Bob_Marley írta:
Ezt így magamra veszem, s nyugodtan megbánthatsz, elég magas az íngerküszöböm!Hány orosz meccset néztél???Ez nem kötekedés, de világos képet csak így kaphat az ember!Én megnézegettem őket a Sportklubbon, ebédidőben jó volt nézni!Rengeteg néző, hatalmas piac, folyamatosan fejlődik a válogatott, neves szakemberek a kispadokon, több jó csapat:Lokomoitív-CSZKA-Szpartak-Zenit-Kazany!
Egyre szebb eredményeket elérő csapatok!Orosz bajnokság erősebb mint a holland, ez az Uefa koficiensekből is kiderül, hogy tárgyszerű legyek!
Anzsi, most szünet van, feltörekvő csapat, PSV-nek most kellett eladnia Dzsudzsákot, én nem azt mondom, hogy most jelenleg jobb az orosz csapat, de jövőre minden esélye megvan a BL szereplése, vagy akár még a bajnoki címre is, s akkor még jobban dől befele a lóvé!
... írtam is, hogy előre elnézést.
mint mezei futballszurkoló a leírtakkal tisztában vagyok, de az első hiba ott van az első kérdésednél!
"hány orosz meccset néztél?"
egyet sem! és úgy gondolom, h ez így is marad egy jó ideig, és rajtam kívül az orosz focit nem ismerők halmaza meglehetősen nagy.
a baj az, hogy a "szovjet" topcsapatokat, az eredményeik (Zenit, CSZKA, Kijev) ellenére sem jegyzik európában.
nem lehet egy
elit klubba bevásárolni magad. sem pénzzel, sem eredménnyel. a topfutball egy zárt szabadkőműves társaság, több 10, vagy 100 éves futballkultúrával.
a királyi esküvőre sem mehetsz el feltétlen újgazdagként, hiába van pénzed, sőt talán rangod. ez csak egy szűk réteg kiváltsága, ami_nem_vásárolható_meg!
ráadásul nem az előbb említett csapatokhoz megy, akik legalább félszeműek a vakok között, hanem egy totál ismeretlen, civilizálatlan, ellenőrizhetetlen háborús övezetbe.