Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ez nem igaz, hogy azért igazolunk játékosokat, mert nagy név és nem nézzük a posztot. Szerintem ebben az esetben az egyik legjobb játékos érkezne "bal támadó" posztra, ezt azért mondom mert nálunk a szélsők befelé húznak és kapura próbálnak törni, nem pedig beívelgetni kell a szélső támadóinknak (azt a két szélső hátvéd csinálja). Tehát pont egy ilyen lendületes kapura veszélyes vonalszélsőnek egyáltalán nem nevezhető személy kell. Meg amúgy tavaly Henry is ezt játszotta és akkor senki nem írt ilyenket, hogy miért egy vérbeli középcsatár játszik szélen.menczel írta:Európa legjobb csapata vagyunk, a vezetőség is kiváló, de drága játékost igazolni nem tudunk, vagy az ár/érték aránnyal szokott baj lenni, vagy egyáltalán nem jön be.
Most pedig jön Villa aki pont a harmadik klasszis ember a 9es posztra, és biztosra veszem,hogy emiatt igazi baltámadó nem fog érkezni.
Ez már kicsit margit-szerű nekem,hogy azért igazolunk le egy játékost, mert nagy név, meg mert éppen ő Laporta/Pep kedvence. Merthogy posztra igazolásnak ez egyáltalán nem tekinthető.
Azt kéne megérteni hogy júniustól a klub első számú feladata Eto'o elpasszolása és helyére ember keresése volt. Pep-nek amugy is a listáján 1. volt Ibra második meg Villa.(vagyis ilyesmi hírek terjedtek el) Szval Eto'o elpasszolása csak így volt lehetséges vevő hiányában.Fecooo írta:e
ha ennyire fontos MOST Villa, akkor tavaly pár millió plusz miatt miért kellett lemondani róla?
Ever-ben van fantázia az tény, de Joaquin már rég leszállóágban van, pontosabban már semmit sem tud, Pablonak meg csak időszakai vannak, azok is rövidek, nekem semmi extrát nem mutatott. A céljuk pedig minden évben a bajnokság kell hogy legyen, mert egy erős középcsapat szintjére süllyednek, ha nem. Bl-ben El-ben kevés, játékoskeretileg, és edzőügyileg is. szerintem. Persze aztán rámcáfolhatnak, jo lenne egy erős Valencia, de ez szerintem igy soha nem lesz az.Hát kinek ki a jó zsugás...Neked nagyon magasan van a léc azt már most látom de szerintem egy Joaquin egy Pablo Hernandez vagy mondjuk egy Banega bőven az a kategória akikkel el lehet focizgatni...(azt is nézd,h Ők reálisan nézve nem Bl-t és bajnokságot akarnak nyerni jövőre sem...a céljaik eléréséhez pedig a fent említett nevek sztem bőven megfelelőek)
Pontosan.Bányász írta:Hát kinek ki a jó zsugás...Neked nagyon magasan van a léc azt már most látom de szerintem egy Joaquin egy Pablo Hernandez vagy mondjuk egy Banega bőven az a kategória akikkel el lehet focizgatni...(azt is nézd,h Ők reálisan nézve nem Bl-t és bajnokságot akarnak nyerni jövőre sem...a céljaik eléréséhez pedig a fent említett nevek sztem bőven megfelelőek)zsuni írta:mondjon már valaki 3 valamire való focistát a Valencia-ból, és ne Silva-Villa-Mata legyen, mert Mata 3 meccsen játszott jól max., ugyh messze nem jó zsugás. Tele vannak semmirekellő játékosokkal, ha Villa elmegy, Silva sem marad 20 szerencsétlennel, és forditva.
Ha Benzema 35,5, ha egy Mario Gomez 30 millió akkor Villa simán jó 40-nek szerintem.Lionel85 írta:A 40 milliót sokallom Villára.
Hát kinek ki a jó zsugás...Neked nagyon magasan van a léc azt már most látom de szerintem egy Joaquin egy Pablo Hernandez vagy mondjuk egy Banega bőven az a kategória akikkel el lehet focizgatni...(azt is nézd,h Ők reálisan nézve nem Bl-t és bajnokságot akarnak nyerni jövőre sem...a céljaik eléréséhez pedig a fent említett nevek sztem bőven megfelelőek)zsuni írta:mondjon már valaki 3 valamire való focistát a Valencia-ból, és ne Silva-Villa-Mata legyen, mert Mata 3 meccsen játszott jól max., ugyh messze nem jó zsugás. Tele vannak semmirekellő játékosokkal, ha Villa elmegy, Silva sem marad 20 szerencsétlennel, és forditva.Az könnyen lehet,h nem engedné el a Valencia de számomra erősen kérdéses,h az egyiket meg tudják e tartani a másik nélkül.Vannak azért még ott jó zsugások de Silvanak azért Villa volt a fő játszótársa.
mondjon már valaki 3 valamire való focistát a Valencia-ból, és ne Silva-Villa-Mata legyen, mert Mata 3 meccsen játszott jól max., ugyh messze nem jó zsugás. Tele vannak semmirekellő játékosokkal, ha Villa elmegy, Silva sem marad 20 szerencsétlennel, és forditva.Az könnyen lehet,h nem engedné el a Valencia de számomra erősen kérdéses,h az egyiket meg tudják e tartani a másik nélkül.Vannak azért még ott jó zsugások de Silvanak azért Villa volt a fő játszótársa.
Hát ha van ott egyáltalán olyan nagy csődközeli helyzet.Nyilván nincsenek kirobbanó anyagi helyzetben de ha fel tudnak húzni egy új stadiont akkor nincs akkora nagy gáz...(meg ez már évek óta téma...). Szóval én fenntartással kezelem az ilyen híreket.Meg eleve elképzelhetetlennek tartom,h egy Valencia szintű csapat csődbe menjen.Sanama írta:Bányász,
Villa pénzéből jó ha a csődöt elkerülik,nem hogy védelmet vegyenek,szerintem
Ha csak a felét költik el már az is nagy erősítés lenne nekik...Lehet h félreértettelek, de azt vettem ki a szavaidból, hogy mind a 40 millát elköltik
Csak az a baj, hogy a Valencia nem jókedvéből árulja a legjobbjaitBányász írta:Én ezért nem is nagyon értem,h miért nem kell a Valenciának Bojan(mondjuk én nagyon örülök nekii,h így van) de egy ilyen üzlettel szereznének mondjuk 40 millió eurót meg egy csatárt aki sztem 20 gól környékére felérne simán.Valamilyen szinten meg is van oldva Villa pótlása.Az érte kapott pénzből meg szépen megerősíthetnék a védelmüket mert vicc amit védekezés címén előadnak...A Valencia is már keresi egyébként a "Villa-utódot", az elmúlt napokban felmerült egy pár név is: Suárez (Ajax), Gignac (Toulouse), Negredo (Sevilla), Gilardino (Fiorentina).
Ettől még had akarhassam már jobban Silvát a csapatba mint Villát.Ugyan már...
Silva jó játékos, Villa viszont világklasszis.
Én ezért nem is nagyon értem,h miért nem kell a Valenciának Bojan(mondjuk én nagyon örülök nekii,h így van) de egy ilyen üzlettel szereznének mondjuk 40 millió eurót meg egy csatárt aki sztem 20 gól környékére felérne simán.Valamilyen szinten meg is van oldva Villa pótlása.Az érte kapott pénzből meg szépen megerősíthetnék a védelmüket mert vicc amit védekezés címén előadnak...A Valencia is már keresi egyébként a "Villa-utódot", az elmúlt napokban felmerült egy pár név is: Suárez (Ajax), Gignac (Toulouse), Negredo (Sevilla), Gilardino (Fiorentina).
Nem. Nem ez.senkialfonz40 írta:A fenti kijelentést egyedül az mondatja Veled, hogy mindkét játékost valószínűleg nem engedné el a Valencia. Viszont, (szerintem) a csapatunknak kell(ene) középpályára is egy minőségi játékos, aki az előre játékban megközelíti Xavi vagy Ini kreatív vénáját, mert bármelyikőjük megsérül, a játékunk nem az igazi. Ez pedig tökéletesen illene Silvára, én is tudom, hogy kicsi a valószínűsége, de nagyon is el tudnám képzelni mindkét playát Barca mezben!![]()
Az külön jó lenne, hogy ballábas, igazi kuriózum lenne a középpályánk!!!
Nálam Silva Fabregas előtt van!
Csak akkor mi lesz a Valenciával?
Az As.com is a Tuttosporttól vette át a hírt, ők írták ugye 2-3 napja, hogy a Juve visszahívná Ibrát, ma meg jött a hír, hogy Iaquintát is belevennék az üzletbe. Abszurdum. Hülyeség. Nincs valóságalapja, kár a billentyűt koptatni miatta.Mikaos írta:Most pedig az As.com írt egy Iaquinta + pénz = Ibra cseréről (természetesen a Juvéról van szó most is).
Az biztos.Bányász írta:Nagyon nagy veszteség lenne ez a Valenciának és nem tudom mi bírhatná maradásra Silvát amikor különböző élcsapatok csábítják...
Ha ez a két emberke elmegy akkor azt hiszem lemondhatunk a Valenciáról egy darabig bár ha okosan gazdálkondak az árukból bármi lehet.
Ugyan már...Bányász írta:Az könnyen lehet,h nem engedné el a Valencia de számomra erősen kérdéses,h az egyiket meg tudják e tartani a másik nélkül.Vannak azért még ott jó zsugások de Silvanak azért Villa volt a fő játszótársa.A fenti kijelentést egyedül az mondatja Veled, hogy mindkét játékost valószínűleg nem engedné el a Valencia.
Nagyon nagy veszteség lenne ez a Valenciának és nem tudom mi bírhatná maradásra Silvát amikor különböző élcsapatok csábítják...
Ha ez a két emberke elmegy akkor azt hiszem lemondhatunk a Valenciáról egy darabig bár ha okosan gazdálkondak az árukból bármi lehet.
Egyébként én is nagyon sajnálom,h Villa ügy van és nem Silva ügy...