Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.10. 08:51:23

http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803

Újra él a Barca-Milan kapcsolat.

A cikk szerint nem elképzelhetetlen egy Ibra-Pato csere,azonban az a cikk írójának sem tiszta,hogy a Milan hogyan fog Ibra-nak olyan fizut adni,amit Ibra kérne.

Én remélem,hogy marad Ibra,de szerintem ez a megoldás lehet az,amin még Pep is elgondolkodik,már ha tényleg igaz és reális esély van rá. Pato már azért bizonyitott europában,gyors,technikás és nem mellékesen fiatal,ő kevésbé lenne zsákbamacska mint Robinho.

Én szeretném ha Ibra maradna,de ha végül megy és választanom kellene az eddigi verziók közül akkor nekem ez tetszene a legjobban. (Jobban tetszene mint Mata,sokkal jobban mint Robinho,Robben-nél is,de még Torres-nél is,mert nem kell megvenni a komplett spanyol válogatottat)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Attika 25 2010.07.10. 09:03:07-kor.
barca0417
Entrenador del Barça

2010.07.09. 21:35:56

Teljesen felesleges Keirrisonról bármit is állítani, ha látnánk legalább a felkészülési meccseken a Barcában, akkor már láthatóvá válna valamennyire, hogy milyen játékos. De így ne bíráljuk, meg persze agyon dícsérni sem kell. De én nagyon szeretném ha láthatnám még Barca mezben a pályán. A klubhoz méltatlan lenne, ha úgy adnánk túl rajta, hogy még az öltözőben sem járt, talán Peppel még nem is találkozott, és még talán senkivel sem a csapatból.
Azt meg nem értem hogy ha egyszer védőre van szükség, aki Alvest is helyettesíteni tudja, és középen is bevethető, mivel csiga elment, akkor mi a szakmai ellenérv Cáceres ellen. El hiszem hogy lehetne találni, de akkor Peptől szeretném hallani. Én rajta kívül idén még nem láttam védőt, akit nem győzött le Robben sprintben...A holland-uru meccsen pedig megtörtént.
A tavalyi szűk keret egyenlőre még szűkebb, most már lassan érkezők, vagy visszatérők is kellenének.
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.09. 21:05:12

Attika 25 írta: Keirisson is mekkora tehetség volt mikor leigazoltunk (bár semmi szükség nem volt rá) s aztán sem a Benfica-ban,sem a Fiorentina-ban nem tudott maradandót alkotni.
Mondjuk úgy, hogy két meccsen becserélik nehéz is (bár ahogy emlékszem csereként győztes gólt lőtt a Lazionak és betalált az Internek is)
albicelesteX
A Vadász

2010.07.09. 20:44:16

Szinte az összes Brazíliából érkező "szuper tehetség" zsákbamacska már!Hol vannak a Romariok Ronaldok Ronaldinhok stb...A válogatottjukon is meglátszik,hogy náluk is egy minőségi változás is végbement!Gyakorlatilag az összes onnan érkező játékos megfő Európában!!Nekem nem kellene senki addig amíg itt nem bizonyított egy kisebb csapatban!
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.07.09. 20:39:03

Az igaz, hogy kikiáltották Keirrisont s szupertehetségnek. Ezt a meccsei alapján nem is értettem, de mnidegy - Brazil meccsét egyet láttam, konkrétan 1-szer ért labdába a bő 40 perc alatt amit elcsíptem belőle, de az meg gól lett. Na ez a típus engem se győz meg. Neymar nekem másnak tűnik, de valóban, várni kell még pár évet, hogy tudjuk, hogy mire képes - sőt a legjobb az lenne, ha előbb egy kisebb európai bajnokságba igazolna... De azt viszont nem lehet biztosra mondani, hogy tehetségtelen, és úgy elbukik, mint ahogy Keirrison - egyenlőre úgy néz ki. Persze ez is benne van a pakliban... :roll:
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.09. 20:25:31

Perrero írta: neymar, keirrison.. 1 kutya..
Valóban vigyázni kell ezekkel a brazil tehetségekkel,csak gondoljunk bele,hány "új" Ronaldo,Ronaldinho,Kaka.... volt már,s közülük senki még csak megközeliteni sem tudta azt a játékost akihez hasonlitották.

Keirisson is mekkora tehetség volt mikor leigazoltunk (bár semmi szükség nem volt rá) s aztán sem a Benfica-ban,sem a Fiorentina-ban nem tudott maradandót alkotni. Persze ettől még lehet jó játékos,s befuthat szép karriert,de nem hiszem,hogy a Barca-ban valamikor is alapember lesz. Nem biztos,hogy Neymar is ilyen lesz,de a pakliban benne van,még csak 18 éves,érjen még 2 évet,aztán majd meglátjuk hogy alakul a keretünk addig,valamint ő milyen szinten lesz akkor.
palesz77

2010.07.09. 20:21:36

Perrero írta: neymar, keirrison.. 1 kutya..
Ez alapján őszintén kétlem, hogy láttad őket játszani... De Neymart szinte biztosra veszem, hogy nem. Keirrissonnak látam pár meccsét, ő kényszeritőbe jó, meg gólt is tud lőni, de meg nagyon nem fogott. Neymar viszont cselez, gólt lő, mezőnymunka... Ami kell.

Amúgy Pato se fürdött be Európában... És Neymar stílusra hasonló, tehetségben meg nemtudom, szerintem megüti Patot ha nem übereli, de ezt a Brazil bajnokság meccsei alapján mondom... Megnézném azért az öreg kontinensen, de kétlem hogy Keirrissoni magasságokban lenne csak. :roll:
palesz77

2010.07.09. 20:10:57

Attika 25 írta:A SPORT szerint képbe került Neymar,hamár úgyis egyezkedünk a Santos-al Keirisson ügyében,igy érdeklődtünk felőle is.

Óriási tehetség a srác,de brazliában rengeteg tehetség van. Állitolag a Santos 30 millát szeretne látni érte,az meg ku.rva sok,na meg jelenleg nincs is rá szükségünk. Mindenesetre azért tartsuk szemmel,s bizzunk benne,hogy a Santos nem enged az árárból s akkor senki nem fogja elvinni,aztán ha úgy alakul jövőre a keret esetleg akkor rá lehet mozdulni.
Na, végre valami jó hír... 8) Az a gyerek nagy játékos lesz, legalábbis ha nem száll el magától, és át tudja menteni a formáját Európába - majd amikor jön, mert kétlem hogy ottmaradna... Olyan természetesen hámozza magát át a védőkön, hogy az egy csoda a szemnek kb - 3:27-nél és 4:07-nél vannak a góljai... Robinho miatt néztem meg pár Santos meccset, de Neymar meg Paulo Henrique szemetszúrtak... Kimagaslanak a mezőnyből, mindkettő fiatal. De énnekem csak Neymar kéne, balszélre tökéletes lenne - a távoli jövőben, jövőre a Villa-Ibra-Messi triót akarom látni :D -, míg Paulo gyerek irányító, és oda én Thiagot tartom nagy esélyesnek... De Neymar tényleg jó fogás lenne - számomra egyértelmű, hogy bőven tehetségesebb Keirrissonnál -, de a 30 misi az nagyonsok. Odaadjuk érte Keirrissont, meg Henriquet, aztán egy 10-est és jöhet is - kackac.

Na, viccet meg álmodozást félretéva, azért annak örülök, hogy legalább figyeljük... :roll:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2010.07.09. 20:17:19-kor.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.09. 19:48:28

A SPORT szerint képbe került Neymar,hamár úgyis egyezkedünk a Santos-al Keirisson ügyében,igy érdeklődtünk felőle is.

Óriási tehetség a srác,de brazliában rengeteg tehetség van. Állitolag a Santos 30 millát szeretne látni érte,az meg ku.rva sok,na meg jelenleg nincs is rá szükségünk. Mindenesetre azért tartsuk szemmel,s bizzunk benne,hogy a Santos nem enged az árárból s akkor senki nem fogja elvinni,aztán ha úgy alakul jövőre a keret esetleg akkor rá lehet mozdulni.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.09. 19:09:59

Sanama írta:
Zibra16 írta:jönni fog Fabregas alighanem már a jövö héten meglehet
forrás?
Én semmi ilyesmit nem találtam sehol,jelenleg ott tart a dolog,Rosell beszélni fog Wenger-el,ha minden igaz holnap. Remélem nem lesz igazam,de én borulátó vagyok a dologgal kapcsolatban. Szerintem nem fog jönni,mert nem akarják eladni,s ráadásul az a 40 milla sem egy világ rengető ajánlat.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.09. 18:52:51

Zibra16 írta:jönni fog Fabregas alighanem már a jövö héten meglehet
forrás?
Zibra16
Jugador del Barça

2010.07.09. 18:51:33

jönni fog Fabregas alighanem már a jövö héten meglehet
xavi12
Barça B
Kapcsolat:

2010.07.09. 17:42:42

SZILIandBARCA
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.07.09. 16:42:42

Chino írta:Nem tudom igazán miért erőltetik ennyire Özilt. Akkora zsákbamacska mint egy ház és ha idén nem is akkor jövőre nagy eséllyel jön Cesc. Van két tehetséges fiatal középpályásunk és hoznánk egy Özilt aki ki tudja itt milyen lenne. Szvsz Thiago vagy Dos Santos lehozná azt amit a német(török) plusz ők itt nevelkedtek, fújják a Barca játékát. Komolyan nem értem. A vb-ig hallani se lehetett róla, Németországban lehet jól nyomta (nemigen követtem) és a vb-s teljesítménye miatt mindenki el van ájulva. Abban egyetértek hogy húzóember volt a válogatottban és amit csinált megsüvegelendő, de nem hiszem hogy ő lenne a hosszútávú megoldás. (mert egy ilyen fiatal játékossal sztem hosszútávra terveznek) Olyasmi érzésem van vele kapcsolatban, mint Arshavin volt annó. Mindenki el volt ájulva tőle, egymást ütötték érte a klubok, a végeredmény pedig nem lett olyan rózsás.

Szal én nem igazán szeretném Barca mezben látni. Ez szigorúan szvsz, de inkább megérné Fabregast megszerezni vagy várni egy évet, addig Thiagóék, ha bíznak bennük felnőhetnek a feladathoz.
Azért Arshavin első szezojában kiváló volt, télen érkezett, és ő hozta meg azt a lendületet, amivel az addig botlatozó Arsenal elérte a 4. helyet, és így indulhattak a BL-ban.
Özil meg nem ezen a VB-n tűnt fel, aki követi a korosztályos tornákat is, az tudja, h egy oriási tehetségről van szó. E mellett a Werderben is remek. Ettől függetlenül ide valóban Fabregas kell! De ha nem jön össze, B tervnek jó Özil. Zsákbamacska, de egyenlőre nem annyira drága, h olyat nagyot buknánk rajta, ha nem válik be.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.07.09. 16:27:19

Dehogy nem lehetett hallani Özilről, aki kicsit is követi a Bundesligát tudja, hogy jópárszor villogott, a Werderben. :) Ettől függetlenül, eléggé zsákbamacska. Lásd: Diego :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
luffancs
Barça C

2010.07.09. 15:45:22

Én még egy Robinhot is szivesen látnék ott :)
d
Entrenador del Barça

2010.07.09. 15:35:56

Chino írta:A vb-ig hallani se lehetett róla, Németországban lehet jól nyomta (nemigen követtem) és a vb-s teljesítménye miatt mindenki el van ájulva.
Speciel Özil pont az a játékos, aki nem csak a VB-n teljesített. Persze annak nem volt szem előtt, aki nem figyeli a bundesligát, de látszott benne a potenciál.
geridoss
Director del Fútbol

2010.07.09. 15:22:12

Chino írta:Olyasmi érzésem van vele kapcsolatban, mint Arshavin volt annó. Mindenki el volt ájulva tőle, egymást ütötték érte a klubok, a végeredmény pedig nem lett olyan rózsás.
Vagy akár Ribery is hasonló "világsztár" lett... 2006ban tényleg nagyon jól tolta, de én azóta is imádkozok, hogy nehogy betegye a lábát még Dél-Európába se, nemhogy Barcelonába...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Chino
Llegenda del Barça

2010.07.09. 15:15:56

Nem tudom igazán miért erőltetik ennyire Özilt. Akkora zsákbamacska mint egy ház és ha idén nem is akkor jövőre nagy eséllyel jön Cesc. Van két tehetséges fiatal középpályásunk és hoznánk egy Özilt aki ki tudja itt milyen lenne. Szvsz Thiago vagy Dos Santos lehozná azt amit a német(török) plusz ők itt nevelkedtek, fújják a Barca játékát. Komolyan nem értem. A vb-ig hallani se lehetett róla, Németországban lehet jól nyomta (nemigen követtem) és a vb-s teljesítménye miatt mindenki el van ájulva. Abban egyetértek hogy húzóember volt a válogatottban és amit csinált megsüvegelendő, de nem hiszem hogy ő lenne a hosszútávú megoldás. (mert egy ilyen fiatal játékossal sztem hosszútávra terveznek) Olyasmi érzésem van vele kapcsolatban, mint Arshavin volt annó. Mindenki el volt ájulva tőle, egymást ütötték érte a klubok, a végeredmény pedig nem lett olyan rózsás.

Szal én nem igazán szeretném Barca mezben látni. Ez szigorúan szvsz, de inkább megérné Fabregast megszerezni vagy várni egy évet, addig Thiagóék, ha bíznak bennük felnőhetnek a feladathoz.
Forca Barca!!!!
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.09. 15:07:06

Az Elmundo Deportivo azt írja,hogy a Barca tárgyal Mashceranoért...30milliót ajánlanak(halkan jegyzem Toure ára) a 'Pool 36öt követel.

Hát nekem úgy tűnik,hogy nem Marquez lesz itt VKP.
El fanático
Entrenador del Barça

2010.07.09. 14:19:11

visca el barca írta:
El fanático írta: A másik Marquez esete:

Már leültek tárgyalni az ügynökével, de elvileg az ő helyére jöhetne Zabaleta vagy van der Wiel.
markó kozépső, még az általad említett két játékos jobb oldali. közük nincs egymáshoz
Jah, hát persze, csak a sok infó között, amit ma már összeolvastam meg lefordítottam - az argentin lapok még pluszban, reggel óta ezzel dolgozom - már néha keverek, de a cikkben ott van világosan: Dani Alves cseréjének jönnek, ha jönnek... Elnézést.
Kép
P-e-d-r-o
Barça B

2010.07.09. 14:18:30

Védelem:szerintem jöjjön Filipe,mert nagyon jó játékos,amikor tudtam néztem depor mecseket,és csapata egyik,ha nem a legjobbja volt!Abidal meg már 30 felett jár,szal nálam ő padozna,és filipe játszana,maxwell meg jobbhátvéd csere lenne,és a védelem meglenne oldva,középre meg télleg nemkell senki,mert egy-egy meccsen gyengébb csapatok ellen,vagy kupameccsen bedobná fontást,de a szezon nagy részot lehuzná az atleticnél,és jövőre be lehetne építeni,és1-2-felnőtt csapattal töltött szezon után kkezdő lehet Piqe mellett!

Középpálya:Hát a középpályára én vkp-nak elnéznék egy alou diarrat,mert olcsó,jó játékos,tapasztalat,és úgy vélem türné a padot,de ha bekéne ugrani jólenne!Kreatív középpályásnak elsősorban Fabregast szeretném,de ha ő nemjön össze akkor jöhet özil,és beépítjük thiagot!

Csatársor:Szerintem tökéletes a csatársor,Villa-Ibra-Messi felállás tökéletes,mert lenne 2 lendületes játékosunk a szélen,középpen egy erőcsatár,aki a badásoknál nagyon jól jöhet!Egy tömörülő védelem ellen is hatásosak lehetnénk,mert érzésem szerint mindhárom játékos jól lő távlrol!Szóval egy szo mint száz,a csatársor egy jó formában lévő ibrával így tökéletes,de ha nem menne neki akk villa középen pedro baloldalon,és azis elég jó!De visszatérve azelőzőre,ez a csatársor minden helyzetben jó eséllyel gólt tudna szerezni,mert mindegyik egy kicsit másban jó,és ez eggyütt nagyon erős!!!

Egyszóval,ahova játékost várok,és akiket várok:

-BHV:Filipe
-VKP:Alou Diarra
-Kreatív középpályás:Fabregas v. Özil
visca el barca
Presidente del Barça

2010.07.09. 13:59:30

El fanático írta: A másik Marquez esete:

Már leültek tárgyalni az ügynökével, de elvileg az ő helyére jöhetne Zabaleta vagy van der Wiel.
markó kozépső, még az általad említett két játékos jobb oldali. közük nincs egymáshoz
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Lezárt