Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nem találsz a piacon Hleb szintű játékost 17 millióért. Látod, Filipéért kérnek kb ennyit...westerngom írta:- nem véletlen, hogy nem kapott elég időt a pályán, más játékos sem kapott több lehetőséget, mégis tudott élni vele és nem mutatott ilyen gyatra játékot.Kamarilla írta:Na, örülök hogy Kenyeres Pajtásunk marad!Nem adott neki Pep elég időt, hogy bizonyítson, rá fog szolgálni a következő idényben, tuti!
Én megköszöntem volna eddigi munkáját és igazoltam volna helyére mást.
- teljes mértékben leírtad amit írni szerettem volna, szívemből szóltál!torrestoni írta:Miért maradna...?
Szélen hulladék, ezen az önbizalma nem igen javíthat.
Ettől több játékidőt középpályán hol kapna? Mire fel?
Attól miért lett volna hasznosabb a csapatnak, ha egoista?
Nekem nagyon is úgy tűnt, próbálkozott, erőlködött, majd egyszerűen feladta. Minden egyes pályán töltött percén látszott a kínlódás, szenvedés és az, hogy nincs kedve.
Ennyi pénzért egy általatok ilyen sokra/nagyra tartott játékos a cserepadra, sőt... végtartaléknak középpályára, méghozzá erre a középpályára? Minek?
Szóval az, hogy idővel jobban beilleszkedik, megtalálja a helyét, ecetera, az semmi, megfoghatatlan, elégtelen érv...
Jó srác, ezért tűnik egyetlen ésszerű választási lehetőségnek, ha eligazol. Rendszeresen játszhat egy számára jobb környezetben, fontosabb szerepben, a "helyén", stb.
Txikiék pedig kereshetnek egy valamire való opciót a szélre/középpályára.
Mindegy, a döntés az ő és Pep kezében van, nekem a szezont látva elég egyértelmű.
Ha marad, aligha hiszem, hogy megváltó lesz, vagy legalábbis annyira hasznos, mint amit a neve () "követelne". Mindenesetre a kezdő közelébe kerülni esélye sincs, annyira azért nem nagy spíler. Tartaléknak...? Sok az ellentmondás.
Lehet javulna valamelyest, de én is csipázom, so menjen oda, ahol a 10%-ot meghaladja a hatásfoka. Ahogy már egymilliószor leírtam, ez az ő és a klub érdeke is, vagy folytatódhat a kínlódás...
No country for belorusz man.
- nem véletlen, hogy nem kapott elég időt a pályán, más játékos sem kapott több lehetőséget, mégis tudott élni vele és nem mutatott ilyen gyatra játékot.Kamarilla írta:Na, örülök hogy Kenyeres Pajtásunk marad!Nem adott neki Pep elég időt, hogy bizonyítson, rá fog szolgálni a következő idényben, tuti!
Mondjuk ezt egy kicsit túlzásnak érzem. Előszezonban bíztató volt, a bajnokság elején sem volt rossz, majd a sérülése után alig kapott lehetőséget, vagy csak már megnyert mérkőzésen, tét nélkül, vagy B-csapatban. Persze ennek nem kellene egyenes arányban lennie azzal, hogy rosszul játszott, de le tudja törnie az egóját rendesen, hogy a csapat egyik sztárjából taktikai csere lesz. Gondolom Pepék sem ezért hozták ide 17 millióért. A végén megint nem sokat mutatott (magához képest), de ez megint betudható annak, hogy "mi lett belőle".Barcaman14 írta:Úgy ahogy a csatársorban,úgy a középpályán sem alkotott maradandót pedig meg volt rá a lehetősége.Sajnálom,de szerintem mennie kéne.
Azért jó lenne ha mindenféle huzavona és harag nélkül tudna távozni.
Valószínűleg menni fog, mert nyilatkozta, hogy nem elégedett a játékidővel amennyit kap. Az meg nem fog nőni, mert kezdő helyre nincs esélye, ez egyértelmű. Neki mindenféleképpen, de szerintem a csapatnak is jobb volna, ha eligazolna a nyáron...Skeraj írta:Hogy is kezdjem? Hleb az egyik kedvenc játékosom volt és még mindig az de sajnos kezdem azt érezni hogy olyan lesz itt mint Van Bommel.Idejött játszott 1évet nyert 1 BL-t aztán tovább ált.Mondjuk ő több lehetőséget kapott.De szerintem nem kellene eladni.Mert őt nem a csatársorba kell játszatni hanem a középpályán ott akár lehetne Iniesta cseréje is.
kp.-n inkább játszik: Keita, Sergi, Guddy. Csak a cserék. ha Guddy megy tuti jön vki még kp-ra és még lehet Xavi Torres és Thiago is jön. Kevés lehetősége volt, nyilván nem véletlenül és akkor se volt jó. 15+2 millióért ez kevés. Nagyon kevés. Egy rugott gól se...Skeraj írta:Hogy is kezdjem? Hleb az egyik kedvenc játékosom volt és még mindig az de sajnos kezdem azt érezni hogy olyan lesz itt mint Van Bommel.Idejött játszott 1évet nyert 1 BL-t aztán tovább ált.Mondjuk ő több lehetőséget kapott.De szerintem nem kellene eladni.Mert őt nem a csatársorba kell játszatni hanem a középpályán ott akár lehetne Iniesta cseréje is.
Hát talán mindenkinek az lenne a legjobb ha tényleg elmenne mondjuk a Lyon-ba vagy a Marseille-be ott nagy lehetne itt a NAGYOK között kicsinek bizonyultBarcaman14 írta:
Úgy ahogy a csatársorban,úgy a középpályán sem alkotott maradandót pedig meg volt rá a lehetősége.Sajnálom,de szerintem mennie kéne.
Azért jó lenne ha mindenféle huzavona és harag nélkül tudna távozni.
Úgy ahogy a csatársorban,úgy a középpályán sem alkotott maradandót pedig meg volt rá a lehetősége.Sajnálom,de szerintem mennie kéne.Skeraj írta:Hogy is kezdjem? Hleb az egyik kedvenc játékosom volt és még mindig az de sajnos kezdem azt érezni hogy olyan lesz itt mint Van Bommel.Idejött játszott 1évet nyert 1 BL-t aztán tovább ált.Mondjuk ő több lehetőséget kapott.De szerintem nem kellene eladni.Mert őt nem a csatársorba kell játszatni hanem a középpályán ott akár lehetne Iniesta cseréje is.
Mondjuk, ezt már akkor is tudtuk/tudták Pepék, amikor leigazolták. Ezért nem értem, h miért játszik sokszor szélen.House írta:Tegnapi meccsen megmutatta, miért nem játszott szinte az egész szezonban: A középpályára nagyon jó, pontos passzai vannak, De amikor támadásra kerül sor, elügyetlenkedi, vagy nem is tudom, mintha leblokkolna, és többszor el passzolja csak úgy a labdákat.
A felkészülés meccsekre hagynám, ztán júliusban meglátjuk. Txikiék, ha jó vevőt találnának én bizony megválnék tőle.