Miért maradna...?
Szélen hulladék, ezen az önbizalma nem igen javíthat.
Ettől több játékidőt középpályán hol kapna? Mire fel?
Attól miért lett volna hasznosabb a csapatnak, ha egoista?
Nekem nagyon is úgy tűnt, próbálkozott, erőlködött, majd egyszerűen feladta. Minden egyes pályán töltött percén látszott a kínlódás, szenvedés és az, hogy nincs kedve.
Ennyi pénzért egy általatok ilyen sokra/nagyra tartott játékos a cserepadra, sőt... végtartaléknak középpályára, méghozzá erre a középpályára? Minek?
Szóval az, hogy idővel jobban beilleszkedik, megtalálja a helyét, ecetera, az semmi, megfoghatatlan, elégtelen érv...
Jó srác, ezért tűnik egyetlen ésszerű választási lehetőségnek, ha eligazol. Rendszeresen játszhat egy számára jobb környezetben, fontosabb szerepben, a "helyén", stb.
Txikiék pedig kereshetnek egy valamire való opciót a szélre/középpályára.
Mindegy, a döntés az ő és Pep kezében van, nekem a szezont látva elég egyértelmű.
Ha marad, aligha hiszem, hogy megváltó lesz, vagy legalábbis annyira hasznos, mint amit a neve (

) "követelne". Mindenesetre a kezdő közelébe kerülni esélye sincs, annyira azért nem nagy spíler. Tartaléknak...? Sok az ellentmondás.
Lehet javulna valamelyest, de én is csipázom, so menjen oda, ahol a 10%-ot meghaladja a hatásfoka. Ahogy már egymilliószor leírtam, ez az ő és a klub érdeke is, vagy folytatódhat a kínlódás...
No country for belorusz man.