Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
socio66

2008.08.07. 18:57:39

LG írta:Amugy nemtudom, Ti észrevettétek-e, de sztem Etoonak az utóbbi időben nagyon sokat javult a helyzetkihasználása ahhoz képest, mint első éveiben nálunk. Ennek én személyszerint nagyon örülök.
Sztem amugy lehet azért akarták eladni, mert Ronie, Etoo, és Deco voltak a BL győztes csapat ikonjai, de most, h vége ennek a csapatnak teljes nagytakaritást akartak(ilyenre volt már máshol is sok példa), mégha Etoo teljesitménye nem is indokolta volna. De Samu bizonyitott, h neki igenis az új Barcában is ott a helye, és a vezetőség vette a lapot.
Igazad van. Samu nagyon odatette magát a meccseinken,fejben is,nyilván ezért javult a helyzetkihasználása. Ezek után szerintem Pep-nek eszébe sincs lemondani róla,Eto'o gyakorlatilag kihagyhatatlan a csapatból a mutatott formája alapján...
Ezen látszik egyébként hogy mekkora profi,Ronnie ezt nem tudta megcsinálni, ő inkább a bulit,és a távozást választotta. Ez a különbség köztük..
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.08.07. 18:49:11

socio66 írta:Eto'o-nak játéktudása alapján helye van a világ minden csapatának kezdőjében,a miénkben is. Kizárólag pedagógiai okai lehettek annak hogy kilátásba került az eladása,az előszezonban viszont bizonyított és ezt Pep is látja. Eto'o marad,biztos vagyok benne,Pep jól látja a dolgokat ezt eddig is bizonyította már,bízok benne.Egyébként nagyon egyetértek Skundrr írásával. Eto'o-val bombaerős keretünk lesz,az edzőnk nagyszerű,reszkess Európa!
Ez igaz mind és sztem az is hatott Eto'o-ra, h gyakorlatilag komoly kérője se akadt.Lehet elgondolkodott. :wink:
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.07. 18:46:54

Amugy nemtudom, Ti észrevettétek-e, de sztem Etoonak az utóbbi időben nagyon sokat javult a helyzetkihasználása ahhoz képest, mint első éveiben nálunk. Ennek én személyszerint nagyon örülök.
Sztem amugy lehet azért akarták eladni, mert Ronie, Etoo, és Deco voltak a BL győztes csapat ikonjai, de most, h vége ennek a csapatnak teljes nagytakaritást akartak(ilyenre volt már máshol is sok példa), mégha Etoo teljesitménye nem is indokolta volna. De Samu bizonyitott, h neki igenis az új Barcában is ott a helye, és a vezetőség vette a lapot.
gojo
Barça B

2008.08.07. 15:43:35

nekem is ez jutott eszembe. remélem igazunk van.

etoo nak nincs alternatívája. akárkit hoznánk a helyére legfeljebb annyit tudna csinálni, mint ő. akkor meg minek? ráadásul kétséges, hogy tudna e annyit csinálni, hiszen etoo már bizonyította, hogy mennyi gól van benne. egyszerűen értelmetlen gondolkodni is a cseréjén. nem lehet pótolni. ennyi. a leggólerősebb játékosunk! azt sem értem, hogy hogyan jut valaki eszébe, hogy el kellene adni.

az persze igaz, hogy az utóbbi időben elég hülyén fogta fel a dolgokat. az is igaz, hogy neki is meg kell értenie, hogy nem a csapat van érte, hanem forítva. remélem megjön neki a felvilágosodás, mert hatalmasat vesztünk vele ha mégis elmegy. hatalmasat. etoo az aki pótolhatatlan a csapatban. az eredményei magáért beszélnek. ő volt az aki akkor is betalált amikor az egész csapatnak rosszul ment. majdnem minden meccsen lő egy gólt. ezt nem kell magyarázni. ez magáért beszél. nem is értem, hogy miért nem kapkodnak érte a csapatok. gyanús is nekem a dolog.
westerngom
Entrenador del Barça

2008.08.07. 15:17:57

Skundrr írta:Nem látok bele a fejekbe, de van egy olyan érzésem, hogy ez a "nem kell Eto'o" szöveg, csak egy nagyon okos pedagógiai húzás vot Pep részéről, melynek az volt a célja, hogy egy kicsit helyre tegye Eto'ot. Ne gondolja már hogy ő xaharja a spanyolviaszt. Ezzel Pep azt tudatosította benne hogy ő is csak egy játékos, és ha menni akar, menjen.
Nos a csatát megnyerte, mert Eto'o maradni akar, és dolgozik mint a kisangyal.
Hát ez a mi jó Pepünk ne tuda bánni a játékosokkal?
Még azt is el tudom képzelni, hogy közben lezsírozta Laportáékkal, hogy ne adják el semmi pénzért.
Nyugtával dicsérjük a napot... :-$
Egyébként, ha ez így van, akkor vissza vonok mindent amit eddig írtam ebbe a topikba!!
Remélem, jók a meglátásaid!
Ámen!
socio66

2008.08.07. 15:17:36

Eto'o-nak játéktudása alapján helye van a világ minden csapatának kezdőjében,a miénkben is. Kizárólag pedagógiai okai lehettek annak hogy kilátásba került az eladása,az előszezonban viszont bizonyított és ezt Pep is látja. Eto'o marad,biztos vagyok benne,Pep jól látja a dolgokat ezt eddig is bizonyította már,bízok benne.Egyébként nagyon egyetértek Skundrr írásával. Eto'o-val bombaerős keretünk lesz,az edzőnk nagyszerű,reszkess Európa!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.07. 15:09:23

A legújabb hírek szerint Guardiola személyesen fogja közölni Eto'o-val még a napokban, hogy az előszezonban nyújtott teljesítményével kivívta a helyét a csapatban és megszerezte az edző elismerését, így a jövőben is számítanak a munkájára.

Ha ez igaz, akkor YESSSSSSSS !!!! 8)

Még Silva esetleg és világverő a keret.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Skundrr
Barça C

2008.08.07. 15:06:20

Nem látok bele a fejekbe, de van egy olyan érzésem, hogy ez a "nem kell Eto'o" szöveg, csak egy nagyon okos pedagógiai húzás vot Pep részéről, melynek az volt a célja, hogy egy kicsit helyre tegye Eto'ot. Ne gondolja már hogy ő xaharja a spanyolviaszt. Ezzel Pep azt tudatosította benne hogy ő is csak egy játékos, és ha menni akar, menjen.
Nos a csatát megnyerte, mert Eto'o maradni akar, és dolgozik mint a kisangyal.
Hát ez a mi jó Pepünk ne tuda bánni a játékosokkal?
Még azt is el tudom képzelni, hogy közben lezsírozta Laportáékkal, hogy ne adják el semmi pénzért.
Mindíg Csakka Barca!
Hajrá Pep!
barca99
Llegenda del Barça

2008.08.07. 12:08:19

Írjátok be minden nap. Sok értleme van.

Ezerszer volt már vita, és teljesen felesleges az ezeregyedik. Sosem a teljesítménye miatt akarták elküldeni, és sosem volt róla szó, hogy nem jön helyette valaki.

Mostanában pedig úgy néz ki, hogy marad, tehát főleg nem értem miért kell még mindig sikítozni.
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.08.07. 11:57:53

hát erről ennyi ETO'O megint két gól Pep-re kíváncsi lennék most mit nyilatkozni hogy még mindíg kitart az elvei mellett és el akarja adni ETO'O-t :!:
Hernry meg megint szerintem kritikán alulian játszot nem ezt szoktunk meg tőle igaz volt pár jó megmozdulás azt nem vitatom de még mindíg elmarad a legjobb formájától bőven és ezen szerintem javítania kellene ahoz hogy Pep továbbra is megbízzon benne :!:
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.08.06. 23:02:37

Ha a hír igaz, és biztos a forrás talán ez lenne az év úgymond "legjobb igazolása". Szerintem Pep is belátta, hogy elhamarkodott volt az a kijelentés, hogy Samuval nem számol. Nagyon remélem, hogy igaz a hír, bár ha Laporta kiállt Samu mellett akkor azért elég biztos a maradása. Txiki meg sírhat... :roll:
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.06. 21:57:18

Kérdés, hogy a források mennyire igazak. Remélem azok is. Egyébként az egyetlen biztos pont a sztoriban, hogy Laporta tényleg optimistán nyilatkozott. A többi lehet, hogy fikció. Bízzunk a legjobbakban :)
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.08.06. 21:51:58

Ez a hír mondjuk pont igaz, minden jelentős lap lehozta. 8) :D
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
menczel
Entrenador del Barça

2008.08.06. 20:39:36

mókásak vagytok mert ez semmi uj az eurobarca is többször lehozta pep nyilatkozatait hogy amig itt van eto'o teljes jogu tag ugyanugy szerepeltetik semmiféle hátrányos megkülönböztetés nem éri. txiki is lenyilatkozta. mégis ha jön ajánlat ezek eladják az biztos.

u.i.: a Ns nek akkor higgyetek amikor a politikusainknak... SOHA
(pl tényként kezelték, többször cikkeztek rola, hogy a barca komolyan érdeklödik trezeguet után ami nyilvánvaloan ostobaság)
szajko
Director del Fútbol

2008.08.06. 20:19:00

Asszem ennek nagyon örülök jeeeeeeee :P:D bocs de erre vártam mióta,hogy kinyögje Pep,hogy eto'o-ra számít :D
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.06. 20:17:52

Kép
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.08.06. 08:41:16

Szerintem az a remes hogy eljatszodjuk ugyanazt Eto'o-val mint annak idejen a Real...Na jo nem pont ugy, de ugyanazt csinaljak Csikiek.
Tiziano Crudeli fan :!:
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.08.05. 21:46:35

Zozzy 5 írta:Rémesen unalmas már ez a téma, lerágott csont. Txikiék minden nap elmondják ugyanazt, fórumon is ugyanaz a semmirevezető vita...
Ez így van, elég unalmas már itt, hogy egyesek ugyanazt leírják nyolcvanszor, hibáztatva itt a teljes vezetést, mikor lehet hogy csak az egyikük az, aki Eto'o-t elüldözné. De persze, a legkönnyebb (legocsmányabb) b...gatni mindenkit.
Előre a TITOlusokért!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.08.05. 21:39:27

OFF: csak az előző hsz-hez irom. Hogy az RM is kijelentette, h VDV a nyár első és utolsó igazolása.
Kép
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.08.05. 21:15:29

Tudom hogy nem egészen ide tartozik, de a Ronaldo megy és Eto'o majd pótolja dolog miatt leírnám, hogy Ferguson kijelentette, hogy Ronaldo marad, és le van zárva. Na már most ő ott az atya úristen, úgyhogy ez így lesz, jah és ő nem szotott a levegőbe beszélni. Szóval cicomafiú marad Mu.-ban, a margit megint benyalta, Eto'o marad! :D :D :D
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
szajko
Director del Fútbol

2008.08.05. 20:41:32

Hát a vicces kép alapján erre a válaszra...
Újrahasznosítható?......ezt a választ adnám
-Igen!

Nagyon remélem,hogy marad a csapat tagja naon kedvelem ő a kedvenc középcsatárom....és szerintem ő maga is maradna a Barcánál......
khtomka
Jugador d'estrella

2008.08.05. 20:41:28

Emberileg hisztiCRisti egy nagy nulla-eddig OK
A MU-ban addig rontotta a csapategységet amíg bajnokságot + BL-t nyertek és egy idényben rúgott 42 gólt a " gyenge" angol ligában és kupában. Az egész idényt nézve (nem az EB-t) remekül zárt. Nem szaggatnám meg a ruhámat azért ha hozzánk igazolna!

megkérhetnék valakit, hogy törölje ezt a hsz-t. Nem ebbe a topicba szántam. Köszi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára khtomka 2008.08.05. 20:58:12-kor.
"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.08.05. 20:30:29

Simán lehet, hogy beszólt valamit a vezetőségnek Eto'o, vagy anno ő is renitens volt, mint Ronnie vagy Deco. Vannak dolgok, amik nem szivárognak ki az öltözőből, én szakmai indokot legalábbis nem tudnék mondani azzal kapcsolatban, miért menjen Eto'o. Amikor játszott, gólerős volt, hajtott a meccseken, meg lehet nézni a gólátlagát, stb.

Szerintem legalább annyira tisztában vannak Eto'o erényeivel a szakmai stáb tagjai, mint az egyszerű fórumozó halandók.Nem tudom, meddig tart az átigazolási időszak, de egyelőre áll a piac, én max. azt tudom elképzelni, h Mu-ba megy, Berbatov, meg idejön, vagy Eto'o-Drogba csere, vagy marad.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.05. 18:50:01

Zozzy 5 írta:Rémesen unalmas már ez a téma, lerágott csont. Txikiék minden nap elmondják ugyanazt, fórumon is ugyanaz a semmirevezető vita...
Én is igy vagyok vele, olyan ez már mint a Ronaldo szappanopera, csak ennek érdekel, h mi lesz a vége. De az biztos, h fölösleges találgatni stb., érdemesebb inkább csendben várni, mi lesz a döntés, mert valóban hosszú heteken, lassan már hónapokon keresztül ugyanaz van....persze a mocskos szenylapoknak ez marha jó, irkodhatják az ostobaságaikat, mint pl., h Etoo a kuruvcsiba vagy hova m1 meg ilyenek :evil:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.05. 18:44:17

Ismétlés a tudás anyja... :lol:
Lehet, vannak olyanok, akik még nem olvasták a beszélgetéseket.
Kép
Lezárt