2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Miki, ez a köpőlégy dolog '90-ből ered, az olaszországi vb-ről. Leírtam már többször, meg grecki kolléga is utalt rá (az elnevezés is tőle ered). Ennek semmi köze a Nyúlhoz.ozsimiki írta:Anti! Addig miért köpőlegyezünk vkit,amíg nem tudhatni,h mi oka volt erre...
Anti! Addig miért köpőlegyezünk vkit,amíg nem tudhatni,h mi oka volt erre....bevallom,h nem tudom elképzelni Frankről,h ekkora khetseg,szntem a színfalak mögött kellett lennie vminek,ami miatt még ezt se kapta meg a Nyúl,...viszont a Nyúl már meglépett vmit,ami miatt szntem jogosan oltjuk páran...ki tudja,lehet már akkor is mondogatott olyanokat,h bakker játszass mááár,mert megyek Madridba aztán kitömlekantiimperialista írta:Igen, meg arról, hogy prémiumot akkor kap, ha a meccsek legalább 60%-án pályára lép. Valszeg ezért nem maradt, tudta, hogy rijkaardnál ez esélytelen. Megvárta, hogy marad-e a köpőlégy, aztán, mikor kiderült, hogy marad, bejelentette, hogy lelép.noname írta:Ha jól emlékszem itt is ajánlottak neki egy szerződést,amit rögtön visszautasított és az pont 2-2,5 milláról szólt.
Igen, meg arról, hogy prémiumot akkor kap, ha a meccsek legalább 60%-án pályára lép. Valszeg ezért nem maradt, tudta, hogy rijkaardnál ez esélytelen. Megvárta, hogy marad-e a köpőlégy, aztán, mikor kiderült, hogy marad, bejelentette, hogy lelép.noname írta:Ha jól emlékszem itt is ajánlottak neki egy szerződést,amit rögtön visszautasított és az pont 2-2,5 milláról szólt.
Ha jól emlékszem itt is ajánlottak neki egy szerződést,amit rögtön visszautasított és az pont 2-2,5 milláról szólt.ozsimiki írta:Ha igaz,akkor csak mégnagyobb genny....mert akkor tényleg több NAGYcsapat megkereste volna,és mehetett volna máshova címekért..stb...de neki persze pont oda kellettSacchi írta:A hírek szerint Saviola 2.5 milliót keres majd évente a Madridnál. Lehet, hogy mégsem egy pénzéhes k.csög, ennyit sok helyen adtak volna neki.![]()
Ha igaz,akkor csak mégnagyobb genny....mert akkor tényleg több NAGYcsapat megkereste volna,és mehetett volna máshova címekért..stb...de neki persze pont oda kellettSacchi írta:A hírek szerint Saviola 2.5 milliót keres majd évente a Madridnál. Lehet, hogy mégsem egy pénzéhes k.csög, ennyit sok helyen adtak volna neki.
Ez nem igaz. Nem sokkal jobb nála, ha jobb egyáltalán... Saviolát nem is láthattad igazán jó Barcában játszani, a kivétel 2004 tavasza volt, akkor viszont termelte a gólokat rendesen. Egyébként is lövöldözte a gólokat, amikor lehetőséget kapott. Ha az értékén kezelték volna, még többre lett volna képes.Vito írta:Samu féllábbal is sokkal többre képes, mint Saviola...
vajon miért nem akarta elvinni senki sem az utóbbi 3-4 évben?! pedig Laporta aprópénzért oda adta volna...
Saviolaért egyedül a Madrid jelentkezett be a nagycsapatok közül. ha akkora tálentum lenne, másnak is megért volna 6-8 millió eurót.
a Madridban is fenn lesz neki tartva a pad.
A barati jelzot ne felj nem ugy ertetem. Itt ez alink itt remelem talasz fontos golokat:Kluivert55 írta:1 nem vagyok a barátod!fcbarcelonazsombi írta: Baratom te sem sok Barca meccset latthatal vagy csak rovid nagyon a memoriad.
2 tőlem Te biztos nem láttál több meccset, de ez nem érdekes!
3. egy meccset mondj amit ő döntött el és volt is nívója!
Azok a meccsek nem igazán érdekelnek amikor egy címet sem nyertünk, de ott sem volt kimondottan húzóember!!!!
ne viccelj Zsolti.Zsolti írta:Na jó..azért az ilyen dumákkal óvatosabban,ha kérhetem..Savi simán van olyan jó,mint a kameruni,csak valaki nem hagyta nálunk kibontakozni..azért még 2004-ben ő volt a házi gólkirály,méghozzá úgy,hogy az idény második felétől volt csak kb kezdő..de ha te ilyeneket belekiabálsz a nagyvilágba,akkor még nyilván akkor nem nagyon nézhettél meccseket...sokkal többet tett ő azért a [auto_cenzúra] barcáért,hogy csak így kölcsönbe adogassák évekig,azán meg egy évig figyeltessék vele a meccseket a lelátón!Rivaldo11 írta:Saviola nem Eto'o...Messze nem.
A felét ha tudja talán.
Maximálisan megértem,hogy a realba ment..énis ugyan ezt tettem volna a helyében..remélem rúg nekünk egy mesterhármast...a sok tapló katalán meg csak dobálgassa majd nyugodtan...saját magukat minősítik,nem Saviolát!
1 nem vagyok a barátod!fcbarcelonazsombi írta: Baratom te sem sok Barca meccset latthatal vagy csak rovid nagyon a memoriad.
Igen, ez igaz. Ha nem kér annyit fizunak, mint amennyit nálunk kapott, akkor tutkós, hogy bejelentkeznek érte nagycsapatok is, tehát címeket is tudott volna szerezni. Csak ehhez engedni kellett volna az igényeiből...De ő nem tette, Ő inkább igazolt Madridba és köpte szembe a szurkolókat, csak kapja meg a pénzt.ozsimiki írta:És szerinted miért ez a két csapat jelentkezett csak értePerrero írta:Piramis bazz nem látodPIRAMIIIIIIIIIIIIIIIS
kétlem h van itt oan ember aki inkább a zaragozába igazolna... -akinek ez a munkája, ezek után én is aláirtam volna oda...De most komolyan...el kellene gondolkodni,hogy mekkora igényei vannak....
Baratom te sem sok Barca meccset latthatal vagy csak rovid nagyon a memoriad.Kluivert55 írta:Off: Nem értem egyeseknek miért fáj, hogy ennyi pénzünk volt vásárolni! Ha jól emlékszem tavaly nyáron alig költöttek a vezetők, bevétel meg volt rendesen!
Savolát egyébként egyáltalán nem sajnálom, persze mert sztem sokkal jobb játékosok vannak a keretünkben! Ami a góljait illeti nem emlékszem egyre sem amit nívós csapat ellen szerzett kiélezett szituációban!!! Tény nem sok lehetősége volt, dehát ő akart maradni!
Teljesen elítélem, sőt...!
Mi a bajod a véleményemmel ?Perrero írta:az ilyen hszekre vonatkozott a funghis idézet...Ronaldinho 17 írta:Mi lesz nyulacska,"elárulod a Barcát"![]()
![]()