Nos hát ha így állunk, mármint,hogy nem jön Fabregas, hát nem tragédia.
Viszont már korábban is leírtam,ha egy tőle gyengébb(padra) játékost akarunk venni, mint ahogy próbáltuk MAscheranot is, az nem lesz 25alatt meg.
Ezért mondom,hogy szerintem 1nap oda kellett volna adni Fabregasért azt a 45 miliót, 10évre meg van az irányító részlege a csapatnak(xavi,cesc).
Viszont ha már más kell, mert mindenképp kell, remélem Pep nem gondolja úgy,hogy akkor ez van, így indulunk neki a szezonnak. Szóval, akkor az a helyzet,hogy Tippem sincs,hogy ki jönne, jöhetne.
Gudy-t meg végre el kellene adni, mivel a csapatnak sem jó és neki sem.
Én tisztelem, mert szívét lelkét kiteszi a pályára, de ebbe a bajnokságba ügyetlen, és nem neki való. Egy angol középcsapatban eltölthetne pár szép évet még. Illetve azért nem gondoltam volna sosem,hogy ilyen játékos viselheti évekig a Barca 7es mezét, mármint csere, és nem meghatározó.
De nem szidni akarom őt, hanem tényleg ideje lenne elmenni. Őt aztán Dos Santos tudja pótolni, ügyes a srác.
De akkor visszatérve az igazolásokhoz. A védő szerintem meg lesz, van 2alternatíva is.
A középpálya viszont már bonyolultabb egy kicsit.
Vagyis nem is kicsit , hanem nagyon. Egyszerűen tippem sincs,hogy kiért jelentkezhetnek be Tixiék