Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://phpbb.hu/Laci0820 írta:Hali, a Szerkesztőktől szeretném megkérdezni, hogy nem tudnák -e elmondnai, hoy kell beilleszteni ilyen fóruma aktív témákat?
Nagyon fontos, lenne ha valaki tud segíteni privátba vagy valahogy írjon nekem, előre is köszi!;)
Ámen.Zsolti írta:Ne kezdjük már megint ezt a cigófóbkodást.....menjetek a kurucinfóra,ez inkább oda való...
És ez csak egyre rosszabb lesz. Anélkül, hogy raszistának vagy bármi másnak gondolnátok én SAJNOS tudom miről beszélek. Csak azok védik a cigányokat akik nem élnek köztük és nem tudják milyenek. Én belecsöppentem a jóba 8ker kellös közepén a rezervátumban élekVictor_Valdes írta:Ma nem voltam suliba, de haverom elmondta mi volt: Két intézetis (gyermek városos) gyerek (term. cigányok). Megzsarolták két osztálytársam, hogy vigyenek nekik fejenként 1-1 2000-est. Erre ők felháborodva mennek a ofőhöz, az felhívja a nevelőjüket elmond mindent, stb, stb...erre iskolából hazafele osztálytársaimat (akit megzsaroltak), megverték...![]()
Szégyenteljes ami itt folyik...ugye tavaly egy fél milliót zsaroltak ki a mi iskolánkba, az a tv-be is volt...gyalázatos....
szerk.: Mondhatni nálunk ez általános...
Letöltöttem, és nagyon jók!..:Poldi:.. írta:Na ez a kép project nem jött bemegmaradok akkor pusztán bannerkészítőnek
Nekem is volt ilyen, csak nekem nem azt mondta, hogy "persze jövőhéten", hanem azt, hogy persze a következő félévbenPerrero írta:Életem leggyorsabb vizsgája volt ez a marketing.. szóbeli.. bemegyek, kihúzom kb az 1etlen tételt amit nem tudok, kérdezem, hogy húzhatok-e másikat, erre Ő: Persze, jövő héten...![]()
![]()
akkor nekem isantiimperialista írta:Nektek is köszönöm!
én is letöltöttem és köszi. mondjuk sztem a bannerek azé jobban mennek..:Poldi:.. írta:Na ez a kép project nem jött bemegmaradok akkor pusztán bannerkészítőnek
Ó dehogynem!!..:Poldi:.. írta:Na ez a kép project nem jött bemegmaradok akkor pusztán bannerkészítőnek