Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Iniesta mikor beállt egyből a játék kreatív részével kezdett el foglalkozni, és bejátszotta magát a védelem mögé, és kezdte helyzetbe hozni a többieket.ktm írta:Plusz a szerepkore is teljesen mas, biztosan tudattak vele, hogy itt nem neki kell kitalalni, hogy akkor hogyan is kene helyzetet kialakitani, hanem csak adja le Messinek, ha 10m-en belul van.
akkor minek fizettek egy ilyen szerepért 40 milliót? ezt samper is meg tudja csinálni ingyér'ktm írta:biztosan tudattak vele, hogy itt nem neki kell kitalalni, hogy akkor hogyan is kene helyzetet kialakitani, hanem csak adja le Messinek, ha 10m-en belul van.
én nem viccelek. az elmúlt meccsen egy az egyben az volt. nézd meg ha nem hiszed. megkapta (többnyire nem is nagyon keresték labdával), aztán tolt egy 2 méteres passzt. és ennyi.senkialfonz40 írta:Ugye vicceltek? Robihoz, amikor még "oldal" volt, ne hasonlítsuk már Turant!!!
Igen-igen, csak ott arra fogtuk, hogy nagy váltás a B-ből a nagycsapathoz való kerülés, meg fiatal még, itt meg egy elvileg karrierje legjobb éveiben járó, tapasztalt, sok rangadót megélt játékosról beszélünk. A legnagyobb mentsége a kihagyás, illetve az Atletihez képest is egy lépcsőfokkal feljebb került, és egy triplázó csapatnál feljebb nem is kerülhetne. Szurkolok neki, de, hogy Makarenko-t idézzem, "Követelek tőled, mert tisztellek."visca el barca írta: ha megnézed, totál olyan mint sergirobi a kezdetekkor. sokat szerel, jól védekezik, de ha megkapja a labdát, rögtön passzolja le a mellette állónak. nulla kockázattal játszik
Én is ezen csodálkozok, előre játékban én ennél azért többre számítottam. Passzok terén nem, ott az első meccseken levő gólpasszai meg is leptek, de a védelmeknek azt hittem bátrabban neki fog menni. Ehhez képest nem is rémlik ilyen tőle..visca el barca írta:ha megnézed, totál olyan mint sergirobi a kezdetekkor. sokat szerel, jól védekezik, de ha megkapja a labdát, rögtön passzolja le a mellette állónak. nulla kockázattal játszik
ha megnézed, totál olyan mint sergirobi a kezdetekkor. sokat szerel, jól védekezik, de ha megkapja a labdát, rögtön passzolja le a mellette állónak. nulla kockázattal játsziknzxtpo írta:Egyébként vele mi van? Csak nekem nem tetszik az utóbbi pár meccsen nyújtott játéka? Annyira biztatóan kezdett, hogy az előzetes várakozásaimnál még magasabbra tettem vele szembe az elvárásaimat, valahogy többet várok tőle.
Én őszintén mondom, hogy elejétől fogva hiányérzetem van vele kapcsolatosa. Vidal sokkal jobban illik a csapathoz jelenleg, mint a török. Remélem ez a hosszú kihagyásnak tudható be.nzxtpo írta:Egyébként vele mi van? Csak nekem nem tetszik az utóbbi pár meccsen nyújtott játéka? Annyira biztatóan kezdett, hogy az előzetes várakozásaimnál még magasabbra tettem vele szembe az elvárásaimat, valahogy többet várok tőle.