menczel írta:A "szokásos" válogatott utáni szenvedés. Ennyi rossz teljesítményt rég láttam. Pepet se értem, ha pihentetni akar, akkor se kellene ülteteni a Dani, Xavi, Sergi, Pedro négyesből mindenkit. Kettő közülük nyugodtan kezdhetne és ha vezetünk akkor félidőben lejönnek.
Még semmi sincs veszve, de hiba van bőven szóval lehet melózni.
Hiba a válogatott fordulóra hivatkozni,ez semmit nem jelent. Nem kéne rotálni ennyire, a szezon elején főleg nem,mire fel lennének fáradtak a játékosok? majd szezon közepén lehet rotálni,de így elég hiteltelen.
Engem nem is ez a vereség bosszant.
Amit nem szeretek,hogy mióta Pep az edző,nem alakult ki egy alapcsapat. NEm állunk fel soha ugyanúgy. Mindig valamit variál,próbál nagy edzőnek tűnni. Jó lenne,ha Keitát is elfelejtené, mert ott van a Xavi-Iniesta kettős... gondolom nem kell kommentálni a különbséget.
A másik,hogy azért sem engedhetőek meg ezek a bakik,mert már most látni,hogy a real ilyen kamu 1-0-s eredményekkel fog menetelni,és nem fognak ilyen hibákat elkövetni,főleg nem otthon!
Arról meg,hogy kellett ez a vereség,hogy visszatérjünk a földre az lehet, a játékosok legalábbis mindenképp,de Pep olyan magas lovon ül,hogy onnan nehéz visszatérni a földre.
Mindenesetre hajrá FCB.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."