyos bajnokságban, de amikor egy komolyabb ellenfél jön (Milan, Lyon) akkor érződik rajtuk, hogy a Racing, Valladolod eddzi őket, és nincsenek igazán hozzászokva a komolyabb ellenfelekhez.
Mást nem tudok elképzelni, mert röhögve verik a Liga összes csapatát, de a BL-ben elég régóta megégnek.
Ezért kellene egy tökös Sevilla és Valencia (Silva és Villa marad a sggén), egy kicsit komolyabb Atleti és Villarreal, meg egy-egy meglepetés Mallorca, Bilbao, vagy akár Espanyol, Osasuna (talán ők vitézkedtek pár éve az UEFA-kupában).
Akkor talán nem csak a Barcát lehetne komolyan venni nemzetközi szinten.
Azért tegnap a Bilbao se nagyon erőltette meg magát ellenünk. A 2. félidő elején volt kisebb fellángolásuk, meg 1 gól, de más nem nagyon.gygerike írta:Az ucsó 20 perc o9lyan volt mintha emberhátrányba lenne a racing , de nem a rela miatt. Egyszerűen olyan sz@rul védekeztek hogy nem tudtam elhinni. Rossz volt nézni. Néha olyan mintha a Real ellen nem is akarnának játszani ellenünk meg teper mineki mint a kismalac.
Hát, nem tudom. Inkább az a különbség, hogy mondjuk a Lyon játékosai nem 3 méterről fogják az emberüket.LG írta:Azért érdekes, h a BL-ban, ahol kicsit korrektem játékvezetés van mennyivel eredménytelenebb a Madrid.
jogos Gonzalo Higuain a neve..de a lényeg ha a eredmenyek.com oldalon rákattintasz a racing-real mecssre, ott beteszed hogy élő kommentár, és ott megtalálod 90´- Gonzalo Higuain játszik Gonzalo Higuain helyettfcbarca0827 írta:Rewolution5 írta:Gonzalo Higuan helyett Gonzalo Higuain játszik,.,..szegény eredmények.com...gyakori hibákMi? Úgy hívják, hogy Gonzalo Higuain, nem értelek...
![]()
Hogy mondhatsz ilyet,amikor nyilvánvalóan minket segítenek minden fronton a bírók?LG írta:Azért érdekes, h a BL-ban, ahol kicsit korrektem játékvezetés van mennyivel eredménytelenebb a Madrid.
Rewolution5 írta:Gonzalo Higuan helyett Gonzalo Higuain játszik,.,..szegény eredmények.com...gyakori hibák
Ezt nem így kell felfogni! Egy gyengébb csapat ellen nem lehet olyan jól játszani! Én ezt magamból tudom, egy Fradi ellen mindenki 110%-al "nyomta" egy Reac ellen elég volt a 60% isbali 15 írta:Szerintem gyerekek. Aggódni sem érdemes.
Elég gáz hogy a Real majdnem a legerősebb keretével van fent és így is nyögvenyelős a játék a 17. helyezett ellen.
A Barca meg egy majdnem teljes tartalékos gárdával veri 4-1-re a 6. Bilbao-t.
Erről van szó.bali 15 írta:Szerintem gyerekek. Aggódni sem érdemes.
Elég gáz hogy a Real majdnem a legerősebb keretével van fent és így is nyögvenyelős a játék a 17. helyezett ellen.
A Barca meg egy majdnem teljes tartalékos gárdával veri 4-1-re a 6. Bilbao-t.
Úgylegyencsababarca írta:Amiből valószínűleg elég sokat fog kapni jó szokásához híven a madrid...De nem baj,nem fogunk kikapni az biztos.VargaAron írta:
Illetve a pontrugásokra kell nagyon odafigyelni
Amiből valószínűleg elég sokat fog kapni jó szokásához híven a madrid...De nem baj,nem fogunk kikapni az biztos.VargaAron írta:
Illetve a pontrugásokra kell nagyon odafigyelni
Illetve a pontrugásokra kell nagyon odafigyelnicsababarca írta:Annyi a dolgunk a klasszikuson hogy nem toljuk fel a védelmet a félpályáig.
Ha ez megvan akkor fél lábbal,bekötött szemmel is nyerünk![]()
![]()
De tényleg,ez a madrid egyedüli ám de rendkívül hatékony fegyvere: a kontra.Ebből élnek.Ezt kell megakadályozni.
Állítólag azért küldték el KÉT bajnoki cím után Capello-t, mert nem volt szép a játék....Közben eldőlt...gyönyörűen kidolgozott akció, saját térfélről felívelés, a félpálya közelében totál üresen hagyott Higanynak, aki elment és elgurította a kapus mellett.Mikaos írta:Ezek szerint Madridban már elég, ha szinte csak kontrából, 11-esből, szögletből és szabadrúgásból születik gólmarci. írta:Haggyuk már az ilyen gyerekes megnyilvánulásokat..kontra,és?
Kontrából is kaphattok hármat..Alaposan leadtátok az igényeket. Ez nagyon messze van a "galaktikus" focitól.
Ezek szerint Madridban már elég, ha szinte csak kontrából, 11-esből, szögletből és szabadrúgásból születik gólmarci. írta:Haggyuk már az ilyen gyerekes megnyilvánulásokat..kontra,és?
Kontrából is kaphattok hármat..