Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
nincs...orvosság kellene...sjd írta:Fastum gélchonggy írta:Hátfájásra melyik a legjobb gyógyszer?Nincs itthon senki,de majd belehalok...![]()
Fastum gélchonggy írta:Hátfájásra melyik a legjobb gyógyszer?Nincs itthon senki,de majd belehalok...![]()
Hogy műkődik ez a dolog?Primitive írta:http://www.MoneyBumper.com/Main.cfm?R=263015
Napi 5 katt, és lassan jön a lé.... Kipróbálva, én már kézhez kaptam a 15 dolcsimat...
milyen lehet:Dmindorokke_barca írta:beteg emberek.18+
gyerekek! én olyat találtam...nemtudom h szabad-e?!
a cucc neve: anál ékszer
bedugod a se.ggedbe és szép
Garancia: Kipróbálási, megtekintési wáháhá
Figyelj, én az epertorta ízű joghurt után már nem lepődök meg semmin.daffy írta:18+
a cucc neve: anál ékszer![]()
beteg emberek.18+
a cucc neve: anál ékszer
Hát épp Milan playákat mutattak egy gól után. Albertini, Gattuso, Seva és még 1-2 ember volt akkor a képen. Nem tudom kiben vélte felfedezni a fiatal Beckham-et.daffy írta:egyébként melyik csapatban ismerte fel?
Csupán 250rugó.Én inkább használom akkor a szemüveget kösznöm,elég hamar megszoktam.A kontaktlencse meg télleg egy kicsit drága,mivel megveszed a lencsét az is pénz 10000-től kezdődhet vagyis nekem annyi lett volna a -1,25ös és havonta kell hozzá atisztítófolyadék ami 3000-ről indul.Így inkább megvettük 30000 a szemüveget ami 2 évig bírja persze ha nem vagy vandál és vered szétVictor_Valdes írta:Lézeres szemműtét.
Igaz az sok pénz.De ha szemüveg kell tuti rászánom minden pénzem, és a családét is.
becks tényleg fiatal volt....igaza vanlui1698 írta:Szerintem is-is. Mert még egy divatszurkoló is ki tudja következtetni szerintem, hogy a "nagyok" hiányában, nem a nyugdíjas klub fog játszani.daffy írta:ezt hívják úgy h divatszurkolás
vagy úgy h hülyék
Magyarország 2010! csak rosszabb lesz
Erről jut eszembe. Tegnap néztem 2000-es bl csoport meccset. Barca-Milan. Húgom bejön a szobába kérdi milyen meccs. Mondom neki, hogy 10 éves. Válasza, hogy tényleg, még bekem is milyen fiatal volt.
Szerintem is-is. Mert még egy divatszurkoló is ki tudja következtetni szerintem, hogy a "nagyok" hiányában, nem a nyugdíjas klub fog játszani.daffy írta:ezt hívják úgy h divatszurkolás
vagy úgy h hülyék
Magyarország 2010! csak rosszabb lesz
Életem legjobb döntése volt...ElBartimaeus írta:Van itt valakinek kontaktlencséje? Érdekelne vélemény róla, hogy mennyire macerás, veszélyes (szem hámrétegének elvékonyítása, avagy gyulladás veszély, stb) és úgy általánosságban milyen.
Nekem van én lájkolomElBartimaeus írta:Van itt valakinek kontaktlencséje? Érdekelne vélemény róla, hogy mennyire macerás, veszélyes (szem hámrétegének elvékonyítása, avagy gyulladás veszély, stb) és úgy általánosságban milyen.
ezt hívják úgy h divatszurkolásTitinho írta:Megvan az idei év két legnagyobb hsz-e ami az Élő közvetítések topicban (Korea-Barca: 2-5) született:
1.2.Jó meccs volt.. igaz sok az ismeretlen arc, de ügyesek, nagyon tetszett a kapus. Amúgy ők a fiatalok??No comment...Öröm volt nézni ahogy a Barca fiatalok mozogtak:):
Chavi-ék után sem fog leállni az élet Barcelonában,ez mindenképpen jó dolog!
2.Jó meccs volt.. igaz sok az ismeretlen arc, de ügyesek, nagyon tetszett a kapus. Amúgy ők a fiatalok??
No comment...Öröm volt nézni ahogy a Barca fiatalok mozogtak:):
Chavi-ék után sem fog leállni az élet Barcelonában,ez mindenképpen jó dolog!
Hát nem...Azért látszik rajta a származásaLionel85 írta:Andrij Sevcsenko tolvajnak sem utolsó