Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem feltétlenül...Nekünk valóban nehezebbek az utána levő meccsek,
Egyébként én már csak a jövő évi szezonra leszek kiváncsi!A bajnokság színvonala tényleg nagyon gyenge.
Ezt nem így gondolom.LG írta:A döntetlen sztem a Madridnak jobb, hiába lenne rosszabb az egymás elleni mérleg, sztem ők már nem nagyon buknak, ellenben mi 1x fogunk legalább, úgy gondolom.
? látom fogod a fonalat...szégyen, hogy a margit sokkal több gólt kapott ebben az alacsony szinvonalban, mint a Barca
tavaly is mindenki belesz.rt a végébe, megvolt az elöny. most is ez lehetne. classico után a vesztes pontokat fog hullajtani, mert már nem lesz miért játszaniEgyébként "rém egyszerű" a feladat: meg kell verni a Bilbaot, majd a Realt. Utána szerintem a fővárosiak összeomlanak, és X-elni fognak mindenkivel. Ugyanis az a tudat, hogy nem nyernek semmit az évben a nagyzoló ígéretek ellenére, biztosan ki fogja csinálni az idegrendszerüket.
szégyen, hogy a margit sokkal több gólt kapott ebben az alacsony szinvonalban, mint a Barcazsuni írta:szégyen, hogy a Barca sokkal kevesebb gólt lött ebben az alacsony szinvonalban, mint a MadridSzégyen, hogy mennyire alacsony a spanyol bajnokság színvonala.
szégyen, hogy a Barca sokkal kevesebb gólt lött ebben az alacsony szinvonalban, mint a MadridSzégyen, hogy mennyire alacsony a spanyol bajnokság színvonala.
Én meg fordítva vagyok ezzel!Állandóan ezt érzem amikor ők játszanak, hogy tök mind1 úgyis nyernek, Barca meccs elé meg összeszorult gyomorral ülök le mert úgy izgulok, hogy nehogy rosszul alakuljon.
Csak azt nem értem, hogy ilyen Sevillák és At.Ma-k miért állnak meg 1-2 gólnál, és állnak be védekezni, miközben az nem is az általános stílusuk?!
Annyiban mindenképpen, hogy szeptemberben úgy voltam vele, hogy a szezon végén lesz 20 pont különbség, nem gondoltam volna, hogy már most összejön.A leghihetetlenebb még mindig az, hogy a második és a harmadik helyezett között ezzel 21 pont a differencia.
nekünk sem lesznek egyszerűek az idegenbeli meccseink. mallora, Zaragoz, Almeria...Pont most pörögtek fel ezek a csapatok. Nektek viszont még szerencsétel lehet a Sevillával, lehet, hogy addig sem térnek észhez, mire mentek hozzájuk. Most harmat gyengék.Mi még fogunk pontot veszíteni, ők nem biztos.
Én csak kérdeztem valamit, ez szerintem nem bűn sehol se. Az hogy valamit nem ért az ember, azon lehet változtatni, és nem így hogy " akkor gond van veled." - szerintem legalábbis. Hozzászólásodról meg annyit, hogy perpill talán most nekünk nem megy annyira. Valamikor a Madrid mondja azt hogy lefekszik az ellenfél nekünk,máskor meg mi mondjuk. Remélem a Classico után nekik kell majd a kifogásokat keresniük:) (vereség miatt) .Charlie írta:Ha nem érted mi a gond az 1szavas válaszokkal akkor gond van veled.
Kriminális volt ez a reál meccs ismét. Tö**m tele van már, hogy ellenünk mindenki tud focizni, ellenük meg semmit nem csinálnak a csapatok. Jól kezdet az AM,de miért nem tudják folytatni? Madridék meg fociznak 20percig és lőnnek 3 gólt. Nagyon remélem, hogy ez ellenünk kevés lesz. Állandóan ezt érzem amikor ők játszanak, hogy tök mind1 úgyis nyernek, Barca meccs elé meg összeszorult gyomorral ülök le mert úgy izgulok, hogy nehogy rosszul alakuljon.
C.
Még szerencse hogy ugyanabban a bajnokságban játszunk mint a Madrid, nem kell a mellébeszélés meg kell csapni a Bernabeuban is a Realt utána nincs miről beszélni ha nem sikerül akkor meg is érdemlik a ligát. Ha 20perc foci elég a győzelemhez akkor 20perc elég tavaly nekünk is elég volt egy félidő általában gyakorlatilag mindenki ellenMikaos írta: Szégyen, hogy mennyire alacsony a spanyol bajnokság színvonala.
Így van. 25 percet fociznak (az alatt 3 gól, ebből kötelező jelleggel 1 szab.rúgás v szöglet v 11.es), 45 perc alibi, és 20 perc alatt majdnem berámolnak nekik több gólt is.lui1698 írta:Csak nekem tűnik úgy, hogy a Madrid nem játszik teljes meccseket végig jól.
Tehát vagy az egyik, vagy a másik félideje gyege?
Nem olvassa a fórumszabályzatot és azt hiszi ez felmenti..Segítek egy kicsit.Zolika10 írta:Nem bírt veszíteni a FIFA10-en és törölte az üzeneteket...kis hamis
Akkor van az, hogy utánna csak a mi kezünkbe van a sorsunkLionel85 írta:Na itt a blöki elásva. Mindenki azt várja hogy ez a klasszikus dönti el a bajnoki cím sorsát. És ha iksz lesz? Nem tudom, nem sokan kalkulálják bele. De mi van ha mégis empate lesz? Akkor biza nem változik a különbség a két csapat között...Zolika10 írta:Szerintem ha nem is győzünk x-re mindenképpen jók lehetünk.
Nem lesz elég az X szerintem. Mi még fogunk pontot veszíteni, ők nem biztos. Nyernünk ott. Kemény lesz.csababarca írta:
Mondjuk az se mellékes,hogy egy X-el már bőven jók vagyunkDe cél a 3 pont mint mindig.
Na itt a blöki elásva. Mindenki azt várja hogy ez a klasszikus dönti el a bajnoki cím sorsát. És ha iksz lesz? Nem tudom, nem sokan kalkulálják bele. De mi van ha mégis empate lesz? Akkor biza nem változik a különbség a két csapat között...Zolika10 írta:Szerintem ha nem is győzünk x-re mindenképpen jók lehetünk.