Zizou sem fog játszani,ha jól tudom,a Valencia meg sztem felszálló ágban van.min xlesz.Chris írta:ha jól olvastam az as.com-on Casillas nem fog védeni a valencia ellen.![]()
![]()
![]()
![]()
végre valami jó hír.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OLLLLÉÉÉÉÉ!!!!
(mi meg nyerjünk a osasuna ellen)
Antimadridista klub
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
- balboa7
- Entrenador del Barça
Onnan még én is becsőrözném!Zsolti írta:8méterről még a tolókocsis nagyanyám is berugná.ronaldo írta:N asszem az elony 6 pontra csokken, mert a real már 2-0ra vezet. Azért egy kis birói segédlet megintvan, sztem nem volt hazaadás. De azért R. Carlos gólját el kell ismerni, 144km/hnem semmi
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

- balboa7
- Entrenador del Barça
Adriano is ilyen nagyot tud lőni kb, meg nálunk még Rivaldo volt a nagytüzelő, ő volt sztem az az ember aki a helyből a legnagyobbat tudta,tudja lőni, sztem. De azért a reklám Casillas nélkül nem 2-0 lenne!
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
8méterről még a tolókocsis nagyanyám is berugná.ronaldo írta:N asszem az elony 6 pontra csokken, mert a real már 2-0ra vezet. Azért egy kis birói segédlet megintvan, sztem nem volt hazaadás. De azért R. Carlos gólját el kell ismerni, 144km/hnem semmi
- ronaldo
- Jugador d'estrella
N asszem az elony 6 pontra csokken, mert a real már 2-0ra vezet. Azért egy kis birói segédlet megintvan, sztem nem volt hazaadás. De azért R. Carlos gólját el kell ismerni, 144km/h
nem semmi

Forza Barca!!!
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Biztosan csak ezt a várost ismerik.gsn írta:De miért ugyanabban a városban mint mi?Zsolti írta:Sokkal több kissrác fog nálunk lenni.Állítólag a Rafát ott istenként tisztelik a kisgyerekek.Meg azért Mexikóban laknak egy páran.Cooltiszo írta:Nem hiszem hogy Mexikó ekkora piac lenne, de hát mi és ők tudják....

De miért ugyanabban a városban mint mi?Zsolti írta:Sokkal több kissrác fog nálunk lenni.Állítólag a Rafát ott istenként tisztelik a kisgyerekek.Meg azért Mexikóban laknak egy páran.Cooltiszo írta:Nem hiszem hogy Mexikó ekkora piac lenne, de hát mi és ők tudják....
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Sokkal több kissrác fog nálunk lenni.Állítólag a Rafát ott istenként tisztelik a kisgyerekek.Meg azért Mexikóban laknak egy páran.Cooltiszo írta:Nem hiszem hogy Mexikó ekkora piac lenne, de hát mi és ők tudják....

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Focisulit nyitott a mexikói Monterrey-ben a Real Madrid. A futballakadémián 200 gyerek ismerkedhet meg a sportág szépségeivel
Az iskolát a spanyol együttes korábbi játékosa, a helyiek nagy kedvence, Hugo Sanchez irányítja sportigazgatóként.
A szakember 1985 és 1992 között játszott Madridban, 164 gólt szerzett - ezzel a második a klub örökranglistáján -, s ötször nyerte el a gólkirályi címet. A címeres mezt 82 alkalommal ölthette magára.
Na ehhez mit szoltok ?>??
Az iskolát a spanyol együttes korábbi játékosa, a helyiek nagy kedvence, Hugo Sanchez irányítja sportigazgatóként.
A szakember 1985 és 1992 között játszott Madridban, 164 gólt szerzett - ezzel a második a klub örökranglistáján -, s ötször nyerte el a gólkirályi címet. A címeres mezt 82 alkalommal ölthette magára.
Na ehhez mit szoltok ?>??
Tiziano Crudeli fan 

A Boro az 1etlen angol csapat, akit szeretek. 1.sorban Szili miatt, de Jimmy, Zenden, Reiziger és Viduka is kedvelt játékosaim.Enrique írta:Ááá, őt sose szerettem....Mr. Master írta:Jimmy miatt? És Reiziger?

Naon szeretm még a Nurnberget, Mintal és Vittek miatt.

A Celticet is csípem, Stano Varga és Hartson miatt...és persze 7 évet huzott le itt HENKE LARSSON és régi kituno játékos miatt is...MORAVCIK.

Francia majnokságbol szimpatizálok a Monacoval, most 1.sorban Saviola és Kallon miatt...és tavaly kiejteték a reált meg a cselszkit

DE a FRA bajnokságbol a kedvencem a Lyon! Juninho a kedvenc játékosaim kozé tartozik, bár a BL magazinban tett 1 nyilatkozatot ami nem tetszett

Az edigg is szimpatikus Porto tavly ota még szimpatikusabb lett...innen lett Deco! Távozott még 2 szimpi(legalábbis akkor még szimpi védo) R. Carvallo és P. Ferreira, meg ha asszem Carlos Alberto sinccs má ott. Meg Alenicevet is naon bírtam...naon szép golokat lott

Olaszbol az Intert...anno Ronaldo miatt(aki nálunk toltotte legszebb éveit

Kulfoldrol szimpi a Boca-River...tom h ez így 1utt elég furcsa, de sztem mind2t, mert számatalan fiatal tehetséget tertmelnek. Brazilbol a Flamengo...onnan jott Ronaldo, megfordult itt még Machado és Kardosso is.

Maradt a Barcelona: Mivel még elég fiatl vok, Cruyff, Romario, Kis Cruyff, Stoicskov...ilyen klasszisokrol csak tobbnyire halottam+láttam 1-2 videot. Akiket viszont már figyelemmel kovettem: Ronaldo, Nadal, Sergi, Sony Anderson, Giovanni, Rivaldo, Luis Enrique, Cocu, Frank de Boer, Ronald de Boer, Petit, Overmars, Kluivert, Alfonso, Guardiola, Reiziger, Figo(a margiti iagazolásáik a kedvencem volt), és persze késobb a mostani generáciot

A BRCAT 1000x jobban szeretem a tobbi csapatnál, és ha az osszes említett csapat kikap, nem számít, ha nyer a BARCA!!!
A Barcelonán kívül nem nagyon szeretek más klubot,esetleg Angliából Hull City(3-adosztály), Itáliából a Fiorentina, Spanyolországból BARCELONA.Egyébként szurkolások már-már nekem is beteges szintű, hisz a Chelsea elleni két gólnál önkívületi állapotba kerültem és őrjöngtem otthon....

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Jimmy miatt? És Reiziger?
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Hát nincs...Szakacs írta:Enrique,de azt ne mond hogy pl angliabol nincs egy csapat amelyiket szimpatizalod,teljesen tavol a spanyol bajnoksagtol

Max 1 kicsit a M'borough a Jimmy miatt!!

De tényleg nincs.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Enrique 2005.02.28. 22:04:27-kor.
hát én sem.
ONE LOVE - ONE CLUB
ONE LOVE - ONE CLUB
Nálam a Juventus és a Barcelona a favorit!Meg szeretem az Arsenalt és még sok középcsapatot!De forca Barca!És persze Forza Juventus! 

Forza Juve!Visca el Barca!