Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Khm, és Izrael?Kluivertinho írta:Végülis a törkök sem büszkélkedhetnek olyan hűdenagy területtel Európában.VIII.Henrik írta:Anno még tudtam szurkolni nekik (Shearerrel, Sheringhammel), de a mostaniaknak nem! Bár azt nem értem, hogy Oroszország miért nem inkább az Ázsia kupán indul (vagy min?)? A pénz miatt vagy azért a pöttömnyi területű Kis Oroszországért ott a Baltikumban?
Ők szerintem még inkább Ázsia kupákra valók.
Végülis a törkök sem büszkélkedhetnek olyan hűdenagy területtel Európában.VIII.Henrik írta:Anno még tudtam szurkolni nekik (Shearerrel, Sheringhammel), de a mostaniaknak nem! Bár azt nem értem, hogy Oroszország miért nem inkább az Ázsia kupán indul (vagy min?)? A pénz miatt vagy azért a pöttömnyi területű Kis Oroszországért ott a Baltikumban?
Azért majd ne lepődj meg, ha mégis...Oleguer írta:Lenyilatkozta, h nemmegy válogatotthoz, egyedül a portugálhoz.Grege írta:Nem lepne meg, ha Mourinhot elhappolná a Barca elől az angol FA.
Aki mondta, az hülyeséget beszélt, de jó lenne, ha a Barcába is valami hasonlót tudna produkálni.Grege írta:Jól van no, csak kibicelek, nem nézem a meccset, szal csak a rosszindulatom beszélt...
Amúgy most néztem Xavi gólját, oké, h megpattanó volt, de ki mondta a minap, h nincs lövőereje??????