Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a második fele Ronnieról szól, ezért mindhárom topicba berakhattam volna.Enrique írta:Nem ide tartozikRijkaard, Laporta topic.
Van benne igazság!!Danka00792 írta:Legegyszerübb, ha ide beirod egyböl .(Ja, mer engem is érdekelne, meg szerintem mindenkit
)
home írta:megtennéd h nekem is elküldöd???
Várok! Köszike, Te egy istennő vagySzandi írta:Minnyá elküldöm neked pü-be Vt ha vársz egy kicsit( a fordítást)
És mit jelent magyarul a cikk? ha szabad megkérdeznem.Grege írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=514923
Elég komoly nyilatkozat Laportától...érdekes lenne, ha valójában is így gondolja, nem egy szokásos viselkedés egy élklub vezetőjétől.
Persze az AS van megjelölve forrásnak.
lehet, h demagóg vagyok (legalábbis szted), de hogy destruktív... ennek sztem nézz utána.varga tamás írta: Boixos: ne legyél már ilyen demagóg, ilyen destruktív. Oleguer is szakít rendesen, de az ezredrészéért nem dolgozott még meg. Vagy Seva megdolgozott a fizetéséért a Chelsea-ben? Vagy Ronaldo a Milanban? Hogy az élet egyéb tertületeiről már ne is beszéljek.
Boixos írta:...
Boixos: ne legyél már ilyen demagóg, ilyen destruktív. Oleguer is szakít rendesen, de az ezredrészéért nem dolgozott még meg. Vagy Seva megdolgozott a fizetéséért a Chelsea-ben? Vagy Ronaldo a Milanban? Hogy az élet egyéb tertületeiről már ne is beszéljek. [... kiszedve]Boixos írta:de mi volt a mocskolás, rúgdosás? el lett küldve a büdös kumma anyjába? vagy ki lett csúfolva? vagy mi?Ronaldinho&Barca írta:szerintem ennek a blognak nincs olyan nagy értelme.. ahelyett hogy szurkolnánk és bírtatnánk ahelyett mocskoljuk és rugdossuk.
itt nem lehet kritikusan írni egyesekről? gyerekek, ha tudnátok, h mennyit szakít azért, amit mostanában (úgy másfél éve...) csinál, sztem lehet, h ti is többet várnátok el tőle.
Én csak azt mondom és elöttem vki mondta is hogy néha belinkelnek pár oldalt h ide megy oda megy és akkor kezdi mindenki h nem csinál semmit.Boixos írta:de mi volt a mocskolás, rúgdosás? el lett küldve a büdös kumma anyjába? vagy ki lett csúfolva? vagy mi?Ronaldinho&Barca írta:szerintem ennek a blognak nincs olyan nagy értelme.. ahelyett hogy szurkolnánk és bírtatnánk ahelyett mocskoljuk és rugdossuk.
itt nem lehet kritikusan írni egyesekről? gyerekek, ha tudnátok, h mennyit szakít azért, amit mostanában (úgy másfél éve...) csinál, sztem lehet, h ti is többet várnátok el tőle.
Továbbra is mondom, nem a tartalmával volt elsődleges gondom, bár azzal sem értek egyet, mert többet adott ő eddig ennek a klubnak ahhoz, h ilyen szinten beszéljünk róla (ezt spec pl. Oleguerről nem tudom elmondani).Boixos írta:figo óta semmi sem biztos.
ma erre teszik le a nagyesküt, holnap az ellenkezőjére.
viszont még mindig nem értem, h miért verte ki a biztosítékot pár embernél ez a cucc, pedig párszor elolvastam a cikket. mivel az egész csak fikció, ezért nem értem, ezt a nagy felindulást.
remélem, ha egyszer ilyen módon szóba kerül -, akkor oleguer esetében is ekkora energiák lesznek megmozgatva.
tényleg, rijkaard miatt miért nem csinálja a palávert senki sem? pedig őt is "eladták" már a következő bejegyzésben.
de mi volt a mocskolás, rúgdosás? el lett küldve a büdös kumma anyjába? vagy ki lett csúfolva? vagy mi?Ronaldinho&Barca írta:szerintem ennek a blognak nincs olyan nagy értelme.. ahelyett hogy szurkolnánk és bírtatnánk ahelyett mocskoljuk és rugdossuk.