Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Volt? Szerintem még most is az.LG írta:Azért mert Laporta szerelmes volt belé.Nekem az a rejtély, h egyáltalán milyen céllal vették meg???
Azért mert Laporta szerelmes volt belé.Nekem az a rejtély, h egyáltalán milyen céllal vették meg???
Az itt leírtakban van a lényeg...barca99 írta:
Mellesleg lehet ide-oda rakni Henry-t, nem fog nálunk jól játszani. Egész egyszerűen nem illik a csapat stílusába. Még középen akár, vagy két csatárnál akár, de én megmondom őszintén, nem hiszek benne. A Barca szereti, ha nála van a labda, a kp-k sokáig tartogatják, ellentétben az Arsenal kp sorával. Ott megszerezték a labdát, már tették Henry elé, előtte meg volt terület, megindult balról, felgyorsított... és onnan tényleg be tudta vinni a kapuig. De őszintén itt miért várnánk tőle többet? Megkapja a labdát, és elvárják tőle, hogy Messi szinten tologasson és cselezze be magát a 16-oshoz? Vagy húzza meg és adja be? Egyik se fekszik neki.
Szerintem egyértlemű, hogy ebben a taktikában szenved, ezért nem fog Arsenalos teljesítményt nyújtani.
Ezt a kérdést,a változatosság kedvéért holnap is tedd fel légyszíves.Csak mert még egyáltalán nem unalmas.gekkodan írta:Mit művel nálunk Henry 2007 júniusa óta? Elégedett vagy a játékával? És nem arra vagyok kíváncsi, hogy hol játszik, mit csinált Angliában és egyebek.
Nah az nem ártana!MessiFan írta:Szvsz ha az egész világ így gondolkodna akkorsem lenne jobb. Legfeljebb ha az egész stadion üveltene hogy 'Thierry Henry!'
Hajrá!!! Én is hiszek benne!Bogi63 írta:Ez az a hozzáállás ami kell!vilmso94 írta:Gyerünk Henry még formába fogsz lendülni , én hiszek benned !!!
Visca el Barca !Így tovább. (örülnék, ha mindenki így gondolkozna...
)
Sorry nem Silva, hanem Villa.Ebdon Lake írta:Ebben igazad van, de ha a City annyit ad érte miért ne mehetne? Szerintem egy olyan 25-30 milkát biztosan adnának. Hamarosan úgyis menni fog mivel kiöregszik. Egyébként ez a City világsztár csapat építése egy nagy hülyeség. Fabregas, Silva és Torres úgyse megy oda.Gyurinho írta:Van egy engem már-már idegesítő duma amit már majdnem minden topicban látok.....Henry nem jó adjuk el a Citynek![]()
ez akkora hülyeség úgy ahogy van!!!meg hogy Henry nem az igazi meg nem rúg olyan sok gólt sőt keveset rúg ezt mondják mások....na most Henry-t leigazolni nem volt okosdöntés mivel már volt egy klasszis befejező csatárunk ez igaz és ezt nem is vitatom de ha már leigazolták és a számára idegen baloldalt játszik ráadásul nem kell befelé húzódnia mert középen ott van Eto vagy Messi(ha behúzódik vagy egy előre húzódó kp) akkor arról a posztról ne várjatok sok gólt....amit Henry csinál az szerintem jó,elég és pont passzol egy baloldali támadóhoz tehát ha kell cselez betör és bepasszol/bead vagy ha kell és nincs kinek passzolni vagy nagyon jó helyzetbe van akkor gólt lő....ne várjatok húsznál több gólt mert az nem jöhet össze.Pláne hogy ott van mellette Eto és Messi is ....szerintem Eto'o rúgja a legtöbb gólt a csapatba de hát ez így van rendjén.Lényeg a lényeg szvsz ne HEnry-tól várjuk a fergeteges góltermést ha 15 gólt rúg az szerintem bőven jó persze ha mellette Etonak is megy.
Ebben igazad van, de ha a City annyit ad érte miért ne mehetne? Szerintem egy olyan 25-30 milkát biztosan adnának. Hamarosan úgyis menni fog mivel kiöregszik. Egyébként ez a City világsztár csapat építése egy nagy hülyeség. Fabregas, Silva és Torres úgyse megy oda.Gyurinho írta:Van egy engem már-már idegesítő duma amit már majdnem minden topicban látok.....Henry nem jó adjuk el a Citynek![]()
ez akkora hülyeség úgy ahogy van!!!meg hogy Henry nem az igazi meg nem rúg olyan sok gólt sőt keveset rúg ezt mondják mások....na most Henry-t leigazolni nem volt okosdöntés mivel már volt egy klasszis befejező csatárunk ez igaz és ezt nem is vitatom de ha már leigazolták és a számára idegen baloldalt játszik ráadásul nem kell befelé húzódnia mert középen ott van Eto vagy Messi(ha behúzódik vagy egy előre húzódó kp) akkor arról a posztról ne várjatok sok gólt....amit Henry csinál az szerintem jó,elég és pont passzol egy baloldali támadóhoz tehát ha kell cselez betör és bepasszol/bead vagy ha kell és nincs kinek passzolni vagy nagyon jó helyzetbe van akkor gólt lő....ne várjatok húsznál több gólt mert az nem jöhet össze.Pláne hogy ott van mellette Eto és Messi is ....szerintem Eto'o rúgja a legtöbb gólt a csapatba de hát ez így van rendjén.Lényeg a lényeg szvsz ne HEnry-tól várjuk a fergeteges góltermést ha 15 gólt rúg az szerintem bőven jó persze ha mellette Etonak is megy.
Ez az a hozzáállás ami kell!vilmso94 írta:Gyerünk Henry még formába fogsz lendülni , én hiszek benned !!!
Visca el Barca !