Bajnoki Mérkőzések 10-11
-
- Entrenador del Barça
Én is hozzászólnék a tegnap látottakhoz!
Tegnap tényleg nem volt sok lendület a csapatunk játékában. Sok ember fogott ki rossz napot.
Mikor ránéztem a kispadra, hogy kik adhatnának lendületet a csapatnak, akkor azt láttam, hogy Pedro jöhet előre, Xavi középre, és ennyi. A többi játékos hátvéd vagy védekező stílusú, szóval ha támadni kell, nem ők a legmegfelelőbbek. És ez egy kicsit aggasztó...kezdhetünk mi Xavival és Pedroval is, de akkor sem lesz több alternatíva a cserepadon. Anélkül mondom ezt, hogy kongatnám a vészharangot. Bízom és hiszek a csapatba, de előttem már írta valaki, hogy kevés a gólérzékeny játékos. Viszont ha Pedro hozza a tavalyi formáját, Messi a szokásosat és Villa szállítja a gólokat, akkor nem lesz baj. Csak ne legyen sérülés!!!
Tegnap tényleg nem volt sok lendület a csapatunk játékában. Sok ember fogott ki rossz napot.
Mikor ránéztem a kispadra, hogy kik adhatnának lendületet a csapatnak, akkor azt láttam, hogy Pedro jöhet előre, Xavi középre, és ennyi. A többi játékos hátvéd vagy védekező stílusú, szóval ha támadni kell, nem ők a legmegfelelőbbek. És ez egy kicsit aggasztó...kezdhetünk mi Xavival és Pedroval is, de akkor sem lesz több alternatíva a cserepadon. Anélkül mondom ezt, hogy kongatnám a vészharangot. Bízom és hiszek a csapatba, de előttem már írta valaki, hogy kevés a gólérzékeny játékos. Viszont ha Pedro hozza a tavalyi formáját, Messi a szokásosat és Villa szállítja a gólokat, akkor nem lesz baj. Csak ne legyen sérülés!!!
- MatyiG
- Adminisztrátor
Újra egy szuper teljesítmény a válogatott meccsek után.
Ezt ki kéne már küszöbölni, mert ezek a meccsek sokat érhetnek a végén.
Jól játszott a Hercules, mi meg fáradtan és motiválatlanul.
Egyedül Piqué-t és Valdes-t tudom kiemelni a csapatból akik jó teljesítményt nyújtottak.
Na mind1, most a BL meccsre kell koncentrálni utána meg az Atleticora!
Ezt ki kéne már küszöbölni, mert ezek a meccsek sokat érhetnek a végén.
Jól játszott a Hercules, mi meg fáradtan és motiválatlanul.
Egyedül Piqué-t és Valdes-t tudom kiemelni a csapatból akik jó teljesítményt nyújtottak.
Na mind1, most a BL meccsre kell koncentrálni utána meg az Atleticora!

Tegnap a Milan égett ugyanúgy 2-0-ra mint mi. Ibrával.Jason írta:Ez igazából inkább majd csak a szezon felénél fog látszódni,hogy Guardiolának volt igaza az ő eladását tekintve vagysem.Legalábbis én sztem.gyuri03 írta:még jó hogy eladtuk Ibrát! Így legalább egy Hercules is simán ver minket![]()
. [idióták]
De ha engem kérdezel,akkor sztem is rossz döntés volt az ő eladása.
Egyébként az is zavar, hogy a spanyol játékosok zsinórban másodjára kaptak ki, mindkettő meglepetés kategóriába tartozó égés volt. Pep megmutathatná miért tartjuk legjobbnak a motiválásban.
-
- Jugador d'estrella
Már bocs, de sok mindent el lehet mondani a tegnapi meccsről, de a szélsőjáték hiánya biztos nem tartozik közéjük.Léfe írta: - nem volt szélsőjáték
Az első félidőben annyi jó beadása volt szélről Adrianonak amennyit Alves 1 szezon alatt produkál. Az más kérdés, hogy senki a világon nem érkezett a labdákra.
A 2. félidőben pedig Pedro adott be vagy 2 tucat labdát a bal oldalról.
Egyértelműen középen voltak a bajok, illetve már eleve a támadó stilusunk, taktikánk volt rossz. Csak szélről belőtt labdákkal operáltunk, sehol egy kényszerítő, egy lyukra futtatás, háromszögelés, semmi ami az elmúlt évek Barca fociját jellemezte.
Villanak és Bojan-nak sokkal többet kell mozognia mélységben. Eto'o 30-40 méterre is visszalépett az összjátékhoz és csak nagyon, nagyon ritkán ácsorgott a tizenhatoson belül.
A középpályások se mozgatták most jól a csapatot. Iniesta alkalmatlan az egész csapat irányítására, Xavi meg gyengén játszott.
Az atletico keretével eddig se nagyon volt gond, de most még mentálisan is piszok erősek. Nem számítok pontra a következő fordulóban sem.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
- LM10
- Director del Fútbol
Itt nem a kispad rövidsége meg a taktika volt a bukó tegnap. Ha a 27. fordulóban mondjátok, hogy rövid a a pad:lehet igaz. De így még ez nem indok.
Látszott az egész csapaton, hogy lelketlen volt mindenki. Ez egy ilyen meccs volt, nem tudtunk mit tenni, megesik. Majd keddtől ismét 100-on pörgünk majd.
Látszott az egész csapaton, hogy lelketlen volt mindenki. Ez egy ilyen meccs volt, nem tudtunk mit tenni, megesik. Majd keddtől ismét 100-on pörgünk majd.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
menczel írta:A "szokásos" válogatott utáni szenvedés. Ennyi rossz teljesítményt rég láttam. Pepet se értem, ha pihentetni akar, akkor se kellene ülteteni a Dani, Xavi, Sergi, Pedro négyesből mindenkit. Kettő közülük nyugodtan kezdhetne és ha vezetünk akkor félidőben lejönnek.
Még semmi sincs veszve, de hiba van bőven szóval lehet melózni.
Hiba a válogatott fordulóra hivatkozni,ez semmit nem jelent. Nem kéne rotálni ennyire, a szezon elején főleg nem,mire fel lennének fáradtak a játékosok? majd szezon közepén lehet rotálni,de így elég hiteltelen.
Engem nem is ez a vereség bosszant.
Amit nem szeretek,hogy mióta Pep az edző,nem alakult ki egy alapcsapat. NEm állunk fel soha ugyanúgy. Mindig valamit variál,próbál nagy edzőnek tűnni. Jó lenne,ha Keitát is elfelejtené, mert ott van a Xavi-Iniesta kettős... gondolom nem kell kommentálni a különbséget.
A másik,hogy azért sem engedhetőek meg ezek a bakik,mert már most látni,hogy a real ilyen kamu 1-0-s eredményekkel fog menetelni,és nem fognak ilyen hibákat elkövetni,főleg nem otthon!
Arról meg,hogy kellett ez a vereség,hogy visszatérjünk a földre az lehet, a játékosok legalábbis mindenképp,de Pep olyan magas lovon ül,hogy onnan nehéz visszatérni a földre.
Mindenesetre hajrá FCB.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Barcaman14
- Director del Fútbol
A tegnapi meccs nagyon lelombozó volt! Nem tudom mi történhetett, de ennyi hibát ritkán láttam a csapattól Főleg hátul volt szembetűnő, de elől sem parádéztunk. Körbeadogattuk a védelmet, de a kreativitás hiányzott.
Mondhatjuk hogy még a szezon belefér egy hazai vereség, de a végelszámolásnál lehet hogy ezen fog múlni...
Nagyon csalódott vagyok, de biztos vagyok benne hogy kedden javítunk.
Az Atletico elég húzós lesz idegenben!
Amúgy is mindig megszenvedünk a Calderónban, de most ráadásul még jó formában is vannak, és alakul náluk egy remek csapat.
Visca el Barca
Mondhatjuk hogy még a szezon belefér egy hazai vereség, de a végelszámolásnál lehet hogy ezen fog múlni...
Nagyon csalódott vagyok, de biztos vagyok benne hogy kedden javítunk.
Az Atletico elég húzós lesz idegenben!

Visca el Barca

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Ez igazából inkább majd csak a szezon felénél fog látszódni,hogy Guardiolának volt igaza az ő eladását tekintve vagysem.Legalábbis én sztem.gyuri03 írta:még jó hogy eladtuk Ibrát! Így legalább egy Hercules is simán ver minket![]()
. [idióták]

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Jason 2010.09.12. 09:46:56-kor.

David Villa: Elmondhatom, pár perc elég volt arra, hogy beépüljek a Barcába, hiszen a spanyol válogatottban a katalán csapat legjobbjaival évek óta együtt játszom. Tudom, hogy például Xavi melyik helyre indít le, ha éppen álmomból ébresztenek fel.
A "szokásos" válogatott utáni szenvedés. Ennyi rossz teljesítményt rég láttam. Pepet se értem, ha pihentetni akar, akkor se kellene ülteteni a Dani, Xavi, Sergi, Pedro négyesből mindenkit. Kettő közülük nyugodtan kezdhetne és ha vezetünk akkor félidőben lejönnek.
-
- Llegenda del Barça
Baaaaazzm.g...Attika 25 írta:Jah,csak az a marha nagy gond,hogy nem hazai pályán lesz,hanem a Calderon-ban

Jah,csak az a marha nagy gond,hogy nem hazai pályán lesz,hanem a Calderon-ban 

-
- Llegenda del Barça
Hazai pályán talán annyira nem húzós, tavaly 5-2 azelőtt 6-1socio66 írta:kicsit félek amúgy a jövő heti Atletico-meccstől már így előre is,alapból mindig megszenvedünk velük ráadásul most elég jónak tűnnek,zsinórban két vereség nagyon nem adná.

Persze a statisztika annyit ér, mint a ... így én is tarok tőle egy kicsit

kicsit félek amúgy a jövő heti Atletico-meccstől már így előre is,alapból mindig megszenvedünk velük ráadásul most elég jónak tűnnek,zsinórban két vereség nagyon nem adná.
Nincs itt semmiféle világvége szindróma,én nem ezt irtam és nem is a mai meccs alapján mondom,mert egész nyáron ezt mondtam,s aki nem látja,hogy ez a keret mennyiségileg és minőségileg (a padon nincs meghatározó ember ha a legerősebb csapattal állunk ki) az vak. S azt is tartom,hogy 2 góllövővel nem lehet nekivágni az idénynek,nagy hiba volt Ibra-t elzadni (hiányozni fog az ő 25-30 gólja (mert Villa-n és Messi-n kivül még a 15-öt sem fogja elérni senki) illetve hamár eladtuk akkor az volt a hiba,hogy nem hoztunk helyette senkit.thierryhenry írta:
A tipikus "világvége" szindrómavagy csak én látom így?
![]()
Azt meg nem is értem,hogy Pep hogy gondolta,hogy majd Keita elirányit középen bárki ellen is,még Xavi mellett (ini helyén mikor ő a bal szélen van) mint 2. irányitó is harmat gyenge az előrejátékban,hogy tudná ő mozgatni a csapatot mint elsőszámú irányitó ez számomra rejtély,illetve már nem is az,mert tegnap( már sokadszor) bebizonyosodott,hogy sehogy.
még jó hogy eladtuk Ibrát! Így legalább egy Hercules is simán ver minket
. [idióták]

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein
2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat

fenntartom ugyan, a meccs után rögtön leírt (kissé elkeseredett)véleményem, de mégegyszer megnézve a meccset, ha érdemben is akarunk belemenni, azokkal értek egyet, akik szerint az ELŐREJÁTÉK HIÁNYZOTT !
sajnos alapvető hibája az úgynevezett " Barca-stílusnak" ha nincs lendület, ha nem előre futnak az akciók, akkor egy tili-toli alibi focivá alakul a játékunk, ráadásul a védelem(óhatatlanul)előre tolódik, és sebezhetővé válik MINDEN(tehát sokszor véletlen előrelőtt labdával szemben, mert rossz pozícióból rohannak vissza és nem szervezetten)
én az okokatnem ismerem, de SAJNOS ezek a sémák már nagyon ismertek, ismétlődtek különböző meccseken, és amitől félni lehet ha nem küzd ellene a csapat tudatosan(főleg Pep) akkor ismétlődni is fognak
nagyon egyetértek a góllövési-szűk keresztmetszetünkkel foglalkozókkal is azzal megtoldva, hogy sajnos Villa nem lesz olyan "gólvágó" ahogy azt sokan remélik.
azzal együtt, hogy leírtam az álltalam vélt hibákat , hiszem és tudom, hogy lesznek még jó meccseink (de rosszak is) és akkor majd remélem áradozhatok is meccsről, játékosokról edzőről mert szerintem ez így van rendjén!
sajnos alapvető hibája az úgynevezett " Barca-stílusnak" ha nincs lendület, ha nem előre futnak az akciók, akkor egy tili-toli alibi focivá alakul a játékunk, ráadásul a védelem(óhatatlanul)előre tolódik, és sebezhetővé válik MINDEN(tehát sokszor véletlen előrelőtt labdával szemben, mert rossz pozícióból rohannak vissza és nem szervezetten)
én az okokatnem ismerem, de SAJNOS ezek a sémák már nagyon ismertek, ismétlődtek különböző meccseken, és amitől félni lehet ha nem küzd ellene a csapat tudatosan(főleg Pep) akkor ismétlődni is fognak
nagyon egyetértek a góllövési-szűk keresztmetszetünkkel foglalkozókkal is azzal megtoldva, hogy sajnos Villa nem lesz olyan "gólvágó" ahogy azt sokan remélik.
azzal együtt, hogy leírtam az álltalam vélt hibákat , hiszem és tudom, hogy lesznek még jó meccseink (de rosszak is) és akkor majd remélem áradozhatok is meccsről, játékosokról edzőről mert szerintem ez így van rendjén!
- Logan10
- Jugador d'estrella
minden csapatnak becsúszik előbb utóbb egy vereség ezt még a barca sem úszhatja meg. különben is ebből majd tanulnak hogy senkit ne becsüljenek le azért remélem az atlético ellen nem így játszanak

Csak a Barça
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Hát ez nagyon lehangoló, amit tegnap láttunk, nem értem ezt a filozófiát, a hosszabbítás 3. percében kezdtünk el igazán támadni, addig a védelmek passzolgattak .... Őszintén, egyik csere sem jött be, s tényleg csak 2 játékos teljesítményével lehet megelégedni : Valdés, Piqué ..... Ez mindent elmond a támadásokról, Bojan nem csinált semmit, Villa néha lesre állt, Messi szörnyen önző volt, Pedro meg mint egy balettáncos forgolódott körbe ... Tehát itt nem tudom mit lehet tenni, el kell ezt felejteni .... Ez csak három pont elvesztése, nem olyan nagy probléma, viszont mentálisan ezen túl kell tegyék magukat, csakis így lehet esély a jó szereplése, remélem majd Pep prédikációja után ismét megnyugodnak ....
SOk sikert a továbbiakban, Bojant hagyni többet játszani ...
SOk sikert a továbbiakban, Bojant hagyni többet játszani ...
més que un club
-
- Entrenador del Barça
Hogy ez a félévenként beeső vereség volt vagy több - csak az idő adja meg a választ. De - nem szürtünk középen, átszaladtak rajtunk
- nem volt szélsőjáték
- csak két minőségi csatárunk van, Iniesta nem csatár
- Militó kellett volna, minek erölteti Abidált amikor nincsen rá szükség.
Kár a 3 pontért, és nem szabad felejteni, hogy kevés ponton mulik az első hely, mármint külömbségen. Félek a motiválatlanságtól, meg a nagyképüségtől is.
- nem volt szélsőjáték
- csak két minőségi csatárunk van, Iniesta nem csatár
- Militó kellett volna, minek erölteti Abidált amikor nincsen rá szükség.
Kár a 3 pontért, és nem szabad felejteni, hogy kevés ponton mulik az első hely, mármint külömbségen. Félek a motiválatlanságtól, meg a nagyképüségtől is.
Fecó
En 5-ot tippelek!!!!!!!!!!1:lol:P_e-d_r-o írta:Uram Atyám mi van itt?Mindenki eltemette a csapatot,mikor 2 meccsen vagyunk túl!!!!A válogatott meccsek után hagyományosan gyengébbek vagyunk,ez most is látszott,de attól hogy vereséget szenvedtünk nincs vége semminek!Sőt,még csak most kezdődik,de mind1 is,annak jó aki ilyen pesszimista,mert annál jobban megfog lepődni amikora barca 3-at vág a pananak

A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!
FC Barcelona,Arsenal FC
Már várom, hogy Cruyff megírja szokásos cikkében-"jót fog tenni a csapatnak ez a vereség"...és igaza lesz!!!
Meggyőződésem,hogy ez most a helyére teszi a srácokat és egészen hosszú hetekig az lebeg majd a szemeik előtt,hogy nem szabad egyetlen meccset sem komolytalanul kezelni, mert ez a vége!Ez pont elég lesz ahhoz,hogy minden hátralevő(kisebb csapat elleni) meccsen eszükbe jusson a mai rossz emlék és hatványozott odafigyeléssel játszanak!
2 évvel ezelőtt is így kezdődött a bajnokság és tavaly is volt egy kellemetlen meglepink a Kazanytól.....az idein REMÉLJÜK már túl is vagyunk!
Ez a csapat nagyon sokra hivatott és nem látom okát,hogy ne merjem most kijelenteni ez a Barca még a tavalyelőttinél is képes lehet jobb teljesítményre!(persze ha kulcsjátékosaink többnyire épségben lesznek)
Szóval Hajrá Srácok,kedden ki lehet köszörülni a csorbát!

Meggyőződésem,hogy ez most a helyére teszi a srácokat és egészen hosszú hetekig az lebeg majd a szemeik előtt,hogy nem szabad egyetlen meccset sem komolytalanul kezelni, mert ez a vége!Ez pont elég lesz ahhoz,hogy minden hátralevő(kisebb csapat elleni) meccsen eszükbe jusson a mai rossz emlék és hatványozott odafigyeléssel játszanak!
2 évvel ezelőtt is így kezdődött a bajnokság és tavaly is volt egy kellemetlen meglepink a Kazanytól.....az idein REMÉLJÜK már túl is vagyunk!
Ez a csapat nagyon sokra hivatott és nem látom okát,hogy ne merjem most kijelenteni ez a Barca még a tavalyelőttinél is képes lehet jobb teljesítményre!(persze ha kulcsjátékosaink többnyire épségben lesznek)
Szóval Hajrá Srácok,kedden ki lehet köszörülni a csorbát!

Reméljük nem "laktak jól" a játékosok. Lassan a spanyol labdarúgó szövetség munkája is beérik..Mourinhonak kell a spanyol bajnoki cím is.( ronaldo gondolom meggyógyult a bajnokira...
)

Uram Atyám mi van itt?Mindenki eltemette a csapatot,mikor 2 meccsen vagyunk túl!!!!A válogatott meccsek után hagyományosan gyengébbek vagyunk,ez most is látszott,de attól hogy vereséget szenvedtünk nincs vége semminek!Sőt,még csak most kezdődik,de mind1 is,annak jó aki ilyen pesszimista,mert annál jobban megfog lepődni amikora barca 3-at vág a pananak 

- jelwaz
- Entrenador del Barça
Ugyanez a véleményem! Ráadásul Katalónia nemzeti ünnepén! Szégyen-gyalázat!!!Szabella írta:Sziasztok,
én a helyszínen láttam a meccset és ami feltűnt az a csapat-lehet hogy rosszul láttam- de lélektelen játéka...Természetesen ki lehet kapni, de nem így!!!