Milyen Barca ereklyétek van?
- 9Dave
- Capitá del Barça
Hello!
Nem tudja valaki, hol lehet olcsón venni Barca hazai (meg vendég) mezt?
Spanyol hzait vettem régebben 8.000 -ért, jó lenne nem sokkal drágábban.
Nem tudja valaki, hol lehet olcsón venni Barca hazai (meg vendég) mezt?
Spanyol hzait vettem régebben 8.000 -ért, jó lenne nem sokkal drágábban.

"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
Hellotok
én még Spanyolban(Ibiza) vettemem mezeket a mostanikat vettem hazai meg vendég origi felirat nélkül és van egy tavalyi az is szintén origi Iniestás feliratal van sálam de ez sztem 80%-ban majdnem minden barcásnak van és ágynemű ami Barcelonábol van
nekem ennyi lenne 
én még Spanyolban(Ibiza) vettemem mezeket a mostanikat vettem hazai meg vendég origi felirat nélkül és van egy tavalyi az is szintén origi Iniestás feliratal van sálam de ez sztem 80%-ban majdnem minden barcásnak van és ágynemű ami Barcelonábol van

Rio Ferdinand Tweet : "Messi just flicked it up and over the keeper like he was on Fifa11... "
Visca el Barca

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Nem, akkor pintos parókát veszFCB.Gabesz írta:kamu,ha pintora esik őt kéred?

Meg tudja valaki mondani, hogy melyik külföldi honlapról lehet rendelni dedikált mezt amihez tanusítvány van?
-
- Capitá del Barça
Nem szeretnélek elkeseríteni, nem tudom mennyiért vetted de a Budapest melletti Premiere Outletben (ott értelem szerűen a nike boltban) tavaly nyáron ilyen sárga mezből nagyon sok volt mindenféle méretben és nem akarok hülyeséget mondani de asszem 5 ezer forint körüli összegért. Csak azért nem vettem mert nekem ez a sárga pont nem tetszett. Viszont ugyan itt asszem 3 éve vettem egy kék színű idegenbeli mezt, amin már van uniceff logo és a címer körül volt a körben az a szöveg (nem tudom hogy a nou camp vagy a klub évfordulója) ez pedig 3990 ft. Azóta járok oda évente többször hátha kifogok valamilyen Barca akciót de "sajnos" mivel mostanában elég jól megy a csapatnak és sok a szurkoló, ezért nagyon kapkodják a Barca szerkókat. Egyébként most voltam kint 1-2 hete és nagyon sok MU és Arsenal cucc volt ha jól emlékszem féláron:(Gauchomester írta:Üdv!
2008 nyara óta tudom, kell. De elvből nem adok az új mezekért súlyos forintokat. Ma azonban meghozta a postás. Örök kedvenc.
http://img202.imageshack.us/i/img003tk.jpg/
Egyébként a Lionsportban nem tudom kit de valakit nagyon csúnyán átbsznak majd egy tavalyi rózsaszín mezzel, amin Ibra felirat van 11 ezerért:) El tudom képzelni hogy egy jószándékú anyuka megveszi a fiának. Mást nem nagyon tudok elképzelni.
-
- Jugador del Barça
kamu,ha pintora esik őt kéred?MessiFan írta:Á, nem csak eddig van 2 Messis felirítú mezem amik kb 3-4 évesek és most beszereztem egy saját feliratosat.Lionel85 írta:És átírod a neved VillaFanra?MessiFan írta:Júliusra lesz a Camp Nou ajándékboltjából vendég mezem David Villa felirattal
Az ilyen mezeket is thaiföldön gyártják?
Amúgy nekem meg vateráról lesz kb. egy hét múlva Messi-mezem hazai, 8000-ért.
Mivel tetszik az idegenbeli mez és van alkalmam elvileg eredetit szerezni így Villára esett a választásom mert azt csináltam, hogy beraktam excel táblázatba és randomba őt dobta ki
Á, nem csak eddig van 2 Messis felirítú mezem amik kb 3-4 évesek és most beszereztem egy saját feliratosat.Lionel85 írta:És átírod a neved VillaFanra?MessiFan írta:Júliusra lesz a Camp Nou ajándékboltjából vendég mezem David Villa felirattal
Mivel tetszik az idegenbeli mez és van alkalmam elvileg eredetit szerezni így Villára esett a választásom mert azt csináltam, hogy beraktam excel táblázatba és randomba őt dobta ki

- Lionel85
- Llegenda del Barça
És átírod a neved VillaFanra?MessiFan írta:Júliusra lesz a Camp Nou ajándékboltjából vendég mezem David Villa felirattal

- barca 1986
- Jugador d'estrella
- Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza
MessiFan írta:Júliusra lesz a Camp Nou ajándékboltjából vendég mezem David Villa felirattal
jaja, de semmi gond vele!
távol-keleten is tudnak jó minőségű ruhákat készíteni, de nem kínai piaci áron árulják
lásd szóban forgó mez is
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
Júliusra lesz a Camp Nou ajándékboltjából vendég mezem David Villa felirattal 

- barca 1986
- Jugador d'estrella
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem az kamu.krosz31 írta:Az idei hazai mez.barca 1986 írta:melyik évad meze? 1-2 éve már a hivatalos mezek is made in távol-keletkrosz31 írta:Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni!
Vettem a Vaterán egy hazai barca mez-t bl logóval messi felirattal.
Még az első mosás előtt láttam hogy a més que un club felirat kicsit halványabb a szokásosnál de nem érdekelt különösebben a dolog.
Mosás után a következő dolgokat vettem észre:1.A nyaknál a sárga szinbe halványan de látszik egy kis kék folt 2.A mez bal karján ahol a respect logo is van egy kis részletét fedeztem fel a jobb karon lévő bl logónak...
Miért lehetnek ezek?Ami még érdekes volt, hogy belül a nyaknál made in morocco-t irt,lejjeb ugyancsak belül a cimkén made in thailand-ot irt...
Ha tényleg eredeti akkor ezeknek megkellene történniük?már félek a második mosástól....Mit tegyek szerintetek?Valakinek volt már hasonló élménye barca mezzel?
Felül Marokkó, alul Tájföld?..
Még a 2007/8as mez Marokkóban készült, azóta Távol-Keleten csinálják, gondolom ennek gazdasági oka van.
Ezévi hazai mezt barca honlapról rendeltem, alul felül tájföldi.
Az engem is érdekelne,szeretném majd feltúrbózni a szobámatbarcamania86 írta:sziasztok,
nekem van 1 kb. 20 cm-es, üvegfestékből készült címerem, ami üveglapon, bekeretezve, a falra van kiakasztva. nagyon vagányul néz ki sztem.
de én még olyat, mint a Nagyi lámpája, nem láttam soha. nem lehetne többet megtudni róla, hogyan készítetted??![]()

-
- Barça C
sziasztok,
nekem van 1 kb. 20 cm-es, üvegfestékből készült címerem, ami üveglapon, bekeretezve, a falra van kiakasztva. nagyon vagányul néz ki sztem.
de én még olyat, mint a Nagyi lámpája, nem láttam soha. nem lehetne többet megtudni róla, hogyan készítetted??

de én még olyat, mint a Nagyi lámpája, nem láttam soha. nem lehetne többet megtudni róla, hogyan készítetted??

- krosz31
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Sajnos akkor nem láttam...szüleim vették észre a foltot...Leomessi14 írta:Szerintem lekopik,amugy meg ne zavartasd magad miatta. De mikor megvetted akkor nem lattad?krosz31 írta:
Oké,amugy eredeti csak az a két dolog zavar hogy az első mosás után van egy kék folt a nyak résznél(ami sárga)+a bal karon ahol van a respect logo is a més que un club felirat picit kopottnak néz ki és mellette látszik hogy előszőr rossz helyre ragasztották a bl logót...(ott van egy kis ragasztás nyom ami remélem ,hogy lekopik...le fog kopni?)
-
- Entrenador del Barça
Szerintem lekopik,amugy meg ne zavartasd magad miatta. De mikor megvetted akkor nem lattad?krosz31 írta:
Oké,amugy eredeti csak az a két dolog zavar hogy az első mosás után van egy kék folt a nyak résznél(ami sárga)+a bal karon ahol van a respect logo is a més que un club felirat picit kopottnak néz ki és mellette látszik hogy előszőr rossz helyre ragasztották a bl logót...(ott van egy kis ragasztás nyom ami remélem ,hogy lekopik...le fog kopni?)

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- krosz31
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Oké,amugy eredeti csak az a két dolog zavar hogy az első mosás után van egy kék folt a nyak résznél(ami sárga)+a bal karon ahol van a respect logo is a més que un club felirat picit kopottnak néz ki és mellette látszik hogy előszőr rossz helyre ragasztották a bl logót...(ott van egy kis ragasztás nyom ami remélem ,hogy lekopik...le fog kopni?)Leomessi14 írta:A Thailanddal sztem nincs semmi baj, bar nem tudom,hogy hol keszitik, nem is biztos egy helyen, szoval szerintem teljesen m1.Amugy eredeti?krosz31 írta: Az idei hazai mez.
S ne mosd tul gyakran csak ha mar nagyon fontos,mert elkopik rendesen( betuk,logok,szamok). Xavi-s mezem 3 eves es alig latszik mar rajta a nev.Bar egesz nyaron hasznaltam....
-
- Entrenador del Barça
A Thailanddal sztem nincs semmi baj, bar nem tudom,hogy hol keszitik, nem is biztos egy helyen, szoval szerintem teljesen m1.Amugy eredeti?krosz31 írta: Az idei hazai mez.
S ne mosd tul gyakran csak ha mar nagyon fontos,mert elkopik rendesen( betuk,logok,szamok). Xavi-s mezem 3 eves es alig latszik mar rajta a nev.Bar egesz nyaron hasznaltam....

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- El fanático
- Entrenador del Barça
Az összes Adidas és Nike termék "made in Vietnem vagy Thailand" és nem 1-2 éve, sokkal régebb óta...
Ezzekkel a holmikkal kapcsolatban azt tanácsolnám mindenkinek - mindenki anyukájának vagy annak, aki mos rátok - hogy ha mosógéppen mossátok a mezeket, akkor csak a következő módon - én így szoktam:
Fogjatok egy nagypárna huzatot - lehetőleg olyat, amit már nem akartok használni, mert kopott vagy akármi...
Ebbe a huzatba tegyétek bele a mezt és akár bemehet a többi ruha közé is, ha tesztek a mosógép dobjába abból a színfogó kendőből, amit mostanában reklámoznak, mert valóban jó, kipróbáltam. 40 fokon mossátok a mezt - maximum.
A párnahuzat megvédi a mez anyagát a mosás közben, de a tisztulását nem fogja befolyásolni. A színfogó kendő a nevéhez híven megakadályozza, hogy a csíkozás színei összefogják a nyaki rész sárgáját.
Jah, és ne fehér ruhákhoz való mosóport használjatok
Ezzekkel a holmikkal kapcsolatban azt tanácsolnám mindenkinek - mindenki anyukájának vagy annak, aki mos rátok - hogy ha mosógéppen mossátok a mezeket, akkor csak a következő módon - én így szoktam:
Fogjatok egy nagypárna huzatot - lehetőleg olyat, amit már nem akartok használni, mert kopott vagy akármi...
Ebbe a huzatba tegyétek bele a mezt és akár bemehet a többi ruha közé is, ha tesztek a mosógép dobjába abból a színfogó kendőből, amit mostanában reklámoznak, mert valóban jó, kipróbáltam. 40 fokon mossátok a mezt - maximum.
A párnahuzat megvédi a mez anyagát a mosás közben, de a tisztulását nem fogja befolyásolni. A színfogó kendő a nevéhez híven megakadályozza, hogy a csíkozás színei összefogják a nyaki rész sárgáját.
Jah, és ne fehér ruhákhoz való mosóport használjatok

- krosz31
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Az idei hazai mez.barca 1986 írta:melyik évad meze? 1-2 éve már a hivatalos mezek is made in távol-keletkrosz31 írta:Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni!
Még az első mosás előtt láttam hogy a més que un club felirat kicsit halványabb a szokásosnál de nem érdekelt különösebben a dolog.
Mosás után a következő dolgokat vettem észre:1.A nyaknál a sárga szinbe halványan de látszik egy kis kék folt 2.A mez bal karján ahol a respect logo is van egy kis részletét fedeztem fel a jobb karon lévő bl logónak...
Miért lehetnek ezek?Ami még érdekes volt, hogy belül a nyaknál made in morocco-t irt,lejjeb ugyancsak belül a cimkén made in thailand-ot irt...
Ha tényleg eredeti akkor ezeknek megkellene történniük?már félek a második mosástól....Mit tegyek szerintetek?Valakinek volt már hasonló élménye barca mezzel?
- barca 1986
- Jugador d'estrella
melyik évad meze? 1-2 éve már a hivatalos mezek is made in távol-keletkrosz31 írta:Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni!
- krosz31
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni!
Capon, kösz hogy írtad, mert a Bolhapiac topicot én eddig nem vettem észre 
na most írok oda is

na most írok oda is

- Capon
- Llegenda del Barça
Én töröltem mert rájöttem, hogy semmi közöm ki mit mennyiért árul. Ha van aki megveszi az az ő dolga, bár a véleményem nem változott.MessiFan írta:Én sem lennék hajlandó kifizetni 70000 forintot egy pólóért még akkor sem ha Pelé, Maradona, Puskás stb aláírta volna.Capon írta:vamika meg zaragoza ez nem az a szoba szerintem ahol ennek helye van. Van egy bolhapiac szoba is oda jobban illik persze nem okoskodni akarok.
De azért nem tom szó nélkül megállni a 250€-s mezt. Kezem rohadjon le ha ennyit kifizetnék valaha ilyenért.
Ha nekem ilyenem lenne inkább megtartanám és kitenném a falamra
Meg egy nyakláncért sem adnék 3000-ret de mind1
Na miért lett törölve?:D
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Jugador del Barça
Hali!
Szulinapi ajandeknak szeretnek eredeti barca mezt,speci felirattal a hatan.
Neztem a hivatalos barca honlapon termeszetesen onnan lehet rendelni ,de gondoltam elobb megkerdem itt ,hogy hatha lehet Budapesten valahol ilyet szerezni.Tudtok ilyenrol?
Elore is koszi
Szulinapi ajandeknak szeretnek eredeti barca mezt,speci felirattal a hatan.
Neztem a hivatalos barca honlapon termeszetesen onnan lehet rendelni ,de gondoltam elobb megkerdem itt ,hogy hatha lehet Budapesten valahol ilyet szerezni.Tudtok ilyenrol?
Elore is koszi

Én sem lennék hajlandó kifizetni 70000 forintot egy pólóért még akkor sem ha Pelé, Maradona, Puskás stb aláírta volna.Capon írta:vamika meg zaragoza ez nem az a szoba szerintem ahol ennek helye van. Van egy bolhapiac szoba is oda jobban illik persze nem okoskodni akarok.
De azért nem tom szó nélkül megállni a 250€-s mezt. Kezem rohadjon le ha ennyit kifizetnék valaha ilyenért.
Ha nekem ilyenem lenne inkább megtartanám és kitenném a falamra

Meg egy nyakláncért sem adnék 3000-ret de mind1

Na miért lett törölve?:D