Játékospiac
Ezt amúgy enrique legutóbbi hozzászólásával kapcsolatban írtam. Én benne lennék ebben a felállásban, mert ugyan lőnének meccsenként 3-4 gólt (talán), de kapnának is mellé vagy 8at
Így legyen!!!

Figyeljétek meg, megérjük h így fog felállni a Madrid:
Casillas - Reyes, Ibrahimovic, Robinho - Robben, Crespo, Raúl, Owen - Ronaldo, Henry, Nistelrooy
Bocs, ha valakit rossz helyre írtam, a célzás a lényeg
Casillas - Reyes, Ibrahimovic, Robinho - Robben, Crespo, Raúl, Owen - Ronaldo, Henry, Nistelrooy
Bocs, ha valakit rossz helyre írtam, a célzás a lényeg

De mert Ledesma ott jáccik ahol Albertini és ha eladjuk akkor kell heléyre egy játékos! Egyébként Gallast nem szabadna kiengedni a kezünkből, mert jövőre, ő és Puyol, ott középen nem enged át senkitCooltiszo írta:Az biztos hogy nem hosszabbítunk vele, de a 2 ügynek semmi köze egymáshoz sztem.

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Úgy hallotam h kell a Barcának Ledesma, mert hogy nem hosszabítunk Albertinivel
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
A második eset nem fog megtörténni, ebben biztos lehetsz!!Sacchi írta:Olvasgattam a híreket és egy-két dolgot kiegészítenék:
Robinho Europába akar jönni, az elnök akarja hogy maradjon a Vb-ig. 2.: Szerintem az Adrianos hírnek semmi alapja sincsen => meg van oldva az 5 Eu-n kívüli játékos gondja.
Jah és mielőtt elküldtök a fenébecsak mondom, hogy szerintem ha bajnok lesz a Barca akkor megérdemli! Ha nem akkor pedig...
Hala Madrid!

És tudod minek örülnék, hogy igazoljátok még le az Adrianot meg a Robinhot is, aztán meglátjuk hány gólt fogtok kapni meccsenként...

- Charlie
- Öreg Harcos
Boixos írta:az abramovics egyébként egy éve a bobo vieriért is oda akarta tenni a kilót, amikor tizenvalamennyiért nem akartak vele szóbaállni. de végülis elálltak a bolttól.
Lehet hogy jól jártak volna azzal apénzzel az Internél,de akkor nem tudhatták hogy Vieri ilyen gyenge lex...
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Olvasgattam a híreket és egy-két dolgot kiegészítenék:
Robinho Europába akar jönni, az elnök akarja hogy maradjon a Vb-ig. 2.: Szerintem az Adrianos hírnek semmi alapja sincsen => meg van oldva az 5 Eu-n kívüli játékos gondja.
Jah és mielőtt elküldtök a fenébe
csak mondom, hogy szerintem ha bajnok lesz a Barca akkor megérdemli! Ha nem akkor pedig...
Hala Madrid!
Jah és mielőtt elküldtök a fenébe

Hala Madrid!
- Charlie
- Öreg Harcos
Én akkor eladnám a felesleges játékosokat is,abból bejönne még 30millió,130millióból meg lehetne ezt azt vásárolgatni
El se kéne költeni az egészet.
Abramovicsot ismerve sztem biztos van valóságalapja a hírnek.
C.

Abramovicsot ismerve sztem biztos van valóságalapja a hírnek.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem én is!Charlie írta:Chelsea100.000.000eurós ajánlat Adrianoért.
Simán eladnám ennyiért.
C.

Nah abból a píz'ből simán ütőképes csapatot lehetne kreálni az Interből. Már amúgy is rájuk férne...

Persze, ha igaz a hír.

- Charlie
- Öreg Harcos
Chelsea
100.000.000eurós ajánlat Adrianoért.
Simán eladnám ennyiért.
C.

Simán eladnám ennyiért.
C.
- Mihu
- Director del Fútbol
Így van!Akkor jöjjön hozzánk, jobb helye lenne nálunk mint madridban.Boixos írta:nem mintha az inter különösebb érzelmeket váltana ki belőlem, de nagyon rosszul esne, ha az adrianót elvinnék a gyökerekhez. az igaz, h egy inter-féle örökvesztes csapatban sem lehet leányálom bugizni, de akkor minek jönne spanyolországba, egy másik lúzer brigádhoz?

-
- Llegenda del Barça
nem mintha az inter különösebb érzelmeket váltana ki belőlem, de nagyon rosszul esne, ha az adrianót elvinnék a gyökerekhez. az igaz, h egy inter-féle örökvesztes csapatban sem lehet leányálom bugizni, de akkor minek jönne spanyolországba, egy másik lúzer brigádhoz?
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Az Adriano-hadmûvelet
2005. április 16. 15:00:13
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
Adriano kell. Robinho megvásárlása most mellékes (már csak a Santosnak kell rábólintania), az Inter gólzsákja lehet a Real Madrid nagy szerzeménye idén, Florentino, Sacchi és õ maga szerint is („Benne lennék” - nyilatkozta a RAI TV-nek novemberben). Luxemburgo szintén támogatná a brazil csatár érkezését. Fiatal játékos, még legalább tíz év futballkarrier áll elõtte (mindössze 22 éves).
A klubelnök és a sportigazgató megtalálták a Giuseppe Meazzaban kedd este történt események jó oldalát: miközben az Internazionale-Milan mérkõzést követték televízión, megértették, mily sebeket okozhattak a szélsõséges, durva Inter szurkolók minõsíthetetlen megnyilvánulásai Adriano lelkében, nagy lökést adva a Real Madridba való távozása felé.
Kölcsönösség
Mióta Florentino egy velencei mini-vakációja során (amikor Arrigo Sacchi leigazolását intézte) látta, ahogy Adriano mesterhármast lõtt a Messinának, valósággal beleszeretett a játékába. Maga Adriano jelentette ki nyilvánosság elõtt a Canal+ televíziónak, hogy ”Igyekszem megvalósítani a közös álmunkat Florentinoval”.
A kemény büntetés, mely az Interben vár rá (egy teljes év európai küzdelmek nélkül), az utolsó csepp Adriano türelmének poharában. Igazi megmérettetéseken akar részt venni, olyan minõségi csapatban, ami megfelel az õ kimagasló tehetségének – és ezt már Moretti tudtára is adta. A Madrid készen ál…
Arrigo és a nagy parmai üzlet
Sacchi lehet Adriano leigazolásának kulcsfigurája. Mikor Arrigo Sacchi a Parma technikai igazgatója volt, az olasz csapatban eredményes gazdasági és sportpolitikai változtatások történtek. Mikor Adridanot az Inter kölcsön akarta adni a Fiorentinának (Cúper javaslatára, rendkívül hasonlatos az eset Ronaldoéhoz), Sacchi elérte, hogy a klub a zsebébe nyúljon, és kifizesse a játékos vételárának felét. Így történt. Másfélmilliárd pesetáért (körülbelül 9 millió eurónak megfelelõ összeg) a Parmalat által szponzorált csapat nyélbe ütötte a Sacchi szervezte üzletet.
Két csodás idény alatt Adriano 33 gólt lõtt a Parma színeiben, mígnem két évvel késõbb az Internazionale visszavásárolta, immáron 24 millió euróért! Így Sacchi befektetése háromszoros hasznot hozott a klubnak, arról nem is beszélve, hogy a csapat az olasz bajnokságban is igen elõkelõ helyen zárt (5., a 2002-03-as idényben).
Sacchi több alkalommal is pozitívan nyilatkozott a játékosról, nem csak nyilvánvaló futballtehetsége, de emberi hozzáállása miatt is. Adriano nem felel meg a klasszikus brazil ideálnak, ki a bulik és éjszakai élet rabja. Õ egy befelé forduló srác, ki a boldogságát az edzõpályán találja meg.
elnezest a hosszu idezetert de kar adrianoert hogy oda megy...
2005. április 16. 15:00:13
Adriano kell. Robinho megvásárlása most mellékes (már csak a Santosnak kell rábólintania), az Inter gólzsákja lehet a Real Madrid nagy szerzeménye idén, Florentino, Sacchi és õ maga szerint is („Benne lennék” - nyilatkozta a RAI TV-nek novemberben). Luxemburgo szintén támogatná a brazil csatár érkezését. Fiatal játékos, még legalább tíz év futballkarrier áll elõtte (mindössze 22 éves).
A klubelnök és a sportigazgató megtalálták a Giuseppe Meazzaban kedd este történt események jó oldalát: miközben az Internazionale-Milan mérkõzést követték televízión, megértették, mily sebeket okozhattak a szélsõséges, durva Inter szurkolók minõsíthetetlen megnyilvánulásai Adriano lelkében, nagy lökést adva a Real Madridba való távozása felé.
Kölcsönösség
Mióta Florentino egy velencei mini-vakációja során (amikor Arrigo Sacchi leigazolását intézte) látta, ahogy Adriano mesterhármast lõtt a Messinának, valósággal beleszeretett a játékába. Maga Adriano jelentette ki nyilvánosság elõtt a Canal+ televíziónak, hogy ”Igyekszem megvalósítani a közös álmunkat Florentinoval”.
A kemény büntetés, mely az Interben vár rá (egy teljes év európai küzdelmek nélkül), az utolsó csepp Adriano türelmének poharában. Igazi megmérettetéseken akar részt venni, olyan minõségi csapatban, ami megfelel az õ kimagasló tehetségének – és ezt már Moretti tudtára is adta. A Madrid készen ál…
Arrigo és a nagy parmai üzlet
Sacchi lehet Adriano leigazolásának kulcsfigurája. Mikor Arrigo Sacchi a Parma technikai igazgatója volt, az olasz csapatban eredményes gazdasági és sportpolitikai változtatások történtek. Mikor Adridanot az Inter kölcsön akarta adni a Fiorentinának (Cúper javaslatára, rendkívül hasonlatos az eset Ronaldoéhoz), Sacchi elérte, hogy a klub a zsebébe nyúljon, és kifizesse a játékos vételárának felét. Így történt. Másfélmilliárd pesetáért (körülbelül 9 millió eurónak megfelelõ összeg) a Parmalat által szponzorált csapat nyélbe ütötte a Sacchi szervezte üzletet.
Két csodás idény alatt Adriano 33 gólt lõtt a Parma színeiben, mígnem két évvel késõbb az Internazionale visszavásárolta, immáron 24 millió euróért! Így Sacchi befektetése háromszoros hasznot hozott a klubnak, arról nem is beszélve, hogy a csapat az olasz bajnokságban is igen elõkelõ helyen zárt (5., a 2002-03-as idényben).
Sacchi több alkalommal is pozitívan nyilatkozott a játékosról, nem csak nyilvánvaló futballtehetsége, de emberi hozzáállása miatt is. Adriano nem felel meg a klasszikus brazil ideálnak, ki a bulik és éjszakai élet rabja. Õ egy befelé forduló srác, ki a boldogságát az edzõpályán találja meg.
elnezest a hosszu idezetert de kar adrianoert hogy oda megy...

Tiziano Crudeli fan 

-
- Entrenador del Barça
Robinho nem megy oda mer a Vb-ig mindenképp maradni szeretne(remélem télleg marad)!balboa7 írta:Most olvastam a Hírstarton, hogy a reklámnál már kész tényként közlik Adriano és Robinho érkezését! AS írta úgyhogy valoszínű még csak pletyka. De kérdem hogy hogyan játszhat 5 EU-n kívüli egy csapatba(carlos, dagi, sámuel,robinho,adriano), mert sztem sehogy!
De Adrianonak nem örülnék ha oda menne nagyon nem!

Az 5 EU-n kívülit én sem értem!
Forca Barca
- balboa7
- Entrenador del Barça
Most olvastam a Hírstarton, hogy a reklámnál már kész tényként közlik Adriano és Robinho érkezését! AS írta úgyhogy valoszínű még csak pletyka. De kérdem hogy hogyan játszhat 5 EU-n kívüli egy csapatba(carlos, dagi, sámuel,robinho,adriano), mert sztem sehogy!
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

-
- Entrenador del Barça
szerintem az Arsenal már Riquelmért és egy kis pénzért odaadná!én személy szerint örülnék neki nagyon csak hát kizárt!LG írta:Es akkor mi cseréltuk volna Vieráért! Huhhh!...micsoda kozéppályánk lett volna...áttorhetetlenMihu írta:Davids is inkább maradt volna nálunk.![]()

Forca Barca
Es akkor mi cseréltuk volna Vieráért! Huhhh!...micsoda kozéppályánk lett volna...áttorhetetlenMihu írta:Davids is inkább maradt volna nálunk.

NSO írta:Bejelentkezett Vieiráért az Inter
NSO, 2005-03-28 16:48
Az olasz labdarúgó-bajnokság első osztályában szereplő Internazionale a hírek szerint tárgyalásokat kezdeményezett az angol Arsenallal Patrick Vieira (képünkön) megszerzéséről.
A francia középpályás idén ugyan nem nyújt annyira kiemelkedőt, mint a korábbi években, ez azonban inkább csak növeli iránta a keresletet. Az érdeklődés már tavaly sem volt kicsi: akkor az Ágyúsok alig bírták elhessegetni a Real Madridot Vieira környékéről.
Az Arsenal most a hírek szerint az érdeklődés hatására 23 millió eurós árat szabott meg a 29 éves játékosért, ez azonban nem látszik eltántorítani az Intert. Mivel azonban a londoniaktól idény végén szinte biztosan távozik a brazil Edu, és ezzel mindenképp gyengül a középpálya, nem valószínű, hogy a piros-fehérek még csapatkapitányukat is elengednék.
Vieria egyébiránt már szerepelt Olaszországban, azonban nem sok sikerrel: az 1995/96-os szezonban mindössze két meccs jutott neki az AC Milanban, ezután vette meg az Arsenal.