Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na ez biztos!Game90 írta:
Szerződés után tuti, hogy valami ilyesmit fog mondani: "...olyan ajánlatot kaptunk, amit nem tudtunk visszautasítani."
Huszti esete más. Neki közel sincs olyan szintű tudása ami a Zenitben elvárt, de szerintem a Zenithez Dzsudzsáknak sincs. De azon kívül ott van jónéhány angol csapat pl. Ashley Young 99%, hogy megy a Villából, bőven pótolhatta volna.Blaugranafan írta:Szerintem Dzsudzsák a lehető legrosszabb döntést hozta. A pénzt választotta a fejlődés helyett. Ezek után senki se csodálkozzon majd azon, ha úgy jár majd mint Huszti...
Én azt mondom meglássuk, s amit daffy írt, hogy miért nem marad még egy évet, szakmailag fejlődés, pénzügyileg is, így érthető a váltás, még ha sokan azt szeretnénk, hogy Juventusban játsszon, vagy Atleticoban, ez tartom magam ahhoz, irreális!Vito írta:
... írtam is, hogy előre elnézést.![]()
mint mezei futballszurkoló a leírtakkal tisztában vagyok, de az első hiba ott van az első kérdésednél!
"hány orosz meccset néztél?"
egyet sem! és úgy gondolom, h ez így is marad egy jó ideig, és rajtam kívül az orosz focit nem ismerők halmaza meglehetősen nagy.
a baj az, hogy a "szovjet" topcsapatokat, az eredményeik (Zenit, CSZKA, Kijev) ellenére sem jegyzik európában.
nem lehet egy elit klubba bevásárolni magad. sem pénzzel, sem eredménnyel. a topfutball egy zárt szabadkőműves társaság, több 10, vagy 100 éves futballkultúrával.
a királyi esküvőre sem mehetsz el feltétlen újgazdagként, hiába van pénzed, sőt talán rangod. ez csak egy szűk réteg kiváltsága, ami_nem_vásárolható_meg!
ráadásul nem az előbb említett csapatokhoz megy, akik legalább félszeműek a vakok között, hanem egy totál ismeretlen, civilizálatlan, ellenőrizhetetlen háborús övezetbe.
... írtam is, hogy előre elnézést.Bob_Marley írta: Ezt így magamra veszem, s nyugodtan megbánthatsz, elég magas az íngerküszöböm!Hány orosz meccset néztél???Ez nem kötekedés, de világos képet csak így kaphat az ember!Én megnézegettem őket a Sportklubbon, ebédidőben jó volt nézni!Rengeteg néző, hatalmas piac, folyamatosan fejlődik a válogatott, neves szakemberek a kispadokon, több jó csapat:Lokomoitív-CSZKA-Szpartak-Zenit-Kazany!
Egyre szebb eredményeket elérő csapatok!Orosz bajnokság erősebb mint a holland, ez az Uefa koficiensekből is kiderül, hogy tárgyszerű legyek!
Anzsi, most szünet van, feltörekvő csapat, PSV-nek most kellett eladnia Dzsudzsákot, én nem azt mondom, hogy most jelenleg jobb az orosz csapat, de jövőre minden esélye megvan a BL szereplése, vagy akár még a bajnoki címre is, s akkor még jobban dől befele a lóvé!
A most futó bajnokság harmadánál igen... De ami az őszi európai porond szereplést befolyásolja az az előző bajnokság, amiben a 11-ek lettek. De bízhat abban, hogy majd másfél év múlva LEHET, hogy szerepel a BL-ben vagy az EL-ben...daffy írta:holtversenyben 1. a csapatXanthor írta:Az a szánalmas az egészben, hogy hangoztatta, hogy ő BL-ben akar játszani és ha nem jut be a PSV megy, erre elmegy valami Isten háta mögötti csapathoz, ami jövőre nem hogy a BL-ben, az EL-ben sem indul a kemény 11. helyével az orosz bajnokságban... Ez aztán az előrelépés.
Huszti is eltűnt a süllyesztőben, pedig a Zenit ismertebb és elismertebb, mint ez a macskakaja vagy mi...![]()
Néhány rossz meccs, egy vesztett kuapdöntő, azt Kalasnyikov bácsi kisgyerekével is közeli kapcsoaltba fog kerülni!Fecooo írta:kis humor:
leendő edzőjének neve: Ga(d)zsi Gazsijev![]()
![]()
![]()
ez aztán a név
Ezt így magamra veszem, s nyugodtan megbánthatsz, elég magas az íngerküszöböm!Hány orosz meccset néztél???Ez nem kötekedés, de világos képet csak így kaphat az ember!Én megnézegettem őket a Sportklubbon, ebédidőben jó volt nézni!Rengeteg néző, hatalmas piac, folyamatosan fejlődik a válogatott, neves szakemberek a kispadokon, több jó csapat:Lokomoitív-CSZKA-Szpartak-Zenit-Kazany!Vito írta: az meg, hogy ez nem lesz akkor mértékű szakmai visszalépés, valamint nem olyan gyenge az orosz bajnokság, az egyszerűen naivság és szűklátókörűség. kiemelve, hogy egyik fórumozót sem áll szándékomban megbántani!
ejjjh
holtversenyben 1. a csapatXanthor írta:Az a szánalmas az egészben, hogy hangoztatta, hogy ő BL-ben akar játszani és ha nem jut be a PSV megy, erre elmegy valami Isten háta mögötti csapathoz, ami jövőre nem hogy a BL-ben, az EL-ben sem indul a kemény 11. helyével az orosz bajnokságban... Ez aztán az előrelépés.
Huszti is eltűnt a süllyesztőben, pedig a Zenit ismertebb és elismertebb, mint ez a macskakaja vagy mi...
ez is igaz. a bajnokságban ő a valaki és még a stílus is fekszik neki. orosz zergebszó hidegben kap 2-t a lábára a trükkök közben és már nem érte meg odamenni.Nagyon bohóc csapat a PSV egyébként.
Viszont nem értem miért türelmetlen, könnyedségéhez képest egész nagy figyelmet kelt a holland bajnokság, kellett volna még egy évet tündökölnie és akkor szuper, de így...
Nagyon bohóc csapat a PSV egyébként.daffy írta:de a jelenlegi psv legalább kétszer erősebb csapat,mint az orosz