Championship/Football Manager
- kamaj
- Capitá del Barça
Nem tudom mióta nem megy, de tegnap én is próbáltam, és akkor már nem ment, VISZONT ha regisztrálsz (ingyenesen), akkor utána bármennyit tudsz tölteni onnan, korlátlanul. Regisztráljatok, mert tényleg megéri, rengeteg cucc van fent ott 

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nekem ezt sem sikerül letölteni. Rámegyek h download, erre kidob egy ilyet: Slow Down! You are trying to download files too quickly. You must wait 347 seconds before you may download another file.kamaj írta:http://www.fm-base.co.uk/forum/download ... le&id=5181
Ide nem kell regisztrálni, csak letöltöd, és kész.
Telepítés
>mydocuments/sports interactive/footballmanager2011/editordata
Ha letelik, akkor kezdődik elölről.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Nekem is volt már ilyen utána sose hívták be a játékosom,állítani nem tudsz rajtaLM10 írta:Visszavontam Messit az argentin válogatottból 1 meccsig, és azóta nem hívják be. Ezt hogy lehet visszaállítani?
- kamaj
- Capitá del Barça
http://www.fm-base.co.uk/forum/download ... le&id=5181
Telepítés
Telepítés
- LM10
- Director del Fútbol
Bocs a dupláért!
http://www.fmscout.com/a-football-manag ... dates.html
Ez egy szeptember 3.ai frissítés, csak nem tudom letölteni, mert regelni kell. Ezen az oldalon van vki regelve?
Már regisztráltam is, és még mindig nem engedi letölteni....
http://www.fmscout.com/a-football-manag ... dates.html
Ez egy szeptember 3.ai frissítés, csak nem tudom letölteni, mert regelni kell. Ezen az oldalon van vki regelve?
Már regisztráltam is, és még mindig nem engedi letölteni....
-
- Jugador del Barça
FM 8-al kezdtem egy karriert, novembernél tartok. Henry nyakrándulás miatt nem tud játszani, el is küldtem pihenni, eddig semmi probléma. Valencia elleni meccsre összeállítottam a kezdőt, a cseréket, és nem tudom bejelenteni a kezdőcsapatot, mert kiírja a figyelmeztetést hogy Henry sérült, nem tud játszani. Csak az a vicc, hogy még a Valencia elleni keretbe sem tettem be! Valaki valami ötlet.. ?
-----
szerk.: Sikerült megoldani
Ki kellett törölnöm mindenkit az összeállításból és újra összerakni, így már működik.
-----
szerk.: Sikerült megoldani

sjay <3
Egy jó torrentet tudna valaki linkelni erről a játékról? A 2011-es verzióról...én nem igazán vagyok fent torrent oldalakon, google-ben meg nem találtam normálisat...köszi 

-
- Barça B
sikerult betolteni de most meg azt irja ki h csak 19 csapatot talalt meg es nem tudom kivalasztani a primera divisiont :S ahhhh
az editor-ban tudod elvileg megoldani...
load.old be a defaultot majd amit letoltottel es save.ld ra es utana a default ot nyomd a new game utan, de vigyazz mert alapbol a default patch nelkuli de editorban azt is be tudod allitani hogy a legujabbat hasznaklja marmint a verzio szamara gondolok a jateknak..
load.old be a defaultot majd amit letoltottel es save.ld ra es utana a default ot nyomd a new game utan, de vigyazz mert alapbol a default patch nelkuli de editorban azt is be tudod allitani hogy a legujabbat hasznaklja marmint a verzio szamara gondolok a jateknak..
-
- Barça B
más valami nem kell hozza?
-
- Barça B
bemasoltam az de ahogy kezdenem az uj jatekot nem tolti be :S
-
- Barça B
oke azert kosz
abban nem vagyok illetékes, mindig is angolul játszottambarcafan80 írta:koszi esetleg magyarositasba nem tudsz segiteni?
-
- Barça B
koszi esetleg magyarositasba nem tudsz segiteni?
dokumentumaid/Sports Interactive/Football Manager 2011/editor databarcafan80 írta:segitsetek pls hova kell bemasolni azt a patchet
ha nincs ilyen editor data mappád, akkor hozz létre egyet
-
- Barça B
segitsetek pls hova kell bemasolni azt a patchet es ha valaki tud egyszeru megoldast a magyarositasra mert nem tudom megoldani pls segitsetek
Megpróbálhatsz nyalni neki (mekkora tehetség meg minden), de őszintén szólva ezzel sok mindent nem lehet kezdeni, a keresésnél van egy olyan opció h a másodedző szűrje ki azokat, akik nem jönnének, ezzel megspórolsz egy csomó szenvedést.messideco írta:A West Hammel kezdtem bajnokságot. Hogyan lehet egy játékost leigazolni, ha az azt mondja, hogy nem akar tárgyalni a klubommal? Pedig a megegyezés a klubjával már meg volt...
http://www.gamefront.com/files/20679050/wal.v12.2.rarvarnagykrisztian írta:Szia.Belinkelnéd a 2011/12-es frissítést?KÖSZI!Piqué írta:Most kezdtem egyet a Barcával,kíváncsi voltam,hogy milyenek az új igazolások,nálam tud együtt játszani belső középpályán Xavi-Iniesta-Fabregas így is nyerek VKP nélkül 5-6:0-ra.Sanchez kiszorította Pedrot ugye sokkal gyorsabb.Az a baj,hogy 1 évnél tovább nemtok a Barcával lenni,mert unalmas,hogy megnyerek mindent.
Használd egészséggel,ebben minden nyári igazolás benne van a tulajdonos váltások is,már teljesen minden a 2011/12-es szezon.

Én is megnyertem mindent az első szezonomban, majd az európai ill. spanyol szuperkupákat is
Ajánlom Lavezzit amúgy
A csapatom:
VV- Abidal,Piqué,Puyol/Fontás,Lichtsteiner- Mascherano,Xavi- Villa,Iniesta,Messi-Lavezzi
cserék: Mathijsen, Alves,Asenjo,Vidal,JDS,Thiago,Afellay,Pedro,Bojan,

A csapatom:
VV- Abidal,Piqué,Puyol/Fontás,Lichtsteiner- Mascherano,Xavi- Villa,Iniesta,Messi-Lavezzi
cserék: Mathijsen, Alves,Asenjo,Vidal,JDS,Thiago,Afellay,Pedro,Bojan,