Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hagyjuk már ezt a kétszínüséget! Ha jött volna, nem mondanál ilyeneket, és ezt te is nagyon jól tudod. Törődj bele, hogy a Bayern nemet mondott. Akkor most majd Fabregasra is ezt fogod mondani? Mert valószínű ám, hogy nem fog jönni. Sőt, Pep ki is jelentette már.miihii írta:Nincs meg benne az alázat?Honnét tudod?Megálmodtad,h milyen,amikor nálunk játszik?gygerike írta:Ribéry-nek semmi keresni valója nincs itt, igaz hogy remek játékos és tökéletes lenne balszélre ,de nincs meg benne az az alázat ami minden barca játékosba meg van. Nem ide való játékos tippikus "sztár" akinek az a fontos hogy mennyit keres és mennyire híres.
Tipikus sztár?Ennek a tüneteit mi alapján mondod rá?Ismered jól?V az edzőit ismered és ők mondták?
Az ilyen lázálmokat kérem mellőzzük.V támaszd alá vmivel,ne csak úgy beböfögd a nagy kijelentéseket!
Nincs meg benne az alázat?Honnét tudod?Megálmodtad,h milyen,amikor nálunk játszik?gygerike írta:Ribéry-nek semmi keresni valója nincs itt, igaz hogy remek játékos és tökéletes lenne balszélre ,de nincs meg benne az az alázat ami minden barca játékosba meg van. Nem ide való játékos tippikus "sztár" akinek az a fontos hogy mennyit keres és mennyire híres.
Egyetértek!Szerintem is rászorulnánk még egy két erősítésre.Főleg a védelemben és a középpályán.Biztos vagyok benne hogy idén is lesz olyan fiatal aki kimagaslót fog nyújtani (mint tavaly Busquets)és betör a "foci világába" de ez kevés lesz ennyi tétmeccsen.Ezzel nem azt mondom hogy gyenge a keret de min. 2 kiegészítő ember még kéne.Remélem ezt Pepék is hamar belátják!Mental_Theo írta:Nem tudom miből gondoljátok,hogy az ifisták tudják pótolni bármennyire is a kulcsjátékosokat. Az előszezonból semmi következtetést nem lehet levonni, nagy ritkaság hogy 1 év alatt meggyőzően játsszon (Busquets), azon kívül nem sok...
Nincs megfelelő cserecsatárunk, középpályásunk.
Most is sérült Henry, Ibra, Messi, Iniesta, Marquez. Mi lesz még később? 70 meccs alatt!
kell 1-2 tapasztalt csere (mint volt anno Larsson )
Egyetértek rendkívül szimpi az izlandi de valóban jobban fekszene neki egy egyszerűbb játékrendszer ahol nem kell színezni is a játékot....de szerintem maradni fog ! Pep azt mondta h csak azért h feltöltsük a keretet nem fog érkezni senki/akárki, vagyis vagy veszünk egy minőségi játékost vagy senkit a kp-ra ,mondjuk ez meg valahol ellentmond a Fabre üggyel de mindegy ... hát kíváncsian a várom a fejleményeket !Sanama írta: Gudy-t meg végre el kellene adni, mivel a csapatnak sem jó és neki sem.
Én tisztelem, mert szívét lelkét kiteszi a pályára, de ebbe a bajnokságba ügyetlen, és nem neki való.
A középpálya viszont már bonyolultabb egy kicsit.
Vagyis nem is kicsit , hanem nagyon. Egyszerűen tippem sincs,hogy kiért jelentkezhetnek be Tixiék![]()
IGEN IGEN IGEN IGEEEEN. EZAZ!!!! Huh ennél obb nem is történhetett volna. MÁr csak Guddyt kéne elpasszolnikompalor írta:Victor Sanchez a Xerez-be igazolt! Sok sikert neki!
Én nem keveslem de eddig melyik poszton erősítettünk ?rivaldo23 írta: Sokan keveslik az erősítéseket, de szerintem örüljünk h egyik...
Azért vigyázni kell Don Silvio-val.... Sztem ha nagyon akarná még ingyen is elhozhatná csak akkor botrány lenne... Wenger is előbb adja el neki mint hogy lemészárolják az egész családját...sneco7 írta:
Persze,nekünk nem adják 45 alatt,de Berlusconi két szép szeméért meg 30-35 millióért a Milannak eladja Wenger.![]()
Persze,nekünk nem adják 45 alatt,de Berlusconi két szép szeméért meg 30-35 millióért a Milannak eladja Wenger.Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... en-271960/
sztem hatalmas kacsa, de mi van, ha van valóságalapja?![]()
az ördög nem alszik...