2010.07.07. 12:42:06
Üdv mindenkinek! Kicsit régen írtam hozzászólást, szóval előre elnézést kérek mindenkitől, ha egy kicsit hosszúra sikeredik mondandóm!
Valaki említette, hogy szükség volna egy kapusra. nem tudom az illető hány Barca meccset látott életében, de nevetséges hozzászólás volt. Valdesnek korábban voltak nagy hibái, de az elmúlt 2-3 évben szinte hiba nélkül, megbízhatóan védett, sőt rengeteg olyan összecsapás is volt, ahol az ő bravúrjai tartották meccsben a csapatot! Nem kell ide kapus, inkább annak kell örülni, hogy van egy nagyon jó, a csapatba tökéletesen illő hálóőrünk.
Hátvédposztot tekintve azt kell mondjam, hogy az elmúlt időszak legviccesebb igazolását hajtottuk végre Csigával. Alapból kifizettünk egy jó szezont futó játékosért 25 milliót, aki nemzetközi porondon nem is volt számításba vehető! Vicc! Majd egy évvel később visszaadjuk 10 millióval olcsóbban?!Mi vagyunk a Máltai Szeretetszolgálat? Hihetetlen! magát a játékost nem bánom, hogy elment, csak azt nem értem, hogy miért kellett egyáltalán idehozni? Pep lehetne kicsit megfontoltabb az igazolásait illetően!
Ettől eltekintve én azt látom, hogy a bal oldalunk renden van hátul, míg a jobbra Dani mellé mindenképpen kéne valaki. Középen van egy Piqué, Puyol, Milito, és Marquez (remélem marad)! Én azt gondolom, hogy Puyol játszhat néha Dani helyén, de az csak félmegoldás, mert akkor középen lesz hiány a szezon egészét tekintve. szerintem vagy középre kell valakit venni ( ha Puyolt többnyire szélen kívánja szerepeltetni pep), vagy szélre dani helyettesének valaki, és ekkor a másik posztot fel lehet tölteni fiatalokkal.
Középpályán Toureval sokat vesztett a csapat! Sok sikert kívánok neki, rendkívül szimpatikus játékos! Így viszont Busi mellett valószínűleg Keita, és adott esetben Marquez játszhatna védekező szerepkörben - utóbbi eset miatt is kell feltétlenül igazolni a védelembe! Örülnék ha jönne Cesc, de csakis ésszerű áron! Bízom a vezetőkben, hogy el tudják hozni. Ha nem sikerülne, akkor mindenképpen kell egy szervező játékos is középre, mert Ini elég sokat sérül, és azért Xavinak is kijárna néha egy kis pihenő!
Nekem nagyon tetszik Özil játéka a vb-n!
Csatárposzton nálam a Villa, Zlatan. Messi hármas lenne a kezdő. Láthatjuk, hogy Villa milyen jól megállja a helyét bal oldalon. Zlatan eladásáról minden nap jelenik meg valami, de én remélem marad. Nem szimpatikus nekem, de e világ egyik legjobb játékosa, és hiszem, hogy jobb lesz a következő szezonban. Ha eladjuk, akkor a vezetőségnek és Pepnek is egy nagy elégtelent kell beírni a tavalyi igazolások miatt! Szóval szerintem maradjon, hiszen ha nem megy neki, akkor még mindig megoldható az, hogy becseréljük a helyére Pedrot, és így Villa húzódik középre, vagy jöhet Bojan is!
A balszélső posztra felmerült nevek közül nekem egyik sem az igai, mert szerintem Robben és Robinho is jó játékosok, de nem ide valók. Ők nagyon maguknak játszanak. Mata meg semmivel sem jobb, mint Pedro!
Összességében én elpasszolnám az összes kölcsönben lévő játékosunkat, és vennék Dani cseréjének vagy középhátvédnek valakit ( ha Puyol játszana szélen), emellett pedig egy szervező középpályást igazolnék!