Nemzetközi Labdarúgás - Válogatottak, Egyéb bajnokságok
Khm, és Izrael?Kluivertinho írta:Végülis a törkök sem büszkélkedhetnek olyan hűdenagy területtel Európában.VIII.Henrik írta:Anno még tudtam szurkolni nekik (Shearerrel, Sheringhammel), de a mostaniaknak nem! Bár azt nem értem, hogy Oroszország miért nem inkább az Ázsia kupán indul (vagy min?)? A pénz miatt vagy azért a pöttömnyi területű Kis Oroszországért ott a Baltikumban?
Ők szerintem még inkább Ázsia kupákra valók.

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Végülis a törkök sem büszkélkedhetnek olyan hűdenagy területtel Európában.VIII.Henrik írta:Anno még tudtam szurkolni nekik (Shearerrel, Sheringhammel), de a mostaniaknak nem! Bár azt nem értem, hogy Oroszország miért nem inkább az Ázsia kupán indul (vagy min?)? A pénz miatt vagy azért a pöttömnyi területű Kis Oroszországért ott a Baltikumban?
Ők szerintem még inkább Ázsia kupákra valók.

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
-
- Entrenador del Barça
Anno még tudtam szurkolni nekik (Shearerrel, Sheringhammel), de a mostaniaknak nem! Bár azt nem értem, hogy Oroszország miért nem inkább az Ázsia kupán indul (vagy min?)? A pénz miatt vagy azért a pöttömnyi területű Kis Oroszországért ott a Baltikumban?
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

- Melkor
- Entrenador del Barça
Ez aaaaaaaaaaaz!!!!
Örülök, hogy EZ az angol válogatott nem lesz ott az eb-n!! Szánalmas az a játék amit nyújtanak - íveljük fel azt csak lesz valami....erre nem vagyok kiváncsi!!
Örülök, hogy EZ az angol válogatott nem lesz ott az eb-n!! Szánalmas az a játék amit nyújtanak - íveljük fel azt csak lesz valami....erre nem vagyok kiváncsi!!
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
Persze, Hiddink jó edző, de azért, h iszonyat nagy mákjai is vannak ezekkel a válogatottakkal, az biztos, Fortuna kedveli azt az embert...
-
- Entrenador del Barça
Naggggyon örülök én is!
U.I.: 4 Merci kipipálva!

U.I.: 4 Merci kipipálva!

Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.

Azért majd ne lepődj meg, ha mégis...Oleguer írta:Lenyilatkozta, h nemmegy válogatotthoz, egyedül a portugálhoz.Grege írta:Nem lepne meg, ha Mourinhot elhappolná a Barca elől az angol FA.
-
- Capitá del Barça
Na vége eszt nem gondoltam volna. Grat Horvátoknak ez hozzá állás egy nem fontos meccsen.
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Ekkora szánalom csapatot mint ez az angol. Persze azért örülök, hogy nem jutottak ki.
Haverommal fogadtunk, én nyertem.

Nem lepne meg, ha Mourinhot elhappolná a Barca elől az angol FA.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Vége: 3-2
Ezt csúnyán benézték a kőbunkók
Valami hasonló történt tavaly a La Liga utolsó fordulójában, csak akkor "Anglia" egyenlített, majd nyert.

Valami hasonló történt tavaly a La Liga utolsó fordulójában, csak akkor "Anglia" egyenlített, majd nyert.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Banditos 2007.11.21. 22:48:59-kor.
in to exile
Azért oroszok nem viszik túlzásba ezzel a 0:1-gyel, naon kiröhögném őket, ha a végén, utolsó percben Andorra bemákolna egyet, és ezzel esnének ki...
Sztm holnap csökkentik a svájci-osztrák rendőrség készenléti erejét pár ezer fővel, minek annyi, ha nem jönnek az angolok
!!!

-
Aki mondta, az hülyeséget beszélt, de jó lenne, ha a Barcába is valami hasonlót tudna produkálni.Grege írta:Jól van no, csak kibicelek, nem nézem a meccset, szal csak a rosszindulatom beszélt...
Amúgy most néztem Xavi gólját, oké, h megpattanó volt, de ki mondta a minap, h nincs lövőereje??????

in to exile
-
- Capitá del Barça
megérdemelné, hogy ez az angol válogatott ne juson ki. Egyszerüen szerintem McClaren egy nagyon gyenge és nagyképű edző. De azért egy részbe ha nem lennének ott az angolk az EB-n akkor az csak a szinvonalat minden féle képen gyengiti. egy Angol válogatottnak ott a helye a kontinens viadlon.
Jól van no, csak kibicelek, nem nézem a meccset, szal csak a rosszindulatom beszélt...
Amúgy most néztem Xavi gólját, oké, h megpattanó volt, de ki mondta a minap, h nincs lövőereje??????

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Mennek a horvátok 3-2-re.

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Mindegyiknek a konklúziója,hogy az angolok megnyalhatják a bikáét.Remélem telitorokból sz.pnak majd az EB-n. 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saviola 2007.11.21. 22:38:29-kor.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Capitá del Barça
3-2
-
A Horvátok ma mindent kiadtak magukból, pedig akár leis sz.arhatnák a meccset. Szó nincs itt eladásról.

in to exile