Etooka írta:Szal, azt minden esetre érdemes megpróbálnod, hogy ujrainstallálod a gémet, hátha úgy működni fog!
És láss csodát...sikerült visszahozni a Barcás mentésemet!
Így most egy rövid időre hanyagoltam az Arsenalt és "hazatértem" a szezon végéig.
A bajnokságban (ahogy már írtam egyszer), a 24. fordulóban már 10 ponttal vezettem a 2. Real mögött. Ez a differencia a hátralévő fordulókban még tovább növekedett, ami azt jelentette, hogy a 33. forduló után mivel döntetlent játszott a Real, már hivatalosan is bajnok lettem! A hátralévő fordulókban már inkább azok játszottak, akik kevesebb lehetőséghez jutottak a szezon során, így tudtam pihentetni a kulcsjátékosaimat is. (hogy mire az majd kiderül

). A végén 99 ponttal nyertam a bajnokságot, 20 ponttal a 2. Real Madrid és 24 ponttal a 3. Atletico előtt. A bajnokság gólkirálya Villa lett 35 góllal (még mindig a Valenciánál van), mögötte Kanouté 22 góllal, a 3. pedig a házi gólkirályom Benzema 20 góllal (összesen 26 gólt lőtt a szezonban). A legjobb játékos így Villa lett 7.42-es, a második tőlem David Silva 7.38-as átlaggal a harmadik nemtom ki. Az év fiatal tehetsége Bojan lett, a legjobb kapus Asenjo összesen 17 gólt kapott a bajnokságban én pedig az Év menedzsere.
A spanyol Király-kupát is sikerült megnyernem a Real Madrid ellen! A rendes játékidőben 0-0 volt az állás majd a hosszabítás 112. percében Henry köszönt be egy bal oldali akció után. Ellenük jutottam el a döntőig: valami 3. osztályú csapat, Mallorca, Espanyol, Villarreal és a végén a Real várt. Itt a legjobb góllövő Messi lett 6 meccsen szerzett 5 góljával.
És legnagyobb örömömre, amire nem nagyon számítottam a szezon felénél sikerült megnyerni a Bajnokok Ligáját is! A bajnokok ligájában a csoportkör után velük játszottam: Fiorentina (2-1, 0-2), Real Madrid (0-0, 1-0), Manchester United (2-1, 5-2, erről majd mesélek) a döntőben ismét nem más mint az Arsenal volt az ellenfelem, amit sikerült is megnyernem Touré 25 méteres bomagóljával és Fabregas 18 méteres csavarásával 2-0-ra! Nagy volt az öröm ez után a meccs után!

A Bl-ben a legjobb gólövő Ibra lett 8 góllal Ibra lett, mögötte pedig Benzema és Messi végzett 6-6 góllal. A legjobb játékos Messi lett 7.47-es átlaggal!
Így tehát sikerült a triplázás!!! Január 13. óta nem kaptam ki, így kialakítva egy 35 meccses veretlenségi sorozatot ami klubrekordnak számít! A szezon meccsét a MU ellen játszottam otthon a BL elödöntő visszavágóján! Egy kicsit bővebben róla: Idegenben az első meccsen kikaptam 2-1-re, így támadnom kellett a visszavágón. Jól is alakult a meccs már a 14. percben megszereztem a vezetést Busquets góljával, de utána sajna a 22. percben egyenlítettek is Nani góljával. Utána kiegyenlített játék volt majd a 41. percben Berbatov fejesgóljával megszerezték a vezetést, így a félidőben sem álltam valami túl jól 1-2. Na mondom ennek a meccsnek annyi. Kértem a szünetben a fiúktól, hogy "Megnyerhetjük ezt a meccset!" ami igen jónak bizonyolult! A szünet után az 55. percben David Silva fejesével egyenlíteni tudtam, utána frissítettem egy kicsit, jött Fabregas-Busquets helyett és Iniesta-Xavi helyett. Aztán a 72. percben szabadrúgáshoz jutottam a kaputól vagy 30-32 méterre, amit Alves úgy bevágott a hosszú felsőbe, hogy nem igaz!!!

Eszméletlen nagy gól volt! (ezt választották a BL legszebb góljának). De ez a 3-2 még mindig kevés volt, de már kezdtem reménykedni, hogy talán meglehet. Aztán jött a 85. perc amikor is Fabregas egy 16 méteres lapos lövéssel megszerezte a 4. gólt, majd a 92. percben egy kontra után, Messi középregurítását követőn az 5. gólt is megszerezte Fabregas! Így lett a vége 5-2 és mehettem a döntőbe 6-4-es összesítéssel!
Hát ennyi lett volna akkor a Barcás szezonom! Sikerült megszerznem az első bajnoki győzelmemet az FM09 során és az első Bl-győzelmemet is. Most szerintem visszatérek az Arsenal-hoz lenyomok egy évet (nem nagyon tetszik most a PL, vagy inkább nincs kedvem hozzá) aztán tovább is szeretnék állni, vagy kezdek egy új karriert vagy a Valenciával, vagy a Milánnal. De addig is még itt van az Arsenal...

Valami jót taktikát kell kitalálnom mert eddig a PL-ben 6 meccs alatt csak 1x nyertem 5x döntetlen játszottam, 1x pedig vesztettem , a BL-ben is 2 meccs 2 vereséggel állok.

Pedig ugyanazt a taktikát használtam amit a Barcánál, de úgy látszik, hogy ez itt nem válik be. Talán át kéne állnom 2 csatáros játékra, egy 4-1-3-2-re vagy valami ilyesmire.
Na majd írok, hogy hogyan is sikerült!
Csumi.