Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is pont erre gondoltam, hogy amikor már Danit nagyon fikázták, akkor a Xerez (vagy vmelyik kutyaütő csapat) ellen adott két gólpasszt.Chino írta: Azért nem olyan kutyaütő még tavasszal sem, ahogyan lentebb lett említve. Én mindenképp megpróbálkoznék egy fiatallal, de ha voksolhatnék én is Caceres-re tennék. Lehet, hogy én nem néztem rendesen a meccset de hogy ennyire rakat sz@r lett volna... Hmm...
Fabregasos résszel egyetértek. Pastore nemtudom miért meggyőzőbb a vb-n. Cesc pl elég jól passzolt a meccsein, Villát többszöris helyzetbe dobta. És a Premier League első vagy második legeredményeseb középpályása lett... Hol van ő Pastoréhoz meg Özilhez képest...sjd írta:
De Pastore vb-n nyújott teljesítménye meggyőzött? Azért mert egyszer passzolt Messinek? Bocs, de téged sem választanálak játékosmegfigyelőnek
Ellenben Cesc már volt többször is PL-álomcsapatban, Pastore meg még semmire sem vitte
Arról nem is beszélve h Fabregas Barca nevelés, évek óta Xaviékkal tolja a válogatottban, Pastorénak meg lehet h megint kell egy Ibra-Henry féle beilleszkedő év
Azt meg nem csak tőled, hanem a többiektől is kérdezném, az általatok nem meggyőzőnek tartott Henriquet és Keirrisont mennyit láttátok játszani? Én őszintén szólva csak Henriquet láttam a két Barca-Racingon, meg Keirrisont beállni a Bayern ellen és ennyi
De Pastore vb-n nyújott teljesítménye meggyőzött? Azért mert egyszer passzolt Messinek? Bocs, de téged sem választanálak játékosmegfigyelőnekfanbarca írta: A közvélemény és az edzői stáb is Fabregasra voksolna. De miért pont ő? Bevallom, engem a vébén nyújtott teljesítménye nem győzött meg,
De igen, Alves jobb oldalon játszik, csak elszédültem a gondolkodásban.Attika 25 írta:Alves nem jobb hátvéd?fanbarca írta:A másik poszt, ahova már régóta várunk pótlást, az a balhátvéd posztja, Dani Alves helye,
Keita - A szezon közepe táján nagyon jó teljesítményt nyújtott , viszont azóta igen meghanyatlott a játéka, szerintem neki menni kell. Kb. 15-20 millió euróért meg is vehetné valamely csapat, mondjuk a kétségbeesett Milan.
![]()
Keita-t meg mi vettük 12-15 milláért,nincs a világon olyan csapat aki 15-20 millát adna érte,szerintem 6-7 millánál többet senki nem adna érte. Egyébként nekem nincs bajom vele,felőlem elrohangálhat itt amig lejár a szerződése,azért a pénzérl amit kapnánk érte inkább el se adjuk,mert jóval többet ér.
Talán azért mert 10 perceket ad neki Del Bosue.engem a vébén nyújtott teljesítménye nem győzött meg
Dani jobb oldali védő.fanbarca írta:A másik poszt, ahova már régóta várunk pótlást, az a balhátvéd posztja, Dani Alves helye, kéne számára is egy játékos, aki pótolhatná.
Alves nem jobb hátvéd?fanbarca írta:A másik poszt, ahova már régóta várunk pótlást, az a balhátvéd posztja, Dani Alves helye,
Keita - A szezon közepe táján nagyon jó teljesítményt nyújtott , viszont azóta igen meghanyatlott a játéka, szerintem neki menni kell. Kb. 15-20 millió euróért meg is vehetné valamely csapat, mondjuk a kétségbeesett Milan.
Nálam Kolo Toure sem az (vagyis nem lenne stabil kezdő,meghatározó ember),olyanok mint ő van több játékos is a City-ben a saját posztján.visca el barca írta: hát a két tourét leszámítva, egyik játékos sem az a barca szint...
hát a két tourét leszámítva, egyik játékos sem az a barca szint...Varatrix írta:Vannak ott értékelhető futballisták.
Érdemes lenne onnan igazolni.
Nekem nem kéne senki a Cityből. Esetleg Zabaleta jöhetne jh cserének, de messze nem létfontosságú. Vkp posztra sem kéne mindenképp igazolni. Rafa is elég jól tolja ott, és Keitának is az az igazi posztja, mégha a Barcában sokat nem is játszott ott. De ha jönne Farbegas, v. vmi más kreativ kp, akkor Keita valószinűleg úgysem játszana annyit támadó kp-t, inkább játszhatna az eredeti posztján, ahol sztem sokkal jobb teljesítményre képes.Varatrix írta:Ha egy kicsit pozitívan vizsgáljuk a dolgokat, akkor Touré távozásával megnyílt egy olyan kapu, hogy a City sokkal készségesebben adna el nekünk játékost.Attika 25 írta:Az ElMundo szerint a jobb hátvéd posztra Zabaleta lehet a legujabb jelölt.
Azt is irják még,hogy vkp posztra de Jong is szóba kerülhet,mert ő Yaya érkezésével feleslegessé válhat.
A kérdés csak az a két játékos kapcsán,hogy a City Ibra transferbe számolná bele őket (állitolag minden követ megmozgatnak,hogy valami olyan ajánlattal rukkoljanak elő,ami felkeltheti az érdeklődésünket) vagy pedig Ibra nélkül is elhozhatók lennének.
Megmondom őszintén,én Zabaleta-t nem ismerem annyira,annyit tudok,hogy Messi cimborája,de a játékát nem ismerem.
De Jong viszont nem rossz játékos,de a padra nem hiszem,hogy eljönne,stabil kezdő meg nem hiszem,hogy lenne elnézve Busquets vb-n mutatott nagyon jó teljesitményét.
Vannak ott értékelhető futballisták.
Érdemes lenne onnan igazolni.
Ha egy kicsit pozitívan vizsgáljuk a dolgokat, akkor Touré távozásával megnyílt egy olyan kapu, hogy a City sokkal készségesebben adna el nekünk játékost.Attika 25 írta:Az ElMundo szerint a jobb hátvéd posztra Zabaleta lehet a legujabb jelölt.
Azt is irják még,hogy vkp posztra de Jong is szóba kerülhet,mert ő Yaya érkezésével feleslegessé válhat.
A kérdés csak az a két játékos kapcsán,hogy a City Ibra transferbe számolná bele őket (állitolag minden követ megmozgatnak,hogy valami olyan ajánlattal rukkoljanak elő,ami felkeltheti az érdeklődésünket) vagy pedig Ibra nélkül is elhozhatók lennének.
Megmondom őszintén,én Zabaleta-t nem ismerem annyira,annyit tudok,hogy Messi cimborája,de a játékát nem ismerem.
De Jong viszont nem rossz játékos,de a padra nem hiszem,hogy eljönne,stabil kezdő meg nem hiszem,hogy lenne elnézve Busquets vb-n mutatott nagyon jó teljesitményét.
Én nem tavaly néztem Barca meccset, hanem már jó pár éve nézem az összes meccset, amiben a Barca az egyik csapat (beleértve a barátságos meccseket is). Nagyon sok dologban nem értünk egyet:Attika 25 írta:Néztél te tavaly Barca meccset?zsoltfree írta:Én nagyon nem bánnám, ha nem hoznánk már senkit. Eddig elment egy Toure, Csiga, Henry (valszínűleg elmegy), Gai Assulin. ATehát összességében a tavalyi kezdő megmaradt egy Villával kiegészülve.
Jobb hátvédnek Alves nagyon jó, nem sérülékeny, bírja a strapát, esetleg a Bartra gyereket szivesen látnám, mert amikor tavaly beállt, akkor nem látszódott rajta hogy az első meccsét játszaná a felnőttek közt. Alves a legtöbb meccsen kezdene, olyan, meg aki azért a pár meccsért jönne, az felesleges, meg pénzbe is kerülne
Érkezhetne ugye egy Alves helyettes, de arra a pár meccsre, amire őt helyettesíteni kell, arra kár a pénzt kidobni,Azt irtad megmaradt a tavalyi kezdő,s szerinted egy csapat 11 emberből áll? Tavaly bebizonyosodott,hogy rövid a keretünk,erre elment 3 ember,1 jött,de te már nem is hoznál senkit,jól kibővitettük a keretet mondhatom. Alves dolog,ujra megkérdem,néztél te februártól Barca meccset? Az csak egy dolog,hogy nem sérült Alves. Az meg a másik és szerintem fontosabb dolog,hogy februártól a játéka nullával volt egyenértékű,a beadásai még véletlenül sem maradtak pályán belül,hisztizett,gyüjtötte a sárgákat,pirosat is,a védőmunkája sem érte el a Barca szintjét,kb. arra volt jó,hogy 11-en legyünk a pályán és ne 10-en,ez szerinted normális? Ja és minden évben ez van februártól. Ennek fényében igenis kell jobb hátvéd,nekem mindegy,hogy házon belül oldjuk meg vagy igazolunk,csak az számit,hogy akit "kinevezünk" Alves helyettesnek az játszon is,ne csak papiron legyen az,közben meg Dani ugyanúgy szenved mint eddig.
tudtommal is az, viszont Montoya ( ?) az eredeti jobb bekk és még vmi felkészülési meccsen tolta tán és netes stream-en néztem és esküszöm meg nem különböztettem a mozgása alapján Alvestőld írta:Különben Bartra nem középhátvéd elsősorban? Azon a pár Alteticos összefoglalón amin láttam inkább középen volt.
Szerk: igen, tudom a nagycsapatban jobboldalon mutatkozott be és nem is rosszul, de azért vannak fenntartásaim.
Néztél te tavaly Barca meccset?zsoltfree írta:Én nagyon nem bánnám, ha nem hoznánk már senkit. Eddig elment egy Toure, Csiga, Henry (valszínűleg elmegy), Gai Assulin. ATehát összességében a tavalyi kezdő megmaradt egy Villával kiegészülve.
Jobb hátvédnek Alves nagyon jó, nem sérülékeny, bírja a strapát, esetleg a Bartra gyereket szivesen látnám, mert amikor tavaly beállt, akkor nem látszódott rajta hogy az első meccsét játszaná a felnőttek közt. Alves a legtöbb meccsen kezdene, olyan, meg aki azért a pár meccsért jönne, az felesleges, meg pénzbe is kerülne
Érkezhetne ugye egy Alves helyettes, de arra a pár meccsre, amire őt helyettesíteni kell, arra kár a pénzt kidobni,