Enrique írta:Mr. Master írta:Jimmy miatt? És Reiziger?
Ááá, őt sose szerettem....
A Boro az 1etlen angol csapat, akit szeretek. 1.sorban Szili miatt, de Jimmy, Zenden, Reiziger és Viduka is kedvelt játékosaim.
Naon szeretm még a Nurnberget, Mintal és Vittek miatt.
A Celticet is csípem, Stano Varga és Hartson miatt...és persze 7 évet huzott le itt HENKE LARSSON és régi kituno játékos miatt is...MORAVCIK.
Francia majnokságbol szimpatizálok a Monacoval, most 1.sorban Saviola és Kallon miatt...és tavaly kiejteték a reált meg a cselszkit

, ráadásol toluk van Giuly, meg ha jol tom anno Márquez is ott bugizott. A tavalyi csapatbol csíptem még Morientest(hiába volt margitos) és Rothent.
DE a FRA bajnokságbol a kedvencem a Lyon! Juninho a kedvenc játékosaim kozé tartozik, bár a BL magazinban tett 1 nyilatkozatot ami nem tetszett

....Govou is remek csatár, Wiltord is kedvelt játékosom, Maluda, Cacapa, Diarra...oket is bírom, bár asszem már nem mind ott zsugázik, meg megfordult itt Sony Anderson, Elber és Viale, Luyundula akiket szintén naon kedvelek.
Az edigg is szimpatikus Porto tavly ota még szimpatikusabb lett...innen lett Deco! Távozott még 2 szimpi(legalábbis akkor még szimpi védo) R. Carvallo és P. Ferreira, meg ha asszem Carlos Alberto sinccs má ott. Meg Alenicevet is naon bírtam...naon szép golokat lott

.A mostani zsugásaik kozul bírom Derleit, a toluk érkezo Quaresmát, Nuno Valente, Mcarthyt, Vítor Baiat, o is szép napokat toltott Barcelonában!
Olaszbol az Intert...anno Ronaldo miatt(aki nálunk toltotte legszebb éveit

), Bobo is fantasztikus játékos

, a kicsi Emre, Baggio is bugizott itt, Di Biaggo, Mihajlovics, Hakan Sukur is megfordult, Umit Davala szintén...most itt van Toldo, Veron, Obafemi Martins, Adriano, Cambiasso, Stankovics, C. Zanetti, C. Zanetti, Matetazzi, meg anno Canavaro.
Kulfoldrol szimpi a Boca-River...tom h ez így 1utt elég furcsa, de sztem mind2t, mert számatalan fiatal tehetséget tertmelnek. Brazilbol a Flamengo...onnan jott Ronaldo, megfordult itt még Machado és Kardosso is.
Maradt a Barcelona: Mivel még elég fiatl vok, Cruyff, Romario, Kis Cruyff, Stoicskov...ilyen klasszisokrol csak tobbnyire halottam+láttam 1-2 videot. Akiket viszont már figyelemmel kovettem: Ronaldo, Nadal, Sergi, Sony Anderson, Giovanni, Rivaldo, Luis Enrique, Cocu, Frank de Boer, Ronald de Boer, Petit, Overmars, Kluivert, Alfonso, Guardiola, Reiziger, Figo(a margiti iagazolásáik a kedvencem volt), és persze késobb a mostani generáciot

!
A BRCAT 1000x jobban szeretem a tobbi csapatnál, és ha az osszes említett csapat kikap, nem számít, ha nyer a BARCA!!!