Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Veled érvekkel nem lehet vitatkozni, meg sem próbálom, de te próbálj érvelni amellett,h tavaly a M.U. miért nem érdemelte meg jobban a Bajnoki címet, mint a ChelseaLG írta: legyen a Chelsea, a tavalyit is már ők érdemelték volna meg,
4-1nél 100%os helyzeteket hagyott ki Giggs,Ronaldo,Rooney2,Berbatov2.Devid16 írta:
[/quote]
Húú akkor én más meccset néztem...Na mind1.Csak azt akartam kiemelni hogy megérdemelte ezt a szoros meccset a Hull City.Ja meg hogy azért ők is a pályán voltak és a végén megszorongatták a nagy MUt
Húú akkor én más meccset néztem...Na mind1.Csak azt akartam kiemelni hogy megérdemelte ezt a szoros meccset a Hull City.Ja meg hogy azért ők is a pályán voltak és a végén megszorongatták a nagy MUt
ozsimiki írta:Spurs ezaaaaaaaaaaaaaaazvégére odatesznek azért...Arsenal,most meg Pool, ugyanis megfordították,és megnyerték 2-1re
![]()
![]()
JEEEEEEEEEEEEEEEH.
hozzáteszem 0-1nél jól játszott a Pool,és el is dönthette volna a szitut, nem tette,és most meg is szívta.
4-1nél 100%os helyzeteket hagyott ki Giggs,Ronaldo,Rooney2,Berbatov2.Devid16 írta:Azé az a 7-1 azé kicsit sok...De azé a Mendy gyerek kicsit etette be a Van der 'mit is' ?meg a Ferdinandnak is kicsit ment el...igaza volt a kommentátornak...nem is reklamált a Ferdi...és az csak nekem tűnt fel hogy a meccs végén a cr visszasprintelt a balhátvéd posztra és szerelt?kicsit néztem...
hogy ez engem miért nem lep meg... -__-Barcaforever írta:
a MU-un múlott, h nem 7-1 lett az eredmény.
Mi az,hogy.Sokszor beszorította a MU-t a Hull, nagyon tetszetősen játszanak.Hozzáteszem a MU-un múlott, h nem 7-1 lett az eredmény.miihii írta:Man UTD-Hull City 4:3!Jó kis derbi lehetett...Az első félidőt néztem,utána inkább F1-et sasoltam.Céroni 2-őt vállalt megint.
Hát reméljük, hogy így lesz!szajko írta:Messi se fog ma kevesebbet.
miihii írta:Man UTD-Hull City 4:3!Jó kis derbi lehetett...Az első félidőt néztem,utána inkább F1-et sasoltam.Céroni 2-őt vállalt megint.
4-3Varga Tamás írta:4-3 a MU-nak, Céroni kettőt vágott.szajko írta:Mu-Hull,hogy áll?Vagy már vége?Vagy el se kezdődött?
4-3 a MU-nak, Céroni kettőt vágott.szajko írta:Mu-Hull,hogy áll?Vagy már vége?Vagy el se kezdődött?