Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Asys
Entrenador del Barça

2007.11.14. 10:15:18

Nagyon tetszett aza cikk a blogban ami a Frank-Henk problémát tárgyalta és teljes mértékben egyetértek vele! :wink:

Mindezektől függetlenül igaz, hogy lévén csak november közepe fel járunk és állunk minden kupában! Ez nem jelenti azt hogy nem ugyanaz lenne a helyzet mint tavaly... mindenki tisztában van a problémákkal!

Rijkaard ideje azt hiszem lejárt kihozta a Barcából anno a maximumot ezért mindenki örök hálával tartozik neki! Váltani kell...nincs mese! Lehetőleg még időben nehogy a szezon elússzon!
Tudom hogy általában nem tesz jót a szezon közbeni váltás de most szerintem Frank szezon közbeni maradása sem tesz jót!

Mourinho a világ legjobb edzői közt van ha nem éppen ő a legjobb! A Portóban nem volt anniyra ellenszenves sőt szimpatikus fickónak tűnt bevallom. A Chelsea írán érzett unszimpátiám valószínűleg az iránta érzett érzéseimet is befolyásolta.

Szóval egy biztos: ő a világlegjobb keretével rendelkező csapatból kitudná hozni a maximumot!Ha engedik a saját útját járni és nem belepofázni a munkájába mint ahogy az Orosz tette... :roll:

Mivel egy kisregényt írtam zárom soraimat!
Forca Barca! José tőlem jöhetsz! :D
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.11.14. 09:57:31

Én is sokkal, de sokkal jobban örülnék Mourinhónak, mint Rijkaardnak, annak ellenére, hogy kezdetben nem örültem volna neki egy fikarcnyit sem. A két edzőt szaktudásban még egy egy osztályban sem lehet emlegetni szerintem.
De, a teljesség kedvéért. A kezdeti sikerek után azért Mourinhonak is beletört a bicskája a Chelseabe.

Szóval, ha szigorúan azt nézzük, hogy a "Great One" is gyakorlatilag ugyanabban szenvedett a két bajnoki győzelem után, mint Rijkaard tavaly és idén, akkor nem biztos, hogy bízhatunk benne, hogy kirángatja a gárdát a gödörből.
Mikorka Kálmán
Barça B

2007.11.14. 08:38:38

Én sem nagyon emlékszem szórakoztató meccsünkre, max. 3-4 volt az elmúlt hosszú időben.
És bár én is rühellem Mourinhot, de nehogymá' Frank jobb ezdő lenne, mint ő? :? Én félretudnám tenni az utálatom, a zsinórban 7-8 győzelem után. :wink:
Mi ideget megettem má'... Nehogymá' megmondja valakinek valaki, hogy valami!
haze71
Entrenador del Barça

2007.11.14. 08:28:50

merx írta:
túlzásokba ne essünk már, ha már megtiszteljük egymást azzal, hogy megosztjuk véleményeinket, akkor a minimum ami elvárható az a komolyság egy ilyen témában... :roll: köszönöm
Ha téged szórakoztatnak az idegenbeli meccseink, akkor nagyon irigyellek. Mondj az elmúlt 20 idegenbeli meccseink közül 4-et (20%), amin szórakoztató, ötletes, hajtós, motívált játékot láttál. Várom a felsorolást. (Az elmút 20 hazai meccs közül sem tudnál 5-6 nál többet mondani, amit egy igényes focikedvelő elvár)
merx
Capitá del Barça

2007.11.13. 23:23:53

barca99 írta:Igen, lényegesen jobb lenne, mert ettől már nem nagyon lehet rosszabb... :? :)

Másfél éve szenvedünk bsszus, alig van nézhető (!!!) meccsünk, mire fel kellene még bíznom Rijkaardban?!
ettől nem lehet rosszabb? :lol: :lol: :lol: :lol:
alig van nézhető meccsünk? :lol: :lol: :lol:

túlzásokba ne essünk már, ha már megtiszteljük egymást azzal, hogy megosztjuk véleményeinket, akkor a minimum ami elvárható az a komolyság egy ilyen témában... :roll: köszönöm
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.13. 23:17:15

Igen, lényegesen jobb lenne, mert ettől már nem nagyon lehet rosszabb... :? :)

Másfél éve szenvedünk bsszus, alig van nézhető (!!!) meccsünk, mire fel kellene még bíznom Rijkaardban?!
merx
Capitá del Barça

2007.11.13. 23:13:50

"kezdeti Chelseas meccseit láttad"

szóval csak azok a meccsei voltak jók??? :roll:
azt mondod lényegesen jobb lenne minden mint most... és ezt honnan lehet tudni???? az ilyen kijelentésektől feláll a nemlétező szőr a hátamon, oylanra nem fogok építeni ami még egyelőre nem létezik, értem ez alatt az előbbi hsz-ben felsoroltakat.
modjak másik megszerezhető edzőt, ugyan minek? majd ha már rijkaard nem lesz a padon akkor érdemes lesz erről beszélgetni, addig felesleges.
szerény véleményem szerint mourinho egyébként sem jönne ide, aminek csak örülni tudnék.
Kép
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.11.13. 23:06:04

Vagy olyat,aki úgy általában jobb nála..mert nemsok ilyen van! :)
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.13. 23:04:22

merx írta:mourinho meccsei élvezhetőek voltak? számomra nem
az ő csapata idegenben mindig nyert? nem
minden rangadót megnyertek mert az ő csapata volt az esélyesebb? nem
szép focit játszatott? nem
eredményes a csapata? :roll: :roll: háááááát ki, hogy ítéli meg, ha most azt mondom a cfc-vel nem volt az, akkor mindenki jönne a porto-val, ezután ebből csak az jönne ki, hogy a kiscsapattal tudott mit kezdeni de a nagycsapattal nem tudta elérni amit szeretett volna
Portos, kezdeti Chelseas meccseit láttad?

Meg itt nem azon van a lényeg, hogy ha itt lenne, mindig minden jó, hawaii dizsi napfény, de lényegesen jobb lenne, mint ami másfél éve van.

Mondok jobbat: mondj nála jobb edzőt, aki megszerezhető.

Szerk.: PL kétszer zsinórban. Oké, BL nem volt meg neki... de ahhoz azért egy kisebb makkültetvény is kell. Azért ez eredményességnek tekinthető.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca99 2007.11.13. 23:06:53-kor.
merx
Capitá del Barça

2007.11.13. 23:00:38

Zozzy 5 írta:
barca99 írta: Eszemfszom megáll. Most őszintén. Ha szereted a csapatodat, miért kell egy eladható divatos reklámcuccnak lenni? Vagy miért érdekel, ha vki utálja? Mert engem sokkal jobban érdekel, hogy újra élvezzem nézni a meccseket, idegenbeli meccsek előtt ne kellejen parázni, rangadókon mi legyünk az esélyesebbek, szépen játsszunk, és eredményesen. Ha ehhez az kell, hogy Murinho üljön a padon... hát ámen.
Így van.
mourinho meccsei élvezhetőek voltak? számomra nem
az ő csapata idegenben mindig nyert? nem
minden rangadót megnyertek mert az ő csapata volt az esélyesebb? nem
szép focit játszatott? nem
eredményes a csapata? :roll: :roll: háááááát ki, hogy ítéli meg, ha most azt mondom a cfc-vel nem volt az, akkor mindenki jönne a porto-val, ezután ebből csak az jönne ki, hogy a kiscsapattal tudott mit kezdeni de a nagycsapattal nem tudta elérni amit szeretett volna
Kép
Bodi
Director del Fútbol

2007.11.13. 22:53:55

Nem érveléséként mondom Mourinho mellett,de a Chelsea-val azt a játékot kellett játsszania.Mourinhora lehet akármit mondani,sztem is egy bunkó,de a világ egyik legjobb edzője,és a Barca keretével simán képes lenne egy Barca-hoz méltó játékot produkálni.Taktikailag egy zseni,nem valószínű,hogy állandóan ugyanabban a szisztémában játszanánk vele sorozatos vereségek után is,ő képes változtatni,ellentétben Frankkel.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.11.13. 22:41:29

Rivaldinho írta:
G-Jay írta:Mindenki dícsérte Rijkaardot (én is) hogy milyen érett taktikailag, védekezésben a csapat, és bizony 1, 2 gólnál se nagyon toltunk többet (lsd Milan) meg ilyenek....
Azokon a meccseken pl sziporkáztunk.. a gól nem jött.. de ha visszaemléxel nem Rijkaard miatt hanem a pocsék helyzetkihasználás miatt.. pl Roni eléggé 'megalázta' akkor a Milan-t v épp a cselzit, jó meccseket, élvezhetőeket jáccottunk..
Persze, nem is azt mondom, de egy érett védekezés nem jelent rossz játékot, csúnya játékot, a Chelseánál más kerettel, mást csinált Murinho mint itt csinálna, nem teljesen, de mást. Szerintem. Ennyi.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.13. 22:16:01

Mert aztán ha Murinho idejön, egy nagy tahó csapat leszünk, aki nem fér össze pl. egy Unicef kampánnyal... Ez Laportáékon múlik, bárki is legyen az edző.

De én vhogy nem szeretném verni a mellem, hogy szerethető a csapatom, Unicef, meg satöbbi, amikor UEFA-kupás helyekrét harcolunk. A Porto is és a Chelsea(Cole-Drogba-Duff) is játszott szépen Murinho kezei alatt. Az edző alkalmazkodik a kerethez, nálunk nagyon technikás játékosok vannak, tuti nem bekkpluszkontra kombóban nyomulnánk. A fórumon nem egyszer elhangzott ez a 'Chelsea a végén bemakkolja' - de az egyszer sem, hogy a Chelsea nem áll le, amíg gólt nem lő. Itt is lenne csapatszellem, és motiváció, ami jól jönne a jelenlegi keretnek.

PS:
kis eszedbe
Ilyeneket megtarthatsz az NSO-ra.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.11.13. 22:12:57

Játszottunk..régen..most mi van? :oops:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.11.13. 22:11:21

G-Jay írta:Mindenki dícsérte Rijkaardot (én is) hogy milyen érett taktikailag, védekezésben a csapat, és bizony 1, 2 gólnál se nagyon toltunk többet (lsd Milan) meg ilyenek....
Azokon a meccseken pl sziporkáztunk.. a gól nem jött.. de ha visszaemléxel nem Rijkaard miatt hanem a pocsék helyzetkihasználás miatt.. pl Roni eléggé 'megalázta' akkor a Milan-t v épp a cselzit, jó meccseket, élvezhetőeket jáccottunk..
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.11.13. 22:08:20

Rivaldinho írta:a szakmai 'múltja' miatt sem szeretném Mourinho-t.. mert nem azt akarom látni h látványos! védekezéssel kibekkelünk egy nehéz meccset, persze ha tudunk azér lövünk 1-2! gólt.. én Rijkaard mellett vagyok, mert ha egyszer véghez vitte miért ne tehetné másodszorra ?
És akkor azt magyarázd már meg hogy a kieséses szakaszban a BL-ben amikor tudtommal meg is nyertük a sorozatot, akkor milyen taktikával is játszottunk??? Mindenki dícsérte Rijkaardot (én is) hogy milyen érett taktikailag, védekezésben a csapat, és bizony 1, 2 gólnál se nagyon toltunk többet (lsd Milan) meg ilyenek....

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.13. 22:07:20

Rivaldinho írta: te is nagy mágus lehetsz ha így tudsz a sorok között olvasni... mert én egyetlen utalást sem tettem arra hogy a csapatnak divatos reklámcuccnak kéne lennie... nyilván más nem jutott a kis eszedbe mikor arra gondoltma h 'uáltják'.. itt elsősorban arra gondoltam, hogy jelenleg, a Barcát elismerik..nem csak szurkolók, szurkolói klub, de csapatok, szerveződések, pártok és még sok más olyan intézmény akinek a foci annyit jelent mint tyúknak az abc... és pontosan a különböző humanitárius tevékenysége,(lsd.: UNICEF) a sport diplomáciája, a vissazfogottsága miatt...
És az olyan dolgokkal, mint a pártok, intézmények, humanitárius tevékenység mióta az edző foglalkozik? Ezek az elnökség dolgai, ami ugyan úgy maradna, így a szemlélet is. Amit Mourinho csinál a sajtóban, az mentális ráhatás a meccs előtt, ami igen sokszor bejött már. Ettől nem fogok bexarni.
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.11.13. 22:03:57

barca99 írta: Eszemfszom megáll. Most őszintén. Ha szereted a csapatodat, miért kell egy eladható divatos reklámcuccnak lenni?
te is nagy mágus lehetsz ha így tudsz a sorok között olvasni... mert én egyetlen utalást sem tettem arra hogy a csapatnak divatos reklámcuccnak kéne lennie... nyilván más nem jutott a kis eszedbe mikor arra gondoltma h 'uáltják'.. itt elsősorban arra gondoltam, hogy jelenleg, a Barcát elismerik..nem csak szurkolók, szurkolói klub, de csapatok, szerveződések, pártok és még sok más olyan intézmény akinek a foci annyit jelent mint tyúknak az abc... és pontosan a különböző humanitárius tevékenysége,(lsd.: UNICEF) a sport diplomáciája, a vissazfogottsága miatt... és ide a klubhoz megfelelő edző kell.. máásrészről nem csak a személye, de a szakmai 'múltja' miatt sem szeretném Mourinho-t.. mert nem azt akarom látni h látványos! védekezéssel kibekkelünk egy nehéz meccset, persze ha tudunk azér lövünk 1-2! gólt.. én Rijkaard mellett vagyok, mert ha egyszer véghez vitte miért ne tehetné másodszorra ?

u.i.: lsd: lásd-ot jelent, még mielőtt félreértenéd...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.13. 22:02:39

barca99 írta: Eszemfszom megáll. Most őszintén. Ha szereted a csapatodat, miért kell egy eladható divatos reklámcuccnak lenni? Vagy miért érdekel, ha vki utálja? Mert engem sokkal jobban érdekel, hogy újra élvezzem nézni a meccseket, idegenbeli meccsek előtt ne kellejen parázni, rangadókon mi legyünk az esélyesebbek, szépen játsszunk, és eredményesen. Ha ehhez az kell, hogy Murinho üljön a padon... hát ámen.
Így van.
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.13. 21:58:08

Rivaldinho írta:Nekem nem kell az, hogy egy csomó csapat megutálja a szeretett csapatomat az edzői nyilatkozatok miatt... én nyárig Rijkaard mellett teszem le a voksom.. nem lehet é közbe normálisan váltani...
Eszemfszom megáll. Most őszintén. Ha szereted a csapatodat, miért kell egy eladható divatos reklámcuccnak lenni? Vagy miért érdekel, ha vki utálja? Mert engem sokkal jobban érdekel, hogy újra élvezzem nézni a meccseket, idegenbeli meccsek előtt ne kellejen parázni, rangadókon mi legyünk az esélyesebbek, szépen játsszunk, és eredményesen. Ha ehhez az kell, hogy Murinho üljön a padon... hát ámen.
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.11.13. 21:43:49

Nekem nem kell az, hogy egy csomó csapat megutálja a szeretett csapatomat az edzői nyilatkozatok miatt... én nyárig Rijkaard mellett teszem le a voksom.. nem lehet é közbe normálisan váltani...
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.11.13. 21:24:52

Érdekesen alakul a szavazás. Jó sokan szeretnék itt láttni azst az idegbeteg Mourinhót.
barcatom
Jugador del Barça

2007.11.13. 19:27:13

Egyszerüen nem értem mire vár Laporta, mért nem vált. Rejkard nem tudja elvégezni a feladatát már! Ráadásul egy beszürkült , uj huzások egyse , erölteti a rosszul játszokat mint pl Roni, ja és ezt a Elton 4-3-3-t! Én biztos kiprobáltam volna már Messit két ék mögött középen picivel, csak gondoljatok bele mekkora visszábvont szervező csatár lenne! Ja és csoda nem nagyon látjuk Oleguar-t, gondolom bánatunkra!!!!!!!!! Hatalmas öröm volna Muirinho, még ha nagy ellenfél volt is!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
Saint Germain
Jugador del Barça

2007.11.13. 19:26:43

Lehet, hogy sokan türelmetlenek vagyunk az edző bá'-val :) , de már egy bő éve nem láttam az igazi, "mindenkin átmegyünk", csodálatosan játszó BARCA-t. Ez alatt az idő alatt konkrétan két meccsen is felhúztam magam a semmilyen játék miatt (a legutolsó a Getafe elleni volt), holott alapvetően nyugodt ember vagyok.
Én nem vagyok Rijkaard-párti és megértem azokat, akik még időt adnának neki, de valljuk be, hogy nem ez a BARCA, amit szeretnénk látni. Idegenben az Osasuna, Valladolid, Getafe megtépkedte az oroszlán bajuszát, de a sörényes valahogy nem akar felébredni. Igen ez nem csak az edző hibája, hanem a játékosoké is, de az edző felelőssége a mutatott játék és az eredmény.
haze71
Entrenador del Barça

2007.11.13. 18:49:45

Nem tudom, miben bíztok! Most már jóideje látszik Rijkaard taktikai tehetetlensége és az is, hogy nem tudja a játékosokat motiválni. Csak a türelem fogyott el most, a jelek már régóta meg vannak. Bár jópáran már tavaly láttuk a bajt, mindenki azt mondta, még vezetjük a bajnokságot, a mutatott játék nem számít... Tudom, a Barcánál nem szokás a kapkodás, de ez már teszefoszaság... Laporta a tizenkilencre lapot kér. Lehet, hogy bejön neki.
Persze ha valami csoda történik (mert már csak ebben bízhatok) és jönnek az eredmények (és a jó játék), akkor jönnek a Bezzegjánosok. Bár nekik lenne igazuk. Jó volna, ha most mi tévednénk...
Lezárt