Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Initom
Entrenador del Barça

2010.07.26. 19:39:42

Fernando írta:Szerintem Bridge biztos, hogy megy. Úgy tudom eléggé tárgyalásban állnak a Pool-lal. Nekik nincs balbekkjük. Alment Aurélio és most Insúa is.

Bellamy meg már többször kijelentette, hogy megy.

Más: Az Ajax-nál ez azt jelenti, hogy Suárez biztos, hogy megy valahová. Elnézném egy Manchester Unitedben. :wink:

drenthe bejelentette hogy megy:
"Nemsokára csatlakozom a Liverpoolhoz. Bízom benne, jó idényem lesz a klubnál" - idézi Drenthét a Daily Star brit lap.

tehát meg van a pudlik balhátvédje ;)
Abi & Tito
menczel
Entrenador del Barça

2010.07.26. 19:30:04

Nagyon hasonlít a City helyzete a Chelsea-re anno. Ugye maradt akkor az addigi edző RAnieri aki elköltött 100 millio fölött, majd jött az új edző mourinyó aki elköltött még párszáz milliot és mindenkit eladott akit előtte hoztak.

A kérdés az hogy Mancini lesz-e az ő murinyójuk, vagy ezután jön még egy komolyabb edző, aki megint tökmás csapatot épít.

Azzal nem értek egyet, hogy nincs jó keretük és rájuk fér az erősítés, hisz egy közepesnek megítélt futballistából is lehet világsztár idővel (ugye Chelsea analógia: Terry, Lampard, a portugál játékosok, Drogba).
Ebből a keretből igenis össze lehet rakni egy bajnokcsapatot, világsztárok is kinőhetnek közülük.

Csak ahhoz jól kell megszűrni azt hogy kit engednek el idén.
looka
Capitá del Barça

2010.07.26. 18:50:19

LG írta:Sztem meg pont, h még mindig nem elég erős a City kerete, és elég rosszul igazolnak. Sok játékosuk, akit drágán megvettek korábban vagy már elment, vagy menni készül, kevesebb az olyan ember, aki bevállt. Áron felül vesznek közepes embereket, igazán nagy játékost nem sokat tudtak még megszerezni, kivéve a Touré testvérek, Tevez, meg esetleg Silva lehet az. Messze nincs olyan keretük, mint a Chelsea-nek, vagy a Mu-nak. Pedig amennyit ráköltöttek már lehetne...
Más lenne a helyzet, ha tavaly nem szórakozzák el a 4. helyet. :roll:
Talán Torrest is leigazolhatták volna, és nem Balotellit helyette.
Azt adom, h nem igazolnak okosan, mert közben "takarítani" is kéne, a végén az lesz, h nem tudnak mindenkitől megválni, akitől akarnak.
A sok csatár többsége középszerű játékos, világklasszis csatáruk nincs, a legjobb azon a poszton talán Tévez, de őt sem tarom klasszisnak. Emiatt kellett volna ugye Torres.

A védelem és a kp viszonylag erős, egy-két klasszis oda azért már befért.
Pl. a Touré testvérek, talán Silva.
Vieira kiöregedőben, de tapasztalt játékos, aki sokat fog segíteni a többieknek.

A Chelsea erősebb az nyilvánvaló, mind a keret, mind az edző jobb.
Az MU-ban több klasszis van, és sokkal jobb edző, szal ők is jobbak.
Ha Cesc eljön a Zenálból, akkor náluk viszont sztem erősebbek lehetnek, viszont az edző ott is jobb.

Összegezve: van egy viszonylag erős keretük, ami a Bl induláshoz lesz csak elég, és van egy közepes edzőjük, aki a leggyengébb láncszem szvsz.
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.26. 18:39:59

visca el barca írta:sztem kb igy fog kinézni a city 25 fős kerete, ha tényleg le kell épteni

kapusok: given, hart, taylor

védők: kolarov, touré, richards, bridge, zabaleta, kompany, lescott, boateng

kp: ireland, barry, wright ph, toure, de jong, adam johnson, silva, mich. john.

támadók: santa cruz, bellamy, adebayor, tevez, ballotelli

még igy is erős keret...
Santa Cruzt én nem számolnám bele, jó ha két meccsen játszott, helyette inkább szerintem Vieirára számítanak
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.07.26. 18:31:20

Sztem meg pont, h még mindig nem elég erős a City kerete, és elég rosszul igazolnak. Sok játékosuk, akit drágán megvettek korábban vagy már elment, vagy menni készül, kevesebb az olyan ember, aki bevállt. Áron felül vesznek közepes embereket, igazán nagy játékost nem sokat tudtak még megszerezni, kivéve a Touré testvérek, Tevez, meg esetleg Silva lehet az. Messze nincs olyan keretük, mint a Chelsea-nek, vagy a Mu-nak. Pedig amennyit ráköltöttek már lehetne...
Hogy ne csak a Cityről essék szó: Very Happy Az Ajax tovább erősítette a támadószekcióját, amely már tavaly is 106 gólt lőtt. El Hamdaoui és Mido érkezett.
Sokra mentek azzal a 106 góllal....Én sajnálom az Ajaxot, mert régebben valóban jó, és nagyon szimpatikus csapat volt, de jelenleg semmi amit csinálnak, ez a 106 gól is paraszt vakítás. Sokan leirnak olyan bajnokságokat, mint a francia, olasz, vagy a skót, mert kevesebb gól van, kevesebb a látványosság, de 1000x többet ér, mint a holland mocsok, ahol állandóan gólzápor van.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.07.26. 15:26:02

Szerintem Bridge biztos, hogy megy. Úgy tudom eléggé tárgyalásban állnak a Pool-lal. Nekik nincs balbekkjük. Alment Aurélio és most Insúa is.

Bellamy meg már többször kijelentette, hogy megy.

Más: Az Ajax-nál ez azt jelenti, hogy Suárez biztos, hogy megy valahová. Elnézném egy Manchester Unitedben. :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.07.26. 15:21:20

Hogy ne csak a Cityről essék szó: :D Az Ajax tovább erősítette a támadószekcióját, amely már tavaly is 106 gólt lőtt. El Hamdaoui és Mido érkezett.

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/aj ... tt-2038506

Amúgy kíváncsi vagyok hogy Suarez marad-e még egy évet az Ajaxban. Szerintem ideje lenne továbbállnia, de nem nagyon lehet hallani arról hogy érdeklődne valaki komolyabban, ami meglepő.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
visca el barca
Presidente del Barça

2010.07.26. 15:01:28

sztem kb igy fog kinézni a city 25 fős kerete, ha tényleg le kell épteni

kapusok: given, hart, taylor

védők: kolarov, touré, richards, bridge, zabaleta, kompany, lescott, boateng

kp: ireland, barry, wright ph, toure, de jong, adam johnson, silva, mich. john.

támadók: santa cruz, bellamy, adebayor, tevez, ballotelli

még igy is erős keret...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2010.07.26. 14:10:00

Azért lesznek olyanok is, akik jól járnak ebből... a középcsapatok használható embereket is kukázhatnak a City-ből. :) És ha tényleg muszáj eladni őket, akkor valószínűleg áron alul mennek majd.
messideco
Presidente del Barça

2010.07.26. 14:06:34

Tényleg elég bő a keretük, de szerintem ez nem garancia a sikerre. Minden évben új csapatot kell építeni, hiszen évente (félévente is) 5-6 játékos érkezik. Az idén sem fognak semmit nyerni szerintem.
Kép
"And my heart will leave you never."
Dotn93
Jugador d'estrella

2010.07.26. 14:02:46

Brdige lehet, hogy marad mert angol, plusz kell a balbekk csere (?). Egyébként Boateng alapból jobb lábas, szóval jobb hátvéd, csak a német válogaottban játszott a bal szélen, de igazából középhátvédként is jó, szóval minden poszton bevethető a védelemben.
looka
Capitá del Barça

2010.07.26. 14:01:08

Fernando írta:Nálam amúgy a biztos távozók a Cityből:
Bellamy, Onuoah, Garrido, Caicedo, Etuhu, Jo, Bridge
Robinho is tuti, h távozik pláne így, h még csak hely sincs neki.
Csak az a kérdés, h hova? :roll:
Plusz Santa Cruz, és Ireland eladásáról is volt szó, de utóbbi valszeg marad, mivel saját nevelés és abból is kevés van.
ab1daL
Director del Fútbol

2010.07.26. 13:49:33

Fernando írta:Boateng is balhátvéd. + tavalyból kiindulva 4-3-3-ban játszanak.

Egyébként:

Efrain Juárez
UNAM :arrow: Celtic (nem rossz fogás)

Nálam amúgy a biztos távozók a Cityből:
Bellamy, Onuoah, Garrido, Caicedo, Etuhu, Jo, Bridge.
Már csak emiatt is távozik pár ember a Cityből: http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... tynel.html
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Fernando
Llegenda del Barça

2010.07.26. 13:40:21

Boateng is balhátvéd. + tavalyból kiindulva 4-3-3-ban játszanak.

Egyébként:

Efrain Juárez
UNAM :arrow: Celtic (nem rossz fogás)

Nálam amúgy a biztos távozók a Cityből:
Bellamy, Onuoah, Garrido, Caicedo, Etuhu, Jo, Bridge.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
visca el barca
Presidente del Barça

2010.07.26. 13:20:49

mi a tökömnek vesz a city ennyi játékost én nem értem... bazz, minden posztra van kb 4 jatekosuk... klasszis mondjuk egy sincs a keretben... tele van kezelhetetlen emberekkel (balotelli, bellamy), klasszisnak kikáltott, de teljesen atlagos spilerekkel (silva, kolarov, tevez, barry, de jong).... max a 2 toure van ott akire azt mondom h jó..

azért durva h mi pénzek mehetnek ott ki hetente... sztem van kb 10 jatekos akinek joval több mint 100 000 font a fizetése...masik 10 akinek 100 körül és a maradék sem heti egy ezresért játszik...

ha gyorsan csinálsz egy átlagszámítást, kijöhet mundjuk h hetente csak fizetésekre elmegy 2 000 000 font :D

én nem tudom h mancini e az alkalmas ember oda, de ha idén sem domboritanak akkor baj lesz... ennyi jatekossal nem lehet gyenge formara, meg serulesekre hivatkozni...

--------------------------------------given(hart)------------------------------------

--richards(zabaleta)--k.toure(lescott)---boateng(kompany)--kolarov(bridge,garrido)--

--s.wright(-)-----toure(dejong,vieria)-----barry(ireland)------silva(a.johnson)--

----------adebayor(balotelli,santa cruz)-------tevez (jo,bellamy)-----------

hát bakker ez tényleg nem kis keret.... van 3 balhátvéd, aki kis tulzassal barmelyik masik csapatban kezdo lehetne, vkp is annyi van mint égen a csillag... jobboldalra meg szinte csak wright phllps....
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
sjay
Entrenador del Barça

2010.07.26. 12:24:25

lui1698 írta:
sjay írta:Jaaj Stuart Taylor?
AM. Shawcross legalább bocsánatot kért , nem úgy mint az a tirpák :evil:
Vagy milyen Taylor ?:D
Martin Taylor
http://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Tay ... rn_1979%29
Megnéztem tube-on, és elég fájdalmasnak látszott, főleg úgy hogy a tesómmal is hasonló történt tegnap.
On:
Sztem Balotelli vissza fog venni az arcából szerintem, mert azért Mancini már régen is tudta kezelni :wink:
lui1698
Llegenda del Barça

2010.07.26. 12:22:30

sjay írta:Jaaj Stuart Taylor?
Martin Taylor
http://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Tay ... rn_1979%29
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
sjay
Entrenador del Barça

2010.07.26. 12:20:30

LG írta:..
Jaaj Stuart Taylor?
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.07.26. 12:13:40

Dotn93 írta:Szerintem a legésszerűbb megoldás Carvalho lenne, mert bár nem fiatal, de olcsón megkapják, és még mindig világklasszis, páratlan az ütemérzéke (főleg becsúszásoknál), jól fejel, technikás. Az ő érdeke is lenne, mert rengeteget sérült az angol bajnokságban, az már nem neki való. Véleményem szerint baromság lenne Maicon, mert láthattuk a vébén is, hogy Ramos a legjobbját a jobbekk poszton mutatja, pláne 35 millát kifizetné egy 29 éves játékosért...amikor bár 32 éves, de szintén a legjobbak között számon tartott játékost 5-ért megkaphatnak...ez a Real, javíthatatlanok.
Azért nem kell mindig a VB-ból kiindulni. Most lehet, h jó volt Ramos, de a Madridban igenis szenvedni szokott a szélen, és igenis középen képes jobb teljesítményre, ezért is jobbhátvédet keres a RM, nem középsőt. Véleményem szerint akkor járna jól a madrid, ha Maicon és Carvallo is jönne, így középen lenne Ramos-Carvallo páros, jobb-szélen Maicon, a balhátvéd meg nem tudom ki, de ha tényleg Marcelo, akkor még mindig ott a gyenge pont a védelmen. :roll:
Ki az a Taylor?
Az a takony aki tönkretette Eduardo karrierjét egy lábtöréssel. Remélem egyszer neki is eltöri vki ... a nyakát.
sjay
Entrenador del Barça

2010.07.26. 12:11:16

sjd írta: Majd De Jong edzésen barátságosan mellberúgja, vagy Taylor (asszem így hívják) eltöri az ő lábát is
Ki az a Taylor? :o
Dotn93
Jugador d'estrella

2010.07.26. 12:03:35

Szerintem a legésszerűbb megoldás Carvalho lenne, mert bár nem fiatal, de olcsón megkapják, és még mindig világklasszis, páratlan az ütemérzéke (főleg becsúszásoknál), jól fejel, technikás. Az ő érdeke is lenne, mert rengeteget sérült az angol bajnokságban, az már nem neki való. Véleményem szerint baromság lenne Maicon, mert láthattuk a vébén is, hogy Ramos a legjobbját a jobbekk poszton mutatja, pláne 35 millát kifizetné egy 29 éves játékosért...amikor bár 32 éves, de szintén a legjobbak között számon tartott játékost 5-ért megkaphatnak...ez a Real, javíthatatlanok.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.07.26. 11:57:14

Azt azért nem kívánom neki, hogy lesérüljön, csak vegyen vissza az arcából.
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.26. 11:54:12

Fernando írta:
bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... s-2038507/
Először mikor még csak a képet és a szalagcímet láttam ill. olvastam, majdnem megütött a guta, azt hittem velünk állapodott meg.
Huhh, szerencsére nem! :)
Hálistennek, majd szétrúgja a fejét vmi angol állat azt visszavesz az arcából.
Majd De Jong edzésen barátságosan mellberúgja, vagy Taylor (asszem így hívják) eltöri az ő lábát is
Fernando
Llegenda del Barça

2010.07.26. 11:50:20

bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... s-2038507/
Először mikor még csak a képet és a szalagcímet láttam ill. olvastam, majdnem megütött a guta, azt hittem velünk állapodott meg.
Hálistennek, majd szétrúgja a fejét vmi angol állat azt visszavesz az arcából.
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.07.26. 11:48:52

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... s-2038507/
Lezárt