Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
albicelesteX írta:CSőőő FM mágusok!Lenne egy kérdésem!Ha használtam a modifiert akkor utána lehet valahogy törölni a változtatásokat?
És láss csodát...sikerült visszahozni a Barcás mentésemet!Etooka írta:Szal, azt minden esetre érdemes megpróbálnod, hogy ujrainstallálod a gémet, hátha úgy működni fog!
Azért ne feledd, hogy ez csak egy játék!varnagykrisztian írta: de nevetséges hogy ez a két csapat ilyen utálattal van egymás iránt(7 sérülés,6 sárgalap,4 piros)!!!Ezért szeretem a spanyol focit és azon belül a Barcát mert egy Barcelona-R.Madrid mérkőzésen nincs ilyen brutalítás!!!
torrestoni írta:Hát, ha már Manager, akkor próbálkozz a Sega termékével...carlos1991 írta:szevasztok!pffff....én ezt még mindig nem értem.....a Barcával vagyok Fifa Manager 09-el megnyertem a BL-t spanyol kupát...a bajnokságba 2. lettem a valencia mögött 1pontal.....és kirúgtak.....:S:S
nemtudna vki segííteni hogy nerúgjanak ki 1év után....????![]()
Egyébként úgy tudom, hogy létezik egy Update 1 nevű frissítés, ami kijavítja ezen hibát is... Ezt az FMHungary-n megtalálod, illetve néha illdomos, és egyben hasznos kicsit visszaolvasni...
Hát, ha már Manager, akkor próbálkozz a Sega termékével...carlos1991 írta:szevasztok!pffff....én ezt még mindig nem értem.....a Barcával vagyok Fifa Manager 09-el megnyertem a BL-t spanyol kupát...a bajnokságba 2. lettem a valencia mögött 1pontal.....és kirúgtak.....:S:S
nemtudna vki segííteni hogy nerúgjanak ki 1év után....????
Az egész hsz-edben az Elano-féle rajz ér a legtöbbet, de az ütVictor_Valdes írta:...
Hát nemtom, melyik játék és melyik verzió, de a CM2008-ban volt egy játékos, aki elkezdte ez aggodalmaskodást, azt kellett figyelmeztetni, majd a többi az "edző fegyelem" miatt abbahagyta a durrogást. De lehet ez sokmindentől, lehet, hogy egyik (teszemazt) védődnek emelted a fizuját és a másik, aki ugyanott játszik szintén szeretné ezt elérni....ilyen is van. Nomeg akkor is lázadoznak, ha nem megy jól a csapatnakLionel85 írta:Szeretném megkérdezni a hozzáértőket arról, hogy mit tehetek az ellen, hogy nagyon gyenge az öltözői hangulat és sokan aggódnak emiatt a játékosok közül. Sajnos az eredmények sem jönnek és nem tudom mit kéne ez ellen tenni, hogy vidámak legyenek a játékosok.