barca99 írta:
Mellesleg lehet ide-oda rakni Henry-t, nem fog nálunk jól játszani. Egész egyszerűen nem illik a csapat stílusába. Még középen akár, vagy két csatárnál akár, de én megmondom őszintén, nem hiszek benne. A Barca szereti, ha nála van a labda, a kp-k sokáig tartogatják, ellentétben az Arsenal kp sorával. Ott megszerezték a labdát, már tették Henry elé, előtte meg volt terület, megindult balról, felgyorsított... és onnan tényleg be tudta vinni a kapuig. De őszintén itt miért várnánk tőle többet? Megkapja a labdát, és elvárják tőle, hogy Messi szinten tologasson és cselezze be magát a 16-oshoz? Vagy húzza meg és adja be? Egyik se fekszik neki.
Szerintem egyértlemű, hogy ebben a taktikában szenved, ezért nem fog Arsenalos teljesítményt nyújtani.
Az itt leírtakban van a lényeg...
Nekem az a rejtély, h egyáltalán milyen céllal vették meg???
Vagy tán ezért akarták Eto'o-t annyira eladni, h Henry mehessen középre?
És Adebayor lett volna a magas erőcsatár mellette, aki fejel...
Persze ezt a verziót az élet felülírta
Sztem Henrytől NEM LEHET elvárni azt, amit az Arsenalban játszott/teljesített az idézetben leírt tények miatt
Ugyanezt erősíti Cesc Fabregas nyilatkozata, amit akkor adott, amikor Henry a Barcába igazolt. Eszerint még örült is , h Henry elment, mert a távoztával sokkal felszabadultabban játszhatnak, ti. H. állandóan cseszegette őket, ha valami nem úgy sikerült, ahogy kell, mármint, h mindig arra kellett koncentrálniuk, h őt kell megjátszani....
Az Arsenal játéka Thierry Henryre épült, a Barcáé meg NEM, ennyi a különbség, de ezt már megállapították itt 100-an, felesleges ezt ezerszer körberagozni.
Henry a Barcában soha nem fogja azt adni, amit az Arsenalban, egyszerűen azért, mert nem Ő az EGYETLEN..
Egyébként meg végre kipróbálhatnánk már pár meccsen hogy Eto'o-val ketten mit tudnának elől.
Erre viszont nagyon kíváncsi lennék....