Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez tényleg hatalmas megjegyzés volt! nagyot nevettemRezi Torres írta:Tegnap!"Puyol állította meg Kakat sárgát érően!!!"Visszajátszás és a komment "Ronaldot állította meg....és Busquets volt az!sok nevet nem találtam el"![]()
A futball karrierje szempontjából korán. Értelmezzük már a mondatokat.danko94 írta:,,Deco! Ő is elég korán, már 19 évesen Portugáliába került!" LoL télleg jo korán már 12 éve!!
Hát ez mekkoraRezi Torres írta:http://www.youtube.com/watch?v=lOONmmbJQi0
fúúúússssss peeeeeeeep fussssáááááááál:D elnézést ha volt:D
LEFŐŐŐŐT A KÁÁVÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!! neeeee ez mekkora dumaaRezi Torres írta:http://www.youtube.com/watch?v=lOONmmbJQi0
fúúúússssss peeeeeeeep fussssáááááááál:D elnézést ha volt:D
+ ,,Úgy látszik ez a bíró nem vigyáz úgy a Barca játékosaira mint a jó édes anyjuk...(hatásszünet)amíg nem nőttek fel."Szandi írta:" Majdnem kihasított egy hajszálat Piqué fejéről az a balos parasztlengő"
Jól hallottam, hogy Horváth Feri ezt mondta Piqué tockosánál?
Az tényleg nagyon nagy voltSanama írta:Nekem tegnap nagoyn tetszett![]()
"Messi szóló, Messi szamba, Messi tangó, de már messzi a labda" .
meg a meccs elején:
Zlatan Ibramioviomioiiooivic
Nekem van digi sportom és szörnyű, ahogy a meccseket közvetítik.MQuC írta:Elég nagy szégyenek ezek az RTL-esek. Na de legalább nem a DIGI közvetíti a meccseket, ami pedig szinte senkinek nicsnen:D
Ebéd közben én is levágtam magam a tv elé és majdnem megakadt a torkomon a kaja amikor ezt a badarságot hallottammiihii írta:Most megy az Eurosporton a Szerbia-Franciaország összefoglalója.
A kommentátor:
"Nekem azért furcsa Abidal szerepeltetése,mert a legutóbbi szerbek elleni meccsen csak 4es osztályzatot ért el.És egy győztes csapatban ez elég ritka."
H valaki azért ne játsszon,mert egy korábbi meccsen gyenge volt és kevés volt a kapott pontja![]()
![]()
![]()
én úgy hallottam, hogy 7 évest mondott. hogy 7 évesen került Portugáliába. de akkor ezek szerint rosszul hallottam...danko94 írta:,,Deco! Ő is elég korán, már 19 évesen Portugáliába került!" LoL télleg jo korán már 12 éve!!
Nem teljesen mind1 hogy hívja a játékosokat? Egyébként Bodnárt Bocinak becézik...lui1698 írta:"Dzsudzsi, Gyepi..."
Ez mi![]()
![]()
![]()
![]()
Ákos!
Köszönjük, elég lesz.
Ülj le, 1.