Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.11.15. 21:48:46

Van ugye ez a szavazás :roll: Fele fele arányban akarjuk/ák,hogy maradjon ill távozzon Frank...ami azért érdekes,mert viszonylag sok szavazat érkezett,1000fölött.....és ha a kicsit is divatabbak is szavaztak,akkor ugye a mai Barcát megfigyelve,nem arra,h maradjon Frank...mert a divatmajmoknak az az elsődleges,h alázzon egy csapat végig,és mindenki épp őket szeresse....(nehogy magukra vegyék az itteni Frank ellenesek,mert ők észérveket is felsorakoztattak a döntésük mellett,szal nem róluk van szó!)

Tehát így sincs döntő fölény,sőt...h menjen Frank,kérdem én,h hogy lehet ez :?: :roll: Mert azt nem lehet elmondani a Frank elleneseknek most,h azért szavaznak rá,mert ilyen Barcát szeretnének.....

Lehet,h nem tudom most megfogalmazni,h mit is akarok ezzel megértetni,de rem követhető vmennyire :roll: sorry ha mégse....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.11.15. 20:45:02

Szerintem is hagyni kéne Rijkaardot, össze fogja szedni a társaságot, én bízom benne, reméljük jönnek hamarosan az eredmények. Mindenféleképpen meg kell addig tartani.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.15. 15:35:07

haze71 írta: Szerinted mit mondhatna így, hogy a mutatott játék és eredmények (eredménytelenségek) ellenére még mindíg Franky az edző. Tudod, a mundér becsülete... Mindenki csak terel már hónapok óta és bízik a csodában. Ez a LAporta tényleg nem egy kapkodós típus.
Bár el tudom képzelni, hogy a háttérban folynak az edzőváltás előkészületei. Azért az nem úgy van, hogy ma elküldjük az edzőt, aztán holnap leakasztunk egy másikat. Adig meg marad a csend vagy a bla-bla-bla...
Ne mondjon semmit. Ha valóban folynak az edzőváltásos dolgok a háttérban, akkor nem kell ámítani a népet, ha meg még tényleg így gondolják, akkor ott nagy bajok vannak.

Erre a Samsungsportra nem sokat adok, minthogy ezekre a védőbeszédekre sem. Szerintem a játékosok is érzik már Frank végét, csak ugye a nyilvánosság előtt mondani kell vmit. Viszont Puyol múltkori kifakadása már egy jel volt erre, még akkor is, ha ő is elmondta a "nem csak frank" szöveget.
haze71
Entrenador del Barça

2007.11.15. 15:26:29

Most már a kedvencem is felbosszantott!
Mi lehet az a probléma, amit csak Rijkaard tud megoldani? Kártyatartozása van a játékosok felé, akik csak akkor hajlandók focizni, ha megadja? Esetleg nem adja áldását a lánya és Ronni románcához és ezt bojkotálják a játékosok? Mást nem tudok elképzelni. Mert ha szakmai probléma van, azt más is (sőt, szerintem csakis más) tudja megoldani.
Atyec

2007.11.15. 15:01:42

Ronaldinho&Barca írta:Találtam egy hírt nemtudom olavstátok-e..

http://samsungsport.hu/hir.php?id=28656

samsungsport ide oda.. de Messi nyilatkozata mond valamit, érdemes rajta elgondolkodni !
... de leginkább megfogadni!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.11.15. 14:53:22

Találtam egy hírt nemtudom olavstátok-e..

http://samsungsport.hu/hir.php?id=28656

samsungsport ide oda.. de Messi nyilatkozata mond valamit, érdemes rajta elgondolkodni !
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
haze71
Entrenador del Barça

2007.11.15. 14:12:09

Zozzy 5 írta:Nem tudom, hogy vagytok vele, de Txiki legutóbbi bla bla szövege nekem már nagyon unalmas, és kezd idegesíteni is.
Szerinted mit mondhatna így, hogy a mutatott játék és eredmények (eredménytelenségek) ellenére még mindíg Franky az edző. Tudod, a mundér becsülete... Mindenki csak terel már hónapok óta és bízik a csodában. Ez a LAporta tényleg nem egy kapkodós típus.
Bár el tudom képzelni, hogy a háttérban folynak az edzőváltás előkészületei. Azért az nem úgy van, hogy ma elküldjük az edzőt, aztán holnap leakasztunk egy másikat. Adig meg marad a csend vagy a bla-bla-bla...
dickricsi
Capitá del Barça

2007.11.15. 14:06:32

Node Zozzy?!
Ő csak próbál hasonlóan magvas gondolatokat megfogalmazni, mint Frank. Lehet, hogy egy általánosba jártak???
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.15. 13:55:41

Nem tudom, hogy vagytok vele, de Txiki legutóbbi bla bla szövege nekem már nagyon unalmas, és kezd idegesíteni is.
haze71
Entrenador del Barça

2007.11.15. 11:43:55

merx írta: sokan előbb cselekszenek aztán gondolkodnak :) :)
akinek nem inge .....
Késik a 10 élvezhető meccs felsorolása...
Atyec

2007.11.15. 11:38:00

Őszintén szólva, szánalmas ez az egész.
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.11.15. 08:26:28

Kluivertinho írta:Észrevettétek, hogy az oldalon található szavazásnál mostmár többen mondják azt, hogy maradjon Rijkaard, mint ahányan Mourinho jövetelét sürgetik? 2 napja még hatalmas fölényben volt Mourinho. Mi történt? :? :D
Elkezdtek madridisták is szavazni :D Nekik az lenne a jó, ha maradna Frank.

Mondjuk nekem aztán mindegy ki ül a padon -felőlem George W. Bush is lehetne az edző, ha az kéne- csak nyerjünk :)
merx
Capitá del Barça

2007.11.15. 01:14:07

Kluivertinho írta:Észrevettétek, hogy az oldalon található szavazásnál mostmár többen mondják azt, hogy maradjon Rijkaard, mint ahányan Mourinho jövetelét sürgetik? 2 napja még hatalmas fölényben volt Mourinho. Mi történt? :? :D
sokan előbb cselekszenek aztán gondolkodnak :) :)
akinek nem inge .....
Kép
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.11.15. 00:10:57

Észrevettétek, hogy az oldalon található szavazásnál mostmár többen mondják azt, hogy maradjon Rijkaard, mint ahányan Mourinho jövetelét sürgetik? 2 napja még hatalmas fölényben volt Mourinho. Mi történt? :? :D
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
haze71
Entrenador del Barça

2007.11.14. 18:55:13

merx írta: Te fel tudod sorolni, hogy mely mérkőzések voltak ez elmúlt 50 alkalommal, vagy éppen melyek estek ebbe az "időszakba"???jó a memóriád, sajnos én ezt nem mondhatom el magamról
Nem az elmúlt 50 meccs felsorolását kértem, hanem hogy az elmúlt egy évből sorolj fel 10 meccset, amely megütötte a két évvel ezelőtti játáték színvonalát!
haze71
Entrenador del Barça

2007.11.14. 18:54:21

merx írta: Te fel tudod sorolni, hogy mely mérkőzések voltak ez elmúlt 50 alkalommal, vagy éppen melyek estek ebbe az "időszakba"???jó a memóriád, sajnos én ezt nem mondhatom el magamról
Nem az elmúlt 50 meccs felsorolását kértem, hanem hogy az elmúlt egy évből sorolj fel 10 meccset, amely megütötte a két évvel ezelőtti játáték színvonalát!
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.11.14. 18:46:48

A nagy tavaszi menetelést se feledjük el. Igaz, akkor csak 2. lettünk, de volt is honnan feljönni. Sztem az alatt a fél év alatt jobb focit játxottunk, mint amikor BLt nyertünk :!: :shock: Az volt annak a csapatnak az utolso virágzása, aztán jött a nyári nagybevásárlás...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.11.14. 17:10:27

Balinho írta: ám mindent összevetve, a mai modern futballban ilyen játékot játszani, mint amit a 2 PD győzelem évében játszottunk, nem láttam a Cruyff-csapattól sem. A csúcson lévő Dinho, Deco, Xavi kivirágzó Samu, a berobbanó Messi, Iniesta olyan játékot produkált, amit nem tudtam hova tenni...
Egyetértek. Fantasztikus játékot játszottunk. Annyira lehengerlőt, amelyet ritkán lát az ember-főleg a mai futballban.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Balinho
Entrenador del Barça

2007.11.14. 17:02:07

don gamper írta:csak arra a részére gondoltam hogy még nem láttál olyan jo csapatot minta Rijkaard-é.Azért volt egy pár szépen jácco Barca a történelemben.Crujffé pedig szvsz az összes közül kiemelkedik,ill az a csapat nem egy idényen keresztül csillogott :wink:
Ha úgy értetted hogy Rijkaardot védem tévedsz! Láttam játszani a Johan féle Barcát is (ahogy gondolom sokan, úgy én is ott és akkor szerettem bele a Bakero-Pep féle csapatba), ám mindent összevetve, a mai modern futballban ilyen játékot játszani, mint amit a 2 PD győzelem évében játszottunk, nem láttam a Cruyff-csapattól sem. A csúcson lévő Dinho, Deco, Xavi kivirágzó Samu, a berobbanó Messi, Iniesta olyan játékot produkált, amit nem tudtam hova tenni...

Az volt a csúcs, nyilván onnan csak lefele vezet az út, de nem kellene a mélybe zuhanni egyből
don gamper
Capitá del Barça

2007.11.14. 16:52:10

csak arra a részére gondoltam hogy még nem láttál olyan jo csapatot minta Rijkaard-é.Azért volt egy pár szépen jácco Barca a történelemben.Crujffé pedig szvsz az összes közül kiemelkedik,ill az a csapat nem egy idényen keresztül csillogott :wink:
merx
Capitá del Barça

2007.11.14. 16:44:57

haze71 írta:
merx írta: nem az idegenbeli meccseinkről volt szó, hanem az összesről...
amit most leírtál azok alapján vissza fogok keresni, mert nem vagyok olyan zseni hogy fejből minden eddig meccsünkre és azok idejére emlékezzek.
:roll: :lol:
Akkor az elmúlt 50 meccsből sorolj fel 10-et. (Az még mindíg csak 20%) Az meg régen rossz, ha utána kell nézni.

Gnorbinak (Norbinak) meg azt üzenem, hogy az általa felsoroltak miatt nem zavarták el nyáron. De a végtelenségig ez nem mehet. Teljesen jogos, hogy az Ő(?) munkájának köszönhettük a látványos Barca meccseket és a sok Barca szimpatizánst, ami viszonylag egyenesbe tette a Klub helyzetét. Azonban ez már csak múltidő. Azt se felejtsétek, hogy az "új" stadiont is meg kell majd tölteni, várhatóan a drágább belépőt megvásároló szurkolókkal. A Barca igényes közönsége mindíg a látványos játékra volt kíváncsi. Nem lesz mindegy, hogy milyen játékot produkálnak. (Bár ez még egy kicsit odébb van)
te fel tudod sorolni, hogy mely mérkőzések voltak ez elmúlt 50 alkalommal, vagy éppen melyek estek ebbe az "időszakba"???jó a memóriád, sajnos én ezt nem mondhatom el magamról
Kép
Balinho
Entrenador del Barça

2007.11.14. 16:44:49

don gamper írta:Balinho!elnézést de akkor lehet hogy nem tul régóta nézed a Barca meccseit!és ezt Johan Crujff biztos nem venné jo néven amit írtál :lol: :lol:
ezt kifejtenéd?
don gamper
Capitá del Barça

2007.11.14. 16:42:54

Balinho!elnézést de akkor lehet hogy nem tul régóta nézed a Barca meccseit!és ezt Johan Crujff biztos nem venné jo néven amit írtál :lol: :lol:
Balinho
Entrenador del Barça

2007.11.14. 16:37:36

A véleményem:
Amióta nézem a Barça meccseit nem láttam olyan jó csapatot, mint a Frankie keze alatt lévőt...

Teljességgel egyet értek, a BL-győztes csapat majd minden meccse katarktikus élményt jelentett az azt nézőknek, ugyanakkor az elmúlt másfél év sajnos nem ezt a tendenciát látszik folytatni

Frankie barátunk felépített valamit (nem egyedül persze - Laportával, Txikivel, Sorianoval, Henkkel, Ronaldinhoval, Puyollal, Xavival stb...). Egy olyan FCB-t, amely korrekten játszik (kevés szabálytalanságot vét), könnyed, klasszis (sok lőtt/kevés kapott gól), élvezetes és látványos focit láthatunk, így megszerettette a világon sok-sok millió emberrel = rekordbevételeket hozva gazdaságilag az egyik (ha nem a) legdinamikusabban fejlődő futballklubot hozva létre.

Nos igen ez így van, de ahogy te is írtad ehhez azért kellett egy Laporta, egy Txiki, Soriano, egy élete csúcsán lévő Dinho és egy Henk ten Cate! Mindemellett van ez a gépezet annyira jól működő, hogy Frank nélkül is ugyanilyen ütemben fejlődjön, sőt, az az álomfoci amit leírtál épphogy elveszett a Barcából, így szükségszerű a váltás a fejlődés tartásához!

Ám ma az van, hogy mindössze 4 ponttal le vagyunk maradva a bajnokságban, full atom csapatként állunk a BL csoportkörben, és el akarjuk zavarni nagy sikereink egyik kovácsát...

Az eredmények önmagában még nem katasztrofálisak, ugyanakkor a mutatott játék kilátástalan, hazai meccsektől eltekintve nem látom a remény legkisebb szikráját sem, hogy változni fog a játék...

Frank megérdemli a bizalmat azért amit eddig letett az asztalra.

sajnos ez már a múlt, aki a múltjából akar megélni előbb-utóbb eltűnik a süllyesztőben (lásd például Patje...)

Goo on Frenkie

Ahogy mondod Goo Frankie :)
don gamper
Capitá del Barça

2007.11.14. 16:35:55

barcelinho_5 írta: viszont akkor búcsút mondhatunk Eto'o-nak aki nem hajlandó Mourinho-val dolgozni
Sajnos Eto'o nak már bucsút mondtunkegy ideje.januárban Afrika kupa mert hát a válogatott előrébb valo néki aztán meg még "adjunkidőt neki nincsformában" fél év.s megint nem nyertünk semmit.EZ ugye több mint egy klub tehát nem egy játékoson mulik hogy ki lesz az tréner.
Lezárt