Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Mondjuk úgy, hogy két meccsen becserélik nehéz is (bár ahogy emlékszem csereként győztes gólt lőtt a Lazionak és betalált az Internek is)Attika 25 írta: Keirisson is mekkora tehetség volt mikor leigazoltunk (bár semmi szükség nem volt rá) s aztán sem a Benfica-ban,sem a Fiorentina-ban nem tudott maradandót alkotni.
Valóban vigyázni kell ezekkel a brazil tehetségekkel,csak gondoljunk bele,hány "új" Ronaldo,Ronaldinho,Kaka.... volt már,s közülük senki még csak megközeliteni sem tudta azt a játékost akihez hasonlitották.Perrero írta: neymar, keirrison.. 1 kutya..
Ez alapján őszintén kétlem, hogy láttad őket játszani... De Neymart szinte biztosra veszem, hogy nem. Keirrissonnak látam pár meccsét, ő kényszeritőbe jó, meg gólt is tud lőni, de meg nagyon nem fogott. Neymar viszont cselez, gólt lő, mezőnymunka... Ami kell.Perrero írta: neymar, keirrison.. 1 kutya..
Na, végre valami jó hír...Attika 25 írta:A SPORT szerint képbe került Neymar,hamár úgyis egyezkedünk a Santos-al Keirisson ügyében,igy érdeklődtünk felőle is.
Óriási tehetség a srác,de brazliában rengeteg tehetség van. Állitolag a Santos 30 millát szeretne látni érte,az meg ku.rva sok,na meg jelenleg nincs is rá szükségünk. Mindenesetre azért tartsuk szemmel,s bizzunk benne,hogy a Santos nem enged az árárból s akkor senki nem fogja elvinni,aztán ha úgy alakul jövőre a keret esetleg akkor rá lehet mozdulni.
Én semmi ilyesmit nem találtam sehol,jelenleg ott tart a dolog,Rosell beszélni fog Wenger-el,ha minden igaz holnap. Remélem nem lesz igazam,de én borulátó vagyok a dologgal kapcsolatban. Szerintem nem fog jönni,mert nem akarják eladni,s ráadásul az a 40 milla sem egy világ rengető ajánlat.Sanama írta:forrás?Zibra16 írta:jönni fog Fabregas alighanem már a jövö héten meglehet
forrás?Zibra16 írta:jönni fog Fabregas alighanem már a jövö héten meglehet
Azért Arshavin első szezojában kiváló volt, télen érkezett, és ő hozta meg azt a lendületet, amivel az addig botlatozó Arsenal elérte a 4. helyet, és így indulhattak a BL-ban.Chino írta:Nem tudom igazán miért erőltetik ennyire Özilt. Akkora zsákbamacska mint egy ház és ha idén nem is akkor jövőre nagy eséllyel jön Cesc. Van két tehetséges fiatal középpályásunk és hoznánk egy Özilt aki ki tudja itt milyen lenne. Szvsz Thiago vagy Dos Santos lehozná azt amit a német(török) plusz ők itt nevelkedtek, fújják a Barca játékát. Komolyan nem értem. A vb-ig hallani se lehetett róla, Németországban lehet jól nyomta (nemigen követtem) és a vb-s teljesítménye miatt mindenki el van ájulva. Abban egyetértek hogy húzóember volt a válogatottban és amit csinált megsüvegelendő, de nem hiszem hogy ő lenne a hosszútávú megoldás. (mert egy ilyen fiatal játékossal sztem hosszútávra terveznek) Olyasmi érzésem van vele kapcsolatban, mint Arshavin volt annó. Mindenki el volt ájulva tőle, egymást ütötték érte a klubok, a végeredmény pedig nem lett olyan rózsás.
Szal én nem igazán szeretném Barca mezben látni. Ez szigorúan szvsz, de inkább megérné Fabregast megszerezni vagy várni egy évet, addig Thiagóék, ha bíznak bennük felnőhetnek a feladathoz.
Speciel Özil pont az a játékos, aki nem csak a VB-n teljesített. Persze annak nem volt szem előtt, aki nem figyeli a bundesligát, de látszott benne a potenciál.Chino írta:A vb-ig hallani se lehetett róla, Németországban lehet jól nyomta (nemigen követtem) és a vb-s teljesítménye miatt mindenki el van ájulva.
Vagy akár Ribery is hasonló "világsztár" lett... 2006ban tényleg nagyon jól tolta, de én azóta is imádkozok, hogy nehogy betegye a lábát még Dél-Európába se, nemhogy Barcelonába...Chino írta:Olyasmi érzésem van vele kapcsolatban, mint Arshavin volt annó. Mindenki el volt ájulva tőle, egymást ütötték érte a klubok, a végeredmény pedig nem lett olyan rózsás.
Jah, hát persze, csak a sok infó között, amit ma már összeolvastam meg lefordítottam - az argentin lapok még pluszban, reggel óta ezzel dolgozom - már néha keverek, de a cikkben ott van világosan: Dani Alves cseréjének jönnek, ha jönnek... Elnézést.visca el barca írta:markó kozépső, még az általad említett két játékos jobb oldali. közük nincs egymáshozEl fanático írta: A másik Marquez esete:
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Már leültek tárgyalni az ügynökével, de elvileg az ő helyére jöhetne Zabaleta vagy van der Wiel.
markó kozépső, még az általad említett két játékos jobb oldali. közük nincs egymáshozEl fanático írta: A másik Marquez esete:
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Már leültek tárgyalni az ügynökével, de elvileg az ő helyére jöhetne Zabaleta vagy van der Wiel.