varga tamás írta:
Boixos: ne legyél már ilyen demagóg, ilyen destruktív. Oleguer is szakít rendesen, de az ezredrészéért nem dolgozott még meg. Vagy Seva megdolgozott a fizetéséért a Chelsea-ben? Vagy Ronaldo a Milanban? Hogy az élet egyéb tertületeiről már ne is beszéljek.
lehet, h demagóg vagyok (legalábbis szted), de hogy destruktív... ennek sztem nézz utána.
sevát és a többi általad felsorolt gyereket lesz.arom, ők nem a barcában játszanak, a zárójeles [auto_cenzúra] pedig nem ide tartozik, hála Istennek. csak arra próbáltam rávilágítani, h neked például, ha nem lenne a kedvenced a brazil, akkor gondolom, nem okozott volna akkora problémát az ilyen cikk, és nem kerítettél volna ekkora valagat eköré az egész szitu köré, mint amekkorát végülis sikerült. érdekes, rijkaard esetében a blogban olvasott stilusnál sokkal erőteljesebb véleményeket szoktál leírni, olyankor valahogy nem működik az önkontrollod.
még mielőtt kiderül, h tulajdonképpebn madridista vagyok, csak annyit tennék még hozzá, h mindamellett, h elismerem ronaldinho szerepét a barca legutóbbi felemelkedésében, ha egyszerűen nem úgy teljesít, mint ami a tudása alapján tőle maximálisan elvárható lenne, akkor nem fogok a földön feküdni előtte, csak azért, mert ő ronaldinho. nem kéne elfelejteni, h nem egy-két hónapja, hanem a vb óta tart nála ez az egész, ami azért nem tegnap volt.
a barca érdekei egy milliárdszor fontosabbak, mint valamiféle sz.arul értelmezett respekt valaki irányában.
ettől függetlenül szeretném a régi ronaldinhót látni, viszont erre nem szívesen várnék éveket, mert az ellenfeleink tuti, h nem bekkelnének velünk együtt, hanem kihasználnák az adódó lehetőségeiket.
ja, még csak annyit, h nálam NEM BŰNBAK ronaldinho, egyértelmű, h nem kizárólag őmiatta van a jelenlegi helyzetében a barca, de h ő is részese ennek, az tuti.