Javier Saviola

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.07.12. 13:09:21

ozsimiki írta:Anti! Addig miért köpőlegyezünk vkit,amíg nem tudhatni,h mi oka volt erre...
Miki, ez a köpőlégy dolog '90-ből ered, az olaszországi vb-ről. Leírtam már többször, meg grecki kolléga is utalt rá (az elnevezés is tőle ered). Ennek semmi köze a Nyúlhoz.
barca99
Llegenda del Barça

2007.07.12. 12:41:16

Sztem is van a háttérben valami... azt nem akarom elhinni, hogy egy Saviola, akinek elég a 2,5 fél milliós fizu évente, csak a Real Madridnak, és a Galatasaray-nak kell.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.12. 12:29:49

antiimperialista írta:
noname írta:Ha jól emlékszem itt is ajánlottak neki egy szerződést,amit rögtön visszautasított és az pont 2-2,5 milláról szólt. :roll:
Igen, meg arról, hogy prémiumot akkor kap, ha a meccsek legalább 60%-án pályára lép. Valszeg ezért nem maradt, tudta, hogy rijkaardnál ez esélytelen. Megvárta, hogy marad-e a köpőlégy, aztán, mikor kiderült, hogy marad, bejelentette, hogy lelép.
Anti! Addig miért köpőlegyezünk vkit,amíg nem tudhatni,h mi oka volt erre....bevallom,h nem tudom elképzelni Frankről,h ekkora khetseg,szntem a színfalak mögött kellett lennie vminek,ami miatt még ezt se kapta meg a Nyúl,...viszont a Nyúl már meglépett vmit,ami miatt szntem jogosan oltjuk páran...ki tudja,lehet már akkor is mondogatott olyanokat,h bakker játszass mááár,mert megyek Madridba aztán kitömlek :roll: Dúrva egy példa,de sajnos már ezt is el tudom képzelni....

Még vmi: sznted más nagycsapat miért nem jelentkezett érte? Miért jó Saviolának az,ha csekély az érdeklődés iránta! Mert az nem azért csekély,mert [auto_cenzúra] playa,hanem a bzinagy fizetése miatt....mert ahogy Mi szurkolók is tudjuk,h jó játékos,annak ellenére,h nem játszott szinte semmit sem a szezonban,ezt tudja minden nagy csapat,sőt mindenki....miért nem kellett másnak? De nemcsak most,hanem régebben sem....ez Saviola hibája...ezért egyáltalán nem értem meg,h Madridba ment,de gondolom ebben egyetértünk!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.07.12. 12:20:10

noname írta:Ha jól emlékszem itt is ajánlottak neki egy szerződést,amit rögtön visszautasított és az pont 2-2,5 milláról szólt. :roll:
Igen, meg arról, hogy prémiumot akkor kap, ha a meccsek legalább 60%-án pályára lép. Valszeg ezért nem maradt, tudta, hogy rijkaardnál ez esélytelen. Megvárta, hogy marad-e a köpőlégy, aztán, mikor kiderült, hogy marad, bejelentette, hogy lelép.
noname
Llegenda del Barça

2007.07.12. 11:59:40

ozsimiki írta:
Sacchi írta:A hírek szerint Saviola 2.5 milliót keres majd évente a Madridnál. Lehet, hogy mégsem egy pénzéhes k.csög, ennyit sok helyen adtak volna neki.
Ha igaz,akkor csak mégnagyobb genny....mert akkor tényleg több NAGYcsapat megkereste volna,és mehetett volna máshova címekért..stb...de neki persze pont oda kellett :? :roll:
Ha jól emlékszem itt is ajánlottak neki egy szerződést,amit rögtön visszautasított és az pont 2-2,5 milláról szólt. :roll:
A Fifa egy szégyen
Hubi
Barça B

2007.07.12. 11:50:32

Ott is padozni fog. Vagy majd veszek mellé jegyet a lelátóra. De lehet h Jimmy Jump megelőz.:)
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.12. 11:48:01

Sacchi írta:A hírek szerint Saviola 2.5 milliót keres majd évente a Madridnál. Lehet, hogy mégsem egy pénzéhes k.csög, ennyit sok helyen adtak volna neki.
Ha igaz,akkor csak mégnagyobb genny....mert akkor tényleg több NAGYcsapat megkereste volna,és mehetett volna máshova címekért..stb...de neki persze pont oda kellett :? :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
noname
Llegenda del Barça

2007.07.12. 11:16:34

Sztem fog a madridnál kapni vagy 4 millát és az nem olyan kicsi.Állítólag Metzelder is annyit kap. Egy hasonló fizetést pedig nem túl sok csapat engedhet meg magának. A madridban viszont Nisty és Raul lesz valszeg a 2 csatár és akkor Saviola csak dísznek ment oda.
A Fifa egy szégyen
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.07.12. 11:12:58

Valószínűleg azért nem jelentkeztek be érte sokan, mert minden hír arról szólt, hogy lehetetlen megfizetni. Ehhez képest a madridi fizetése nem lesz olyan egetrengetően magas. Az meg az ő döntése volt, hogy bárhová nem megy el. Gondolom, sok csapat ezért nem jutott el tárgyalásokig sem vele.
Vito
Llegenda del Barça

2007.07.12. 11:09:22

Ati.
a góljait aránylag jól meglőtte idén is a Barcaban. bár fontos meccsen nem sok sót evett meg ő (sem).
a válogatottban, Monacoban, Sevillaban nem volt nélkülözhetetlen, így nálam nem lehet egy szinten említeni Samuval. arra a kérdésre adjatok választ, ha ő tényleg 'majd' akkora tálentum, mint Samu, akkor miért nem bírta elsózni a vezetőség??? évekig kínálták a piacon, de senkinek sem ért annyi pénzt, mint amit a Barcaban kapott.
a nagycsapatok közül egyedül a Madrid akarta, ennek az oka pedig egyértelműen az Eto'o fricska visszaadása.
noname
Llegenda del Barça

2007.07.12. 11:08:35

Sztem az nem kérdés h Samu jobb mint Saviola. Etoo sokkal jobb csatár, de Saviola viszont sokkal jobb mint Guddy. Inkább a Nyulat tartottam volna meg, mint az izlandit, de ha marad, akkor se kapott volna túl sok lehetőséget Henry miatt.
A Fifa egy szégyen
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.07.12. 10:57:00

Vito írta:Samu féllábbal is sokkal többre képes, mint Saviola...
vajon miért nem akarta elvinni senki sem az utóbbi 3-4 évben?! pedig Laporta aprópénzért oda adta volna...
Saviolaért egyedül a Madrid jelentkezett be a nagycsapatok közül. ha akkora tálentum lenne, másnak is megért volna 6-8 millió eurót.

a Madridban is fenn lesz neki tartva a pad.
Ez nem igaz. Nem sokkal jobb nála, ha jobb egyáltalán... Saviolát nem is láthattad igazán jó Barcában játszani, a kivétel 2004 tavasza volt, akkor viszont termelte a gólokat rendesen. Egyébként is lövöldözte a gólokat, amikor lehetőséget kapott. Ha az értékén kezelték volna, még többre lett volna képes.
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.07.12. 10:12:32

Kluivert55 írta:
fcbarcelonazsombi írta: Baratom te sem sok Barca meccset latthatal vagy csak rovid nagyon a memoriad.
1 nem vagyok a barátod!
2 tőlem Te biztos nem láttál több meccset, de ez nem érdekes!
3. egy meccset mondj amit ő döntött el és volt is nívója!

Azok a meccsek nem igazán érdekelnek amikor egy címet sem nyertünk, de ott sem volt kimondottan húzóember!!!!
A barati jelzot ne felj nem ugy ertetem. Itt ez alink itt remelem talasz fontos golokat:
http://www.saviolasite.com/goles.htm#barsa
jo szorakozast
Vito
Llegenda del Barça

2007.07.12. 09:55:08

Zsolti írta:
Rivaldo11 írta:Saviola nem Eto'o...Messze nem.
A felét ha tudja talán.
Na jó..azért az ilyen dumákkal óvatosabban,ha kérhetem..Savi simán van olyan jó,mint a kameruni,csak valaki nem hagyta nálunk kibontakozni..azért még 2004-ben ő volt a házi gólkirály,méghozzá úgy,hogy az idény második felétől volt csak kb kezdő..de ha te ilyeneket belekiabálsz a nagyvilágba,akkor még nyilván akkor nem nagyon nézhettél meccseket...sokkal többet tett ő azért a [auto_cenzúra] barcáért,hogy csak így kölcsönbe adogassák évekig,azán meg egy évig figyeltessék vele a meccseket a lelátón!
Maximálisan megértem,hogy a realba ment..énis ugyan ezt tettem volna a helyében..remélem rúg nekünk egy mesterhármast...a sok tapló katalán meg csak dobálgassa majd nyugodtan...saját magukat minősítik,nem Saviolát!
ne viccelj Zsolti.

Samu féllábbal is sokkal többre képes, mint Saviola...
vajon miért nem akarta elvinni senki sem az utóbbi 3-4 évben?! pedig Laporta aprópénzért oda adta volna...
Saviolaért egyedül a Madrid jelentkezett be a nagycsapatok közül. ha akkora tálentum lenne, másnak is megért volna 6-8 millió eurót.

a Madridban is fenn lesz neki tartva a pad.
Sacchi
Jugador d'estrella

2007.07.12. 09:41:31

A hírek szerint Saviola 2.5 milliót keres majd évente a Madridnál. Lehet, hogy mégsem egy pénzéhes k.csög, ennyit sok helyen adtak volna neki.
10
Barça B

2007.07.12. 09:35:05

"Nem árulom el Barcelonát nem csatklakozom a realhoz" :? emlékeztek?
dorozsma
Barça C

2007.07.12. 02:20:06

nem hiszem, hogy most átkozni kellene az átigazolás miatt saviolát! egyrészt sok embertől olvastam, hallottam, hogy pénzéhes, de ez azért nem is lehet igaz, mert madriban elvileg kevsebbet fog keresni! másrészt szerintem ha saviolát bírálni lehet valami miatt, az az, amit néhány hónapja nyilatkozott arról, hogy nem fogja faképnél hagyni a barcát, ennyi...

sokkal jobban szidnám a helyetekben az edzőt, mert az a pancser folyamatosan a falábú izlandit erőltette, mikor játszathatott volna focistát is! ha belegondolom magam a nyúl helyzetébe, hogy végig kellett néznie a padról, vagy néha a lelátóról, hogy az az ember butiítja a labdát a pályán, akkor szerintem én is mentem volna! madridba? akár!

azért sokaknak illene megértenie, hogy nem minden játékos gránátvörös-kék vérű, aki a barcába igazol! nem lesz mindenki olyan mély kötödésű és hű a klubhoz, mint mondjuk puyol! a mai profi labdarúgásban vannak fontosabb dolgok is, sajnos! hányszor látni, hogy egy focista márciusban a csapata címerét csókolja, májusban pedig már új csapatához ír alá! ez nem ritka. értsétek meg, hogy nem minden focista, aki felhúzza a csapatotok mezét, lesz egyből őskatalán. el kell fogadni

halkan megjegyzem, hogy madrid-drukker létemre kicsit szkeptikus vagyok saviolával kapcsolatban! tehetség volt az nem véletlen, de szerintem egy zaragozában, ahol sokat játszhatna, jobban kibontakozna! madridban nem a türelmükről híresek sajnos, és attól tartok, hogy saviola nálunk sem fog annyi lehetőséget kapni. de végülis nem ezért írtam, nem csak az a lényeg, hogy milyen focista, hanem, hogy amit tett, azért nem kell mindenképp elítélni...
Kluivert55
Barça B

2007.07.12. 00:37:32

fcbarcelonazsombi írta: Baratom te sem sok Barca meccset latthatal vagy csak rovid nagyon a memoriad.
1 nem vagyok a barátod!
2 tőlem Te biztos nem láttál több meccset, de ez nem érdekes!
3. egy meccset mondj amit ő döntött el és volt is nívója!

Azok a meccsek nem igazán érdekelnek amikor egy címet sem nyertünk, de ott sem volt kimondottan húzóember!!!!
Henry
Jugador del Barça

2007.07.12. 00:13:09

fel a fejjel bajtársaim, majd barca szétzúzza a Savi csapatát ám!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Attya
Jugador d'estrella

2007.07.11. 23:01:56

Hatalmas csalódás!! Aki ezt + tudja tenni az soha nem is szerette igazán klubbot!! De az biztos, h ezt most naon +fogja [auto_cenzúra]! Barcelonában +utálták, Madridban pedig még csak érezni sem fognak semmit iránta mert a padot fogja ott is koptatni! Neki 1 szintel lejjjjebbb kell játszania pl: Zaragoza!! Aimar is ott van és semmivel nem rosszabb képességű mint ez az áruló!! Forca Barca
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
Silvanus
Director del Fútbol

2007.07.11. 22:44:37

ÁRULÓ! Ennyi... engem tényleg nagyon szíven ütött a hír!!! :cry:
"Més Cuen un Club"
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.07.11. 22:17:20

ozsimiki írta:
Perrero írta:Piramis bazz nem látod :?: PIRAMIIIIIIIIIIIIIIIS

kétlem h van itt oan ember aki inkább a zaragozába igazolna... -akinek ez a munkája, ezek után én is aláirtam volna oda...
És szerinted miért ez a két csapat jelentkezett csak érte :?: De most komolyan...el kellene gondolkodni,hogy mekkora igényei vannak....
Igen, ez igaz. Ha nem kér annyit fizunak, mint amennyit nálunk kapott, akkor tutkós, hogy bejelentkeznek érte nagycsapatok is, tehát címeket is tudott volna szerezni. Csak ehhez engedni kellett volna az igényeiből...De ő nem tette, Ő inkább igazolt Madridba és köpte szembe a szurkolókat, csak kapja meg a pénzt.
Ezen a téren ez igenis gyalázatos...
blue
Barça C

2007.07.11. 22:14:25

Figo is elment a madridba, aztán mi lett belőle. Az azért nem túl szimpatikus, hogy Saviola vizet prédikál és bort iszik.
blue
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.07.11. 22:08:42

Kluivert55 írta:Off: Nem értem egyeseknek miért fáj, hogy ennyi pénzünk volt vásárolni! Ha jól emlékszem tavaly nyáron alig költöttek a vezetők, bevétel meg volt rendesen!

Savolát egyébként egyáltalán nem sajnálom, persze mert sztem sokkal jobb játékosok vannak a keretünkben! Ami a góljait illeti nem emlékszem egyre sem amit nívós csapat ellen szerzett kiélezett szituációban!!! Tény nem sok lehetősége volt, dehát ő akart maradni!
Teljesen elítélem, sőt...!
Baratom te sem sok Barca meccset latthatal vagy csak rovid nagyon a memoriad.
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2007.07.11. 21:44:17

Perrero írta:
Ronaldinho 17 írta:Mi lesz nyulacska,"elárulod a Barcát" :oops: :cry: :evil:
az ilyen hszekre vonatkozott a funghis idézet...
Mi a bajod a véleményemmel ? :x
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Lezárt