senkialfonz40 írta:A fenti kijelentést egyedül az mondatja Veled, hogy mindkét játékost valószínűleg nem engedné el a Valencia. Viszont, (szerintem) a csapatunknak kell(ene) középpályára is egy minőségi játékos, aki az előre játékban megközelíti Xavi vagy Ini kreatív vénáját, mert bármelyikőjük megsérül, a játékunk nem az igazi. Ez pedig tökéletesen illene Silvára, én is tudom, hogy kicsi a valószínűsége, de nagyon is el tudnám képzelni mindkét playát Barca mezben!
Az külön jó lenne, hogy ballábas, igazi kuriózum lenne a középpályánk!!!
Nálam Silva Fabregas előtt van!
Csak akkor mi lesz a Valenciával?

Nem. Nem ez.
Inkább az, hogy az Én véleményem szerint ha érkezik Villa akkor ő a bal oldalra érkezik. Bal támadó posztra. És ha megnézzük, akkor a Valenciában sem játszik ő mindig középen, elég sokszor ugratják ki a bal oldalról, vagy onnan húz befele és lő gólt vagy ad gólpasszt. Olyan ez mint Henry esetében annó az Arsenalban, csak Villa tényleg többet vállal a bal oldalról, illetve húzódik középre. És én ezért zártam ki Silva leigazolását, ha létrejön a Villa üzlet, mivel szerintem Silva ide érkezne, a bal oldalra.
A mi középpályánk és a Valencia középpályája más. Valenciában a 4-2-3-1-es rendszerben ő a középpályások előtt játszik, viszont a támadók mögött, amolyan Messi poszton. Mellette Mata a balon, Pablo vagy Joaquín a jobbon és elől Villa, de Villa Mataval is sokat cseréli a helyét. Így szerintem ha Silvát leigazolnánk akkor ő a bal oldalon játszana, mert ott is kiemelkedőt tud nyújtani (szerintem még jobbat mint középen).
Ugye 2008-ban volt a nagy Silva ügy amikor végülis maga Silva döntött úgy, hogy nem igazol a Barcához, inkább meghosszabbítja a szerződését. Guardiola első számú célpontja volt akkor. Sajnáltam is hogy nem jött.
A másik ok ami mondatja velem, az pedig az, hogy szerintem a középpályára Fabregas fog érkezni és mint kp-ra jobban is szeretném, hogy Cesc érkezzen. Középpályásként jobb Fabregas szerintem.
Szóval én ezért zártam ki Silva esetleges leigazolását.
Mikaos írta:Most pedig az As.com írt egy Iaquinta + pénz = Ibra cseréről (természetesen a Juvéról van szó most is).
Az As.com is a
Tuttosporttól vette át a hírt, ők írták ugye 2-3 napja, hogy a Juve visszahívná Ibrát, ma meg jött a hír, hogy Iaquintát is belevennék az üzletbe. Abszurdum. Hülyeség. Nincs valóságalapja, kár a billentyűt koptatni miatta.
Bányász írta:Nagyon nagy veszteség lenne ez a Valenciának és nem tudom mi bírhatná maradásra Silvát amikor különböző élcsapatok csábítják...
Ha ez a két emberke elmegy akkor azt hiszem lemondhatunk a Valenciáról egy darabig bár ha okosan gazdálkondak az árukból bármi lehet.
Az biztos.
De nagyon úgy néz ki, hogy idén már nem tudják őket megtartani. Silvát ugye nagyon hívja a MU is, ahová szívesen is igazolna, viszont a Madrid is szívesen látná (csak könyörgöm, hogy ne oda menj!!!).
A Valencia is már keresi egyébként a "Villa-utódot", az elmúlt napokban felmerült egy pár név is: Suárez (Ajax), Gignac (Toulouse), Negredo (Sevilla), Gilardino (Fiorentina).
De legelőször is egy nemzetközileg is elismert edző kellene nekik. Emery a spanyol bajnokságba jó, hogy küzdjenek a 3. helyért, de ennyi. Jó lenne pedig egy ütős Valencia, de ahogy látom ez nem fog hamar bekövetkezni. Most hosszabbított Emery, nincs 15-20 milliójuk új játékosok vásárlására még pár évig...na de ez már másik topik, bocsi ezért a kis OFF-ért.

Ha reagálna is rá valaki, akkor a Spanyol bajnoki topciban légyszí.
SZERK:
Csak érdekességképpen jegyzem meg, hogy ma Villa Barcelonában van/lesz, mivel ma Messivel közösen mutatják be (egy Adidas rendezvényen) a VB-re készített új csukáikat.