Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fernando írta:Szerintem Bridge biztos, hogy megy. Úgy tudom eléggé tárgyalásban állnak a Pool-lal. Nekik nincs balbekkjük. Alment Aurélio és most Insúa is.
Bellamy meg már többször kijelentette, hogy megy.
Más: Az Ajax-nál ez azt jelenti, hogy Suárez biztos, hogy megy valahová. Elnézném egy Manchester Unitedben.
Más lenne a helyzet, ha tavaly nem szórakozzák el a 4. helyet.LG írta:Sztem meg pont, h még mindig nem elég erős a City kerete, és elég rosszul igazolnak. Sok játékosuk, akit drágán megvettek korábban vagy már elment, vagy menni készül, kevesebb az olyan ember, aki bevállt. Áron felül vesznek közepes embereket, igazán nagy játékost nem sokat tudtak még megszerezni, kivéve a Touré testvérek, Tevez, meg esetleg Silva lehet az. Messze nincs olyan keretük, mint a Chelsea-nek, vagy a Mu-nak. Pedig amennyit ráköltöttek már lehetne...
Santa Cruzt én nem számolnám bele, jó ha két meccsen játszott, helyette inkább szerintem Vieirára számítanakvisca el barca írta:sztem kb igy fog kinézni a city 25 fős kerete, ha tényleg le kell épteni
kapusok: given, hart, taylor
védők: kolarov, touré, richards, bridge, zabaleta, kompany, lescott, boateng
kp: ireland, barry, wright ph, toure, de jong, adam johnson, silva, mich. john.
támadók: santa cruz, bellamy, adebayor, tevez, ballotelli
még igy is erős keret...
Sokra mentek azzal a 106 góllal....Én sajnálom az Ajaxot, mert régebben valóban jó, és nagyon szimpatikus csapat volt, de jelenleg semmi amit csinálnak, ez a 106 gól is paraszt vakítás. Sokan leirnak olyan bajnokságokat, mint a francia, olasz, vagy a skót, mert kevesebb gól van, kevesebb a látványosság, de 1000x többet ér, mint a holland mocsok, ahol állandóan gólzápor van.Hogy ne csak a Cityről essék szó: Very Happy Az Ajax tovább erősítette a támadószekcióját, amely már tavaly is 106 gólt lőtt. El Hamdaoui és Mido érkezett.
Robinho is tuti, h távozik pláne így, h még csak hely sincs neki.Fernando írta:Nálam amúgy a biztos távozók a Cityből:
Bellamy, Onuoah, Garrido, Caicedo, Etuhu, Jo, Bridge
Már csak emiatt is távozik pár ember a Cityből: http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... tynel.htmlFernando írta:Boateng is balhátvéd. + tavalyból kiindulva 4-3-3-ban játszanak.
Egyébként:
Efrain Juárez
UNAMCeltic (nem rossz fogás)
Nálam amúgy a biztos távozók a Cityből:
Bellamy, Onuoah, Garrido, Caicedo, Etuhu, Jo, Bridge.
Megnéztem tube-on, és elég fájdalmasnak látszott, főleg úgy hogy a tesómmal is hasonló történt tegnap.lui1698 írta:Martin Taylorsjay írta:Jaaj Stuart Taylor?
AM. Shawcross legalább bocsánatot kért , nem úgy mint az a tirpák
Vagy milyen Taylor ?:D
http://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Tay ... rn_1979%29
Martin Taylorsjay írta:Jaaj Stuart Taylor?
AM. Shawcross legalább bocsánatot kért , nem úgy mint az a tirpák
Vagy milyen Taylor ?:D
Azért nem kell mindig a VB-ból kiindulni. Most lehet, h jó volt Ramos, de a Madridban igenis szenvedni szokott a szélen, és igenis középen képes jobb teljesítményre, ezért is jobbhátvédet keres a RM, nem középsőt. Véleményem szerint akkor járna jól a madrid, ha Maicon és Carvallo is jönne, így középen lenne Ramos-Carvallo páros, jobb-szélen Maicon, a balhátvéd meg nem tudom ki, de ha tényleg Marcelo, akkor még mindig ott a gyenge pont a védelmen.Dotn93 írta:Szerintem a legésszerűbb megoldás Carvalho lenne, mert bár nem fiatal, de olcsón megkapják, és még mindig világklasszis, páratlan az ütemérzéke (főleg becsúszásoknál), jól fejel, technikás. Az ő érdeke is lenne, mert rengeteget sérült az angol bajnokságban, az már nem neki való. Véleményem szerint baromság lenne Maicon, mert láthattuk a vébén is, hogy Ramos a legjobbját a jobbekk poszton mutatja, pláne 35 millát kifizetné egy 29 éves játékosért...amikor bár 32 éves, de szintén a legjobbak között számon tartott játékost 5-ért megkaphatnak...ez a Real, javíthatatlanok.
Az a takony aki tönkretette Eduardo karrierjét egy lábtöréssel. Remélem egyszer neki is eltöri vki ... a nyakát.Ki az a Taylor?
Majd De Jong edzésen barátságosan mellberúgja, vagy Taylor (asszem így hívják) eltöri az ő lábát isFernando írta:Hálistennek, majd szétrúgja a fejét vmi angol állat azt visszavesz az arcából.bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... s-2038507/
Először mikor még csak a képet és a szalagcímet láttam ill. olvastam, majdnem megütött a guta, azt hittem velünk állapodott meg.
Huhh, szerencsére nem!
Hálistennek, majd szétrúgja a fejét vmi angol állat azt visszavesz az arcából.bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... s-2038507/
Először mikor még csak a képet és a szalagcímet láttam ill. olvastam, majdnem megütött a guta, azt hittem velünk állapodott meg.
Huhh, szerencsére nem!