Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem mindenki szeretné.Másnak divatos neked pl nekem kicsit homokos... messi pólója nagyon jó sztemBarcaforever írta:Ez már téma volt.A gálán mindenki öltönyt viselt, ez csak a laza utcai ruha.Nálam semmi probléma Ronaldo öltözetével.maxilopez írta:üdv!
Csak nekem tűnt fel, hogy a nap képénél csak a két Barcás és kaká van normálisnak mondható ruhába?!![]()
Torresé még csak csak bár eléggé "jó kisfiús"De ami ronáldocskán van
meleg feszt. 2009 még a nővérem se venne fel olyat
Full divatos, nem tartom kizártnak, h olyan 3000 Euro környéki kollekciót láthatunk rajta.
Úgy látom divat lett Ronaldot szídni.Szeretném én annak az 1/100-at átélni egy héten, amit ő.
Baja felé is jön? mert ma kb. 2 lépést tudtam úgy megtenni, hogy nem csúsztam megdanko94 írta:Emberek! A tegnap este óta eső ónos eső miatt teljesen megbénult Pécs városa! Ma nem tudtam iskolába menni mert nem jártak a buszok és kocsival nem lehetett közlekedni a jégpáncél miatt! Ma estétől megint nagy adag esik majd le belőle ezért holnapra rendkívüli tanítási szünetet rendeltek el a megyében!!! Már 1-2 buszjárat jár, de továbbra is katasztrofálisak a körülmények(Piros riasztás van érvényben)
Ez már téma volt.A gálán mindenki öltönyt viselt, ez csak a laza utcai ruha.Nálam semmi probléma Ronaldo öltözetével.maxilopez írta:üdv!
Csak nekem tűnt fel, hogy a nap képénél csak a két Barcás és kaká van normálisnak mondható ruhába?!![]()
A Torresé szerintem rendben van,Messié nem éppen ünnepi,de nem rossz, Ronaldóé meg elég gagyi,főleg a gatya meg a mellény,vagy mi..maxilopez írta:üdv!
Isten Éltessen utólag isvicky.girl írta: (nekem tegnap volt)!
Isten Éltessen sokáig Tamás!Varga Tamás írta: Mindenkinek nagyon köszönöm a sok jókívánságot!
![]()
![]()
1-2 szavas, tartalmatlan hszek... del.G-Jay írta:Oké akkor ott az offtopic...lionelmessi19 írta:Máshol ugye eddig sem volt megengedett.
Nem tudom, mennyi idős vagy - de minden további nélkül. Természetesen. (én 32...)Messa írta:Boldog szülinapot Tamás !
Ha megengeded, hogy tegezzelek...![]()
Oké akkor ott az offtopic...lionelmessi19 írta:Máshol ugye eddig sem volt megengedett.