Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha téged szórakoztatnak az idegenbeli meccseink, akkor nagyon irigyellek. Mondj az elmúlt 20 idegenbeli meccseink közül 4-et (20%), amin szórakoztató, ötletes, hajtós, motívált játékot láttál. Várom a felsorolást. (Az elmút 20 hazai meccs közül sem tudnál 5-6 nál többet mondani, amit egy igényes focikedvelő elvár)merx írta:
túlzásokba ne essünk már, ha már megtiszteljük egymást azzal, hogy megosztjuk véleményeinket, akkor a minimum ami elvárható az a komolyság egy ilyen témában...köszönöm
ettől nem lehet rosszabb?barca99 írta:Igen, lényegesen jobb lenne, mert ettől már nem nagyon lehet rosszabb...![]()
![]()
Másfél éve szenvedünk bsszus, alig van nézhető (!!!) meccsünk, mire fel kellene még bíznom Rijkaardban?!
Portos, kezdeti Chelseas meccseit láttad?merx írta:mourinho meccsei élvezhetőek voltak? számomra nem
az ő csapata idegenben mindig nyert? nem
minden rangadót megnyertek mert az ő csapata volt az esélyesebb? nem
szép focit játszatott? nem
eredményes a csapata?![]()
háááááát ki, hogy ítéli meg, ha most azt mondom a cfc-vel nem volt az, akkor mindenki jönne a porto-val, ezután ebből csak az jönne ki, hogy a kiscsapattal tudott mit kezdeni de a nagycsapattal nem tudta elérni amit szeretett volna
mourinho meccsei élvezhetőek voltak? számomra nemZozzy 5 írta:Így van.barca99 írta: Eszemfszom megáll. Most őszintén. Ha szereted a csapatodat, miért kell egy eladható divatos reklámcuccnak lenni? Vagy miért érdekel, ha vki utálja? Mert engem sokkal jobban érdekel, hogy újra élvezzem nézni a meccseket, idegenbeli meccsek előtt ne kellejen parázni, rangadókon mi legyünk az esélyesebbek, szépen játsszunk, és eredményesen. Ha ehhez az kell, hogy Murinho üljön a padon... hát ámen.
Persze, nem is azt mondom, de egy érett védekezés nem jelent rossz játékot, csúnya játékot, a Chelseánál más kerettel, mást csinált Murinho mint itt csinálna, nem teljesen, de mást. Szerintem. Ennyi.Rivaldinho írta:Azokon a meccseken pl sziporkáztunk.. a gól nem jött.. de ha visszaemléxel nem Rijkaard miatt hanem a pocsék helyzetkihasználás miatt.. pl Roni eléggé 'megalázta' akkor a Milan-t v épp a cselzit, jó meccseket, élvezhetőeket jáccottunk..G-Jay írta:Mindenki dícsérte Rijkaardot (én is) hogy milyen érett taktikailag, védekezésben a csapat, és bizony 1, 2 gólnál se nagyon toltunk többet (lsd Milan) meg ilyenek....
Ilyeneket megtarthatsz az NSO-ra.kis eszedbe
Azokon a meccseken pl sziporkáztunk.. a gól nem jött.. de ha visszaemléxel nem Rijkaard miatt hanem a pocsék helyzetkihasználás miatt.. pl Roni eléggé 'megalázta' akkor a Milan-t v épp a cselzit, jó meccseket, élvezhetőeket jáccottunk..G-Jay írta:Mindenki dícsérte Rijkaardot (én is) hogy milyen érett taktikailag, védekezésben a csapat, és bizony 1, 2 gólnál se nagyon toltunk többet (lsd Milan) meg ilyenek....
És akkor azt magyarázd már meg hogy a kieséses szakaszban a BL-ben amikor tudtommal meg is nyertük a sorozatot, akkor milyen taktikával is játszottunk??? Mindenki dícsérte Rijkaardot (én is) hogy milyen érett taktikailag, védekezésben a csapat, és bizony 1, 2 gólnál se nagyon toltunk többet (lsd Milan) meg ilyenek....Rivaldinho írta:a szakmai 'múltja' miatt sem szeretném Mourinho-t.. mert nem azt akarom látni h látványos! védekezéssel kibekkelünk egy nehéz meccset, persze ha tudunk azér lövünk 1-2! gólt.. én Rijkaard mellett vagyok, mert ha egyszer véghez vitte miért ne tehetné másodszorra ?
És az olyan dolgokkal, mint a pártok, intézmények, humanitárius tevékenység mióta az edző foglalkozik? Ezek az elnökség dolgai, ami ugyan úgy maradna, így a szemlélet is. Amit Mourinho csinál a sajtóban, az mentális ráhatás a meccs előtt, ami igen sokszor bejött már. Ettől nem fogok bexarni.Rivaldinho írta: te is nagy mágus lehetsz ha így tudsz a sorok között olvasni... mert én egyetlen utalást sem tettem arra hogy a csapatnak divatos reklámcuccnak kéne lennie... nyilván más nem jutott a kis eszedbe mikor arra gondoltma h 'uáltják'.. itt elsősorban arra gondoltam, hogy jelenleg, a Barcát elismerik..nem csak szurkolók, szurkolói klub, de csapatok, szerveződések, pártok és még sok más olyan intézmény akinek a foci annyit jelent mint tyúknak az abc... és pontosan a különböző humanitárius tevékenysége,(lsd.: UNICEF) a sport diplomáciája, a vissazfogottsága miatt...
te is nagy mágus lehetsz ha így tudsz a sorok között olvasni... mert én egyetlen utalást sem tettem arra hogy a csapatnak divatos reklámcuccnak kéne lennie... nyilván más nem jutott a kis eszedbe mikor arra gondoltma h 'uáltják'.. itt elsősorban arra gondoltam, hogy jelenleg, a Barcát elismerik..nem csak szurkolók, szurkolói klub, de csapatok, szerveződések, pártok és még sok más olyan intézmény akinek a foci annyit jelent mint tyúknak az abc... és pontosan a különböző humanitárius tevékenysége,(lsd.: UNICEF) a sport diplomáciája, a vissazfogottsága miatt... és ide a klubhoz megfelelő edző kell.. máásrészről nem csak a személye, de a szakmai 'múltja' miatt sem szeretném Mourinho-t.. mert nem azt akarom látni h látványos! védekezéssel kibekkelünk egy nehéz meccset, persze ha tudunk azér lövünk 1-2! gólt.. én Rijkaard mellett vagyok, mert ha egyszer véghez vitte miért ne tehetné másodszorra ?barca99 írta: Eszemfszom megáll. Most őszintén. Ha szereted a csapatodat, miért kell egy eladható divatos reklámcuccnak lenni?
Így van.barca99 írta: Eszemfszom megáll. Most őszintén. Ha szereted a csapatodat, miért kell egy eladható divatos reklámcuccnak lenni? Vagy miért érdekel, ha vki utálja? Mert engem sokkal jobban érdekel, hogy újra élvezzem nézni a meccseket, idegenbeli meccsek előtt ne kellejen parázni, rangadókon mi legyünk az esélyesebbek, szépen játsszunk, és eredményesen. Ha ehhez az kell, hogy Murinho üljön a padon... hát ámen.
Eszemfszom megáll. Most őszintén. Ha szereted a csapatodat, miért kell egy eladható divatos reklámcuccnak lenni? Vagy miért érdekel, ha vki utálja? Mert engem sokkal jobban érdekel, hogy újra élvezzem nézni a meccseket, idegenbeli meccsek előtt ne kellejen parázni, rangadókon mi legyünk az esélyesebbek, szépen játsszunk, és eredményesen. Ha ehhez az kell, hogy Murinho üljön a padon... hát ámen.Rivaldinho írta:Nekem nem kell az, hogy egy csomó csapat megutálja a szeretett csapatomat az edzői nyilatkozatok miatt... én nyárig Rijkaard mellett teszem le a voksom.. nem lehet é közbe normálisan váltani...