Tehát így sincs döntő fölény,sőt...h menjen Frank,kérdem én,h hogy lehet ez

Lehet,h nem tudom most megfogalmazni,h mit is akarok ezzel megértetni,de rem követhető vmennyire

Ne mondjon semmit. Ha valóban folynak az edzőváltásos dolgok a háttérban, akkor nem kell ámítani a népet, ha meg még tényleg így gondolják, akkor ott nagy bajok vannak.haze71 írta: Szerinted mit mondhatna így, hogy a mutatott játék és eredmények (eredménytelenségek) ellenére még mindíg Franky az edző. Tudod, a mundér becsülete... Mindenki csak terel már hónapok óta és bízik a csodában. Ez a LAporta tényleg nem egy kapkodós típus.
Bár el tudom képzelni, hogy a háttérban folynak az edzőváltás előkészületei. Azért az nem úgy van, hogy ma elküldjük az edzőt, aztán holnap leakasztunk egy másikat. Adig meg marad a csend vagy a bla-bla-bla...
... de leginkább megfogadni!Ronaldinho&Barca írta:Találtam egy hírt nemtudom olavstátok-e..
http://samsungsport.hu/hir.php?id=28656
samsungsport ide oda.. de Messi nyilatkozata mond valamit, érdemes rajta elgondolkodni !
Szerinted mit mondhatna így, hogy a mutatott játék és eredmények (eredménytelenségek) ellenére még mindíg Franky az edző. Tudod, a mundér becsülete... Mindenki csak terel már hónapok óta és bízik a csodában. Ez a LAporta tényleg nem egy kapkodós típus.Zozzy 5 írta:Nem tudom, hogy vagytok vele, de Txiki legutóbbi bla bla szövege nekem már nagyon unalmas, és kezd idegesíteni is.
Késik a 10 élvezhető meccs felsorolása...merx írta: sokan előbb cselekszenek aztán gondolkodnak![]()
![]()
akinek nem inge .....
Elkezdtek madridisták is szavazniKluivertinho írta:Észrevettétek, hogy az oldalon található szavazásnál mostmár többen mondják azt, hogy maradjon Rijkaard, mint ahányan Mourinho jövetelét sürgetik? 2 napja még hatalmas fölényben volt Mourinho. Mi történt?![]()
sokan előbb cselekszenek aztán gondolkodnakKluivertinho írta:Észrevettétek, hogy az oldalon található szavazásnál mostmár többen mondják azt, hogy maradjon Rijkaard, mint ahányan Mourinho jövetelét sürgetik? 2 napja még hatalmas fölényben volt Mourinho. Mi történt?![]()
Nem az elmúlt 50 meccs felsorolását kértem, hanem hogy az elmúlt egy évből sorolj fel 10 meccset, amely megütötte a két évvel ezelőtti játáték színvonalát!merx írta: Te fel tudod sorolni, hogy mely mérkőzések voltak ez elmúlt 50 alkalommal, vagy éppen melyek estek ebbe az "időszakba"???jó a memóriád, sajnos én ezt nem mondhatom el magamról
Nem az elmúlt 50 meccs felsorolását kértem, hanem hogy az elmúlt egy évből sorolj fel 10 meccset, amely megütötte a két évvel ezelőtti játáték színvonalát!merx írta: Te fel tudod sorolni, hogy mely mérkőzések voltak ez elmúlt 50 alkalommal, vagy éppen melyek estek ebbe az "időszakba"???jó a memóriád, sajnos én ezt nem mondhatom el magamról
Egyetértek. Fantasztikus játékot játszottunk. Annyira lehengerlőt, amelyet ritkán lát az ember-főleg a mai futballban.Balinho írta: ám mindent összevetve, a mai modern futballban ilyen játékot játszani, mint amit a 2 PD győzelem évében játszottunk, nem láttam a Cruyff-csapattól sem. A csúcson lévő Dinho, Deco, Xavi kivirágzó Samu, a berobbanó Messi, Iniesta olyan játékot produkált, amit nem tudtam hova tenni...
Ha úgy értetted hogy Rijkaardot védem tévedsz! Láttam játszani a Johan féle Barcát is (ahogy gondolom sokan, úgy én is ott és akkor szerettem bele a Bakero-Pep féle csapatba), ám mindent összevetve, a mai modern futballban ilyen játékot játszani, mint amit a 2 PD győzelem évében játszottunk, nem láttam a Cruyff-csapattól sem. A csúcson lévő Dinho, Deco, Xavi kivirágzó Samu, a berobbanó Messi, Iniesta olyan játékot produkált, amit nem tudtam hova tenni...don gamper írta:csak arra a részére gondoltam hogy még nem láttál olyan jo csapatot minta Rijkaard-é.Azért volt egy pár szépen jácco Barca a történelemben.Crujffé pedig szvsz az összes közül kiemelkedik,ill az a csapat nem egy idényen keresztül csillogott
te fel tudod sorolni, hogy mely mérkőzések voltak ez elmúlt 50 alkalommal, vagy éppen melyek estek ebbe az "időszakba"???jó a memóriád, sajnos én ezt nem mondhatom el magamrólhaze71 írta:Akkor az elmúlt 50 meccsből sorolj fel 10-et. (Az még mindíg csak 20%) Az meg régen rossz, ha utána kell nézni.merx írta: nem az idegenbeli meccseinkről volt szó, hanem az összesről...
amit most leírtál azok alapján vissza fogok keresni, mert nem vagyok olyan zseni hogy fejből minden eddig meccsünkre és azok idejére emlékezzek.
![]()
Gnorbinak (Norbinak) meg azt üzenem, hogy az általa felsoroltak miatt nem zavarták el nyáron. De a végtelenségig ez nem mehet. Teljesen jogos, hogy az Ő(?) munkájának köszönhettük a látványos Barca meccseket és a sok Barca szimpatizánst, ami viszonylag egyenesbe tette a Klub helyzetét. Azonban ez már csak múltidő. Azt se felejtsétek, hogy az "új" stadiont is meg kell majd tölteni, várhatóan a drágább belépőt megvásároló szurkolókkal. A Barca igényes közönsége mindíg a látványos játékra volt kíváncsi. Nem lesz mindegy, hogy milyen játékot produkálnak. (Bár ez még egy kicsit odébb van)
ezt kifejtenéd?don gamper írta:Balinho!elnézést de akkor lehet hogy nem tul régóta nézed a Barca meccseit!és ezt Johan Crujff biztos nem venné jo néven amit írtál![]()
Sajnos Eto'o nak már bucsút mondtunkegy ideje.januárban Afrika kupa mert hát a válogatott előrébb valo néki aztán meg még "adjunkidőt neki nincsformában" fél év.s megint nem nyertünk semmit.EZ ugye több mint egy klub tehát nem egy játékoson mulik hogy ki lesz az tréner.barcelinho_5 írta: viszont akkor búcsút mondhatunk Eto'o-nak aki nem hajlandó Mourinho-val dolgozni