Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebben még van is valami. Idegenben általában jól tartjuk magunkat, hiszen ott elsősorban a védekezésre megyünk rá mi is.Az meg lehet, hogy még kedvez is aBarcának, hogy idegenben leszünk, mert idegenben a Real mindig inkább kontrázgat, de otthon ők is támadnak, ezt mutatja az utóbbi eredményeik is. 0-2, vagy 1-3-at tippelek
marci. írta:Clasicóra mit jósoltok?Term. elfogultság nélkül. (bocs Rivaldo,te kiestél.)
Döntetlent, sok góllal! (2:2)marci. írta:Clasicóra mit jósoltok?Term. elfogultság nélkül. (bocs Rivaldo,te kiestél.)
van benne valami.daffy írta:ez a Real egy spanyol kiscsapat ellen sem tud szinte úgy lejátszani egy meccset,hogy ne kapjon gólt. Ha mégis sikerülne,a védelem tesz róla,hogy mégis kapjon egyet a csapat. A jelenlegi formákat figyelembe véve azt mondom,hogy a Barca jobb 2 góllal. Ha figyelembe vesszük,hogy a Madridban a sérültek egy része felépül(és feltételezzük h nem sérül le senki) és nálatok is rendbejönnek páran,én egy döntetlent tippelnék 2-2. Ebben benne van,hogy a Madridnak az amolyan élet halál harc. Nektek presztízsmeccs,bl fáradtsággal,mindennel együtt Messi,Ibra,Higany dupla a tippem. Persze ha a Real védelme összeszedi magát,mert Ramosba benne van egy piros lap és egy 11es mindig,Casillas tö[auto_cenzúra] formában "véd",Marcelo nem védő. Ebben a tippben nincs benne Gago,Granero,Raúl játéka,ha bármelyik pályára lép,bukott a dolog.
Ja, tényleg, de hülye vagyok, most azonos ponton vagyunk.ozsimiki írta:ez akkor lenne igaz,ha most 3al mennénk előtte,akkor valóban lehetne nagy versenyfutás 1-0ás madrid győzelemnél, de mivel ugyanannyi pontunk bármilyen hazai győzelem nagyon könnyen a bajnokságunkba kerülhetmivel akkor egyáltalán nem a mi kezünkbe lenne a sorsunk, míg egy x-el igen.
ez akkor lenne igaz,ha most 3al mennénk előtte,akkor valóban lehetne nagy versenyfutás 1-0ás madrid győzelemnél, de mivel ugyanannyi pontunk bármilyen hazai győzelem nagyon könnyen a bajnokságunkba kerülhetfcbarca0827 írta:Most, veled mi van?manesz14 írta:Zsuni én annyit mondok 6-2 és akkor búj el!
Így van, ahogy Gekkodan is megírta. Ezért vagyok biztos a címvédésbe. A Real nem ver meg minket 2-vel. (Szerintem nyerni se fognak.) Ha nem nyernek, akkor szerintem eldőlt, ha 1:0-ra nyernek (elképzelhetetlennek tartom, többgólos meccs lesz.), akkor meg, hatalmas versenyfutás lesz. A csapatok, még 4:0-nál sem pihenhetnének, mert a gólkülönbség számít.Fernando írta:Amúgy azt hagy kérdezzem meg, hogy ha mondjuk 2-1-re kikapunk az El Classicon, vagy 3-2-re, akkor mi van? Idegenben lőtt?
Nem kell ez. Kaptunk mi is ki 4-1-re. Az tavaly volt. Beszéljünk erről a szezonról.fcbarca0827 írta:Most, veled mi van?manesz14 írta:Zsuni én annyit mondok 6-2 és akkor búj el!
Most, veled mi van?manesz14 írta:Zsuni én annyit mondok 6-2 és akkor búj el!
Így van, ahogy Gekkodan is megírta. Ezért vagyok biztos a címvédésbe. A Real nem ver meg minket 2-vel. (Szerintem nyerni se fognak.) Ha nem nyernek, akkor szerintem eldőlt, ha 1:0-ra nyernek (elképzelhetetlennek tartom, többgólos meccs lesz.), akkor meg, hatalmas versenyfutás lesz. A csapatok, még 4:0-nál sem pihenhetnének, mert a gólkülönbség számít.Fernando írta:Amúgy azt hagy kérdezzem meg, hogy ha mondjuk 2-1-re kikapunk az El Classicon, vagy 3-2-re, akkor mi van? Idegenben lőtt?
?Zsuni szerintem alábbi fórumozó kolléga nem csak mostanra értette. 5 éve így van körülbelül. Egyébként nem értem azt sem, hogy év elején voltak olyan nyilatkozatok madridi részről, hogy most majd a BL, utána jön csak a bajnokság. Most, hogy kiestetek: sz a r kupa csak, nem nekünk találták ki, a bajnokság fontosabb, meg értékesebb. Tenném hozzá: 4 gól miatt álltok az élen jelenleg. Ha másodikok lennétek akkor már mi lenne?
na persze. ne nevettes. nem hogy csak elfelejtenek focizni, hanem vak kisgyerekeket küldenek a pályára nem?A Barca ellen tudnak helyzetet belőni, labdát tartani,letámadni, felszívni magukat.
A Real ellen az összes spanyol csapat elfelejt focizni.(kivéve 1-2)
Nem ez a lényeg.zsuni írta:most kajak azt várja midnenki, hogyha az Atletico megverte a Barca-t, akkor a Realt is megfogja? ha midnenkinek mindig kijönne a lépés, akkor nem igy nézne ki a bajnokság.Ez azért van,mert a Bl-ben kiestetek egy gyengécske Lyon ellen,ismét.
Így hiába nyertek 5 v. 6 góllal is akár,nem igazán tudom komolyan venni a csapatodat,ezért nem mondom,hogy hű de jók vagytok.
Ha azok lennétek,akkor most a szerdai Bl-meccsre készülnétek.
A bajnokság meg mindkét csapatnak ugyanolyan gyenge,csak néha bosszantó,hogy egy Atletico például háromszor olyan jól játszott ellenünk,mint most ellenetek.
De ezt persze ti is mondhatjátok pl. a Sevilla kapcsán,joggal.
a Kupák mások. ebben a Real nem jó. ki-ki meccsekben nagyon nem. ez van. de attól a bajnokság miért nem erőmérő? ugyanazok az ellenfelek. ja persze mert csak a Bl számit, a többi le van sz.rva
most kajak azt várja midnenki, hogyha az Atletico megverte a Barca-t, akkor a Realt is megfogja? ha midnenkinek mindig kijönne a lépés, akkor nem igy nézne ki a bajnokság.Ez azért van,mert a Bl-ben kiestetek egy gyengécske Lyon ellen,ismét.
Így hiába nyertek 5 v. 6 góllal is akár,nem igazán tudom komolyan venni a csapatodat,ezért nem mondom,hogy hű de jók vagytok.
Ha azok lennétek,akkor most a szerdai Bl-meccsre készülnétek.
A bajnokság meg mindkét csapatnak ugyanolyan gyenge,csak néha bosszantó,hogy egy Atletico például háromszor olyan jól játszott ellenünk,mint most ellenetek.
De ezt persze ti is mondhatjátok pl. a Sevilla kapcsán,joggal.
Ez azért van,mert a Bl-ben kiestetek egy gyengécske Lyon ellen,ismét.zsuni írta: a fórum 95%a szerint a Madrid egy másik, rohadt gyenge bajnokságban játszik, míg a Barca egy fantasztikusan erős bajnokság fantasztikusan erős csapata. ugyanmár
a fórum 95%a szerint a Madrid egy másik, rohadt gyenge bajnokságban játszik, míg a Barca egy fantasztikusan erős bajnokság fantasztikusan erős csapata. ugyanmárUgyanez igaz a Madridra is-persze ez nem csak az ő érdemük,hanem a gyenge ellenfeleké is-,ha megvernek minket,az Isten sem állítja meg őket a végső sikerig.