Bajnokok Ligája & Európa Liga
Itt a vége: Újpest - Steaua 1-2, nagyon gyenge játékkal.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
A Digisportból már most elegem van, pedig még alig tettek olyat, amit pillanatnyilag megéreznék.
Nagyon sok ember majd szívni fog, amiért nem a DigiTV-nél, vagy a Digikabelnél fizetett elő! ( Avagy a szülei... Még regén. )

- danko94
- Entrenador del Barça
Sajna a BL és az UEFA kupa + a Bundesliga közvetítési jogai is a Digisporthoz kerültek ami ezzel kb felváltotta a SK-t...Katalán88 írta:Jajj bocsi...A DVSC-n járt az eszem a Tallin miatt.
![]()
De akkor is adhatta volna valamilyen nagyobb adó.

-
- Eurobarca Staff
Azt adtak tegnap, legalábbis selejtezőt, ez meg csak EL...Katalán88 írta:Köszi!
Azért elég gáz, hogy egy magyar BL meccset bsznak közvetíteni!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Katalán88
- Capitá del Barça
Köszi!Hunter91 írta:A rojadirecta.com-on adják az Újpest meccset!Katalán88 írta:Min adják az UTE meccset?
A myp2p.eu-n pedig mindkettőt megtaláljátok!
Azért elég gáz, hogy egy magyar BL meccset bsznak közvetíteni!

- 18UvB85
- Barça B
- Kapcsolat:
HAJRÁ LILÁÁÁÁK !!!!!!!
küzdjetek gyerekek NE ADJÁTOK FEL !!!! mi szurkolunk nektek...ÖRÖKKÉ
.. mert hát AKÁRHOGY VOLT, S AKÁRHOGY LESZ MI MINDIG ITT LESZÜNK...
jut eszembe jön vki rajtam kívül még meccsre????
küzdjetek gyerekek NE ADJÁTOK FEL !!!! mi szurkolunk nektek...ÖRÖKKÉ

jut eszembe jön vki rajtam kívül még meccsre????

No brain, no pain. No pain, no game.

- Marci
- Capitá del Barça
kösz!fcbarca0827 írta:Tessék!
örülök ennek a redszernek, valamennyire csak komolyan veszi platini, hogy támogatni akarja a gyengébb bajnokságok felzárkózását is.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
- piton
- Capitá del Barça
Európa 13 legerősebb bajnokságának képviselőjével nem találkozhat a DVSC ha következő körből is továbbjut! (jó lenne tudni melyik ez a 13, mert kb. 8-at tudok biztosra)socio66 írta:tehát az észt csapat után még van egy 'play off' kör,ahol jó eséllyel már olyan ellenfelet kapunk,hogy esélyünk nem lesz a továbblépésre.
arsenal,fio,celtic például..
Mindenesetre a szerb és a görög ellenfeleket jó lenne elkerülni.

Hattrick: Ádáz Pitonok
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Nem így van!socio66 írta:tehát az észt csapat után még van egy 'play off' kör,ahol jó eséllyel már olyan ellenfelet kapunk,hogy esélyünk nem lesz a továbblépésre.
de hát ez így van rendjén,azért egy béel főtáblára ne is egy svéd,meg egy észt csapaton keresztül vezessen már az út..

A bajnokok közül még 20-an vannak versenyben! Ebből 10 (remélhetőleg a DVSC is) továbbjut! Ebből a 10 csapatból lesz 5 párosítás! A legnehezebb ellenfelek az: Olympiakosz, Kobenhavn, Bate Boriszov... (már, ha a 20 megmaradt "versenyzőből" továbbmennek) Szerintem bármi lehet!

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
tehát az észt csapat után még van egy 'play off' kör,ahol jó eséllyel már olyan ellenfelet kapunk,hogy esélyünk nem lesz a továbblépésre.
de hát ez így van rendjén,azért egy béel főtáblára ne is egy svéd,meg egy észt csapaton keresztül vezessen már az út..

"2009/10 UEFA Champions League match calendar
Stage Dates
First qualifying round, 1st leg 30.06/01.07.2009
First qualifying round, 2nd leg 07/08.07.2009
Second qualifying round, 1st leg 14/15.07.2009
Second qualifying round, 2nd leg 21/22.07.2009
Third qualifying round, 1st leg 28/29.07.2009
Third qualifying round, 2nd leg 04/05.08.2009
Play-off, 1st leg 18/19.08.2009
Play-off, 2nd leg 25/26.08.2009" (uefa.com)
Tehát a Tallin után még egy ellenfélen túl kellene jutni a főtáblához!
Stage Dates
First qualifying round, 1st leg 30.06/01.07.2009
First qualifying round, 2nd leg 07/08.07.2009
Second qualifying round, 1st leg 14/15.07.2009
Second qualifying round, 2nd leg 21/22.07.2009
Third qualifying round, 1st leg 28/29.07.2009
Third qualifying round, 2nd leg 04/05.08.2009
Play-off, 1st leg 18/19.08.2009
Play-off, 2nd leg 25/26.08.2009" (uefa.com)
Tehát a Tallin után még egy ellenfélen túl kellene jutni a főtáblához!
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2009.07.22. 21:58:11-kor.
Hát de eddig mindig 3 selejtező kör volt, most idén ez változott?Marci írta:na most én azt látom az uefa honlapján hogy ez a mostani a 2. kör volt már, a tallin ellen lesz a 3. és összesen 3 selejtezőkör van elvileg. még nem vagyok biztos az egészben, de az egymás hülyézése helyett ti is utánanézhetnétek. erre van a fórum alapvetően és nem az anyázásra.

vagy csak én nem hallottam erről semmit?
Az tény, hogy az Európa Liga változott, de a Loki a Bajnokok Ligája selejtezőjében van, és nem az Európa Ligában

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
-
- Capitá del Barça
A Balkánhoz képest a mi futballhuligánjaink semmik
És róluk se hallunk sok mindent, akkor más miért hallana rólunk olyan sok rosszat? 

- Marci
- Capitá del Barça
na most én azt látom az uefa honlapján hogy ez a mostani a 2. kör volt már, a tallin ellen lesz a 3. és összesen 3 selejtezőkör van elvileg. még nem vagyok biztos az egészben, de az egymás hülyézése helyett ti is utánanézhetnétek. erre van a fórum alapvetően és nem az anyázásra.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Igen így lesz!socio66 írta: most akkor lesz még egy észt csapat elleni bugi,aztán pedig egy uccsó párharc,ugye? ahol vélhetően már komolyabb csapat várhat ránk..

hát,örülök azért a lokinak,az utóbbi években egyedül bennük lehet/ett bízni az európai kupák terén,no nem mintha bármikor is reális esélyük lett volna a főtáblára,de még mindig inkább őket nézem,mint a többieket..(lásd az ute múltheti vendégjátéka. nem írtam róla anno,pedig sok minden bennem volt. így utólag csak annyit mondanék,amit a korcsmár nevű emberke a kiállításakor; 'mi a f.sz ez?'...)
most akkor lesz még egy észt csapat elleni bugi,aztán pedig egy uccsó párharc,ugye? ahol vélhetően már komolyabb csapat várhat ránk..
egész jó,legalább a nyarat túléljük..és azért mégis van miért szorítani,van miben hinni,ez is valami.
az ute meccsről még annyit,hogy remélem,a lila ultrák nem alacsonyodnak le a huligánok szintjére(ja,hogy már megtették..?)és nem verik szét az ellen drukkereit,amivel teljesen leírnánk magunkat(ha eddig még nem tettük meg..) az uefa és egész európa szemében..
ennek fogok szurkolni holnap,ha már másnak nem lehet..
egyébként,még a hertha meccsről is megemlékezve;
köszönjük az újpest és a fradi nagyszerű drukkereinek,hogy folyamatosan öregbítik hazánk dicső hírnevét európában!
ha már máshogy nem megy,ezáltal legyünk híresek,nem igaz,fiúk?
söpredék banda..
most akkor lesz még egy észt csapat elleni bugi,aztán pedig egy uccsó párharc,ugye? ahol vélhetően már komolyabb csapat várhat ránk..
egész jó,legalább a nyarat túléljük..és azért mégis van miért szorítani,van miben hinni,ez is valami.
az ute meccsről még annyit,hogy remélem,a lila ultrák nem alacsonyodnak le a huligánok szintjére(ja,hogy már megtették..?)és nem verik szét az ellen drukkereit,amivel teljesen leírnánk magunkat(ha eddig még nem tettük meg..) az uefa és egész európa szemében..
ennek fogok szurkolni holnap,ha már másnak nem lehet..
egyébként,még a hertha meccsről is megemlékezve;
köszönjük az újpest és a fradi nagyszerű drukkereinek,hogy folyamatosan öregbítik hazánk dicső hírnevét európában!
ha már máshogy nem megy,ezáltal legyünk híresek,nem igaz,fiúk?
söpredék banda..
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Jaj, de szeretem az ilyet...bojanfan írta:elég nagy pofád van neked, de legalább ilyen baromságokkal ne hülyítsd az embereket. ha a debrecen túl jut a következő ellenfelén, ott lesz a főtáblán.fcbarca0827 írta:A Levadia után még van egy kör a BL főtábláért, azonban, ha továbbjut az észteken, akkor már Európa Liga csoportkörös!De, most nem úgy néz ki, hogy meglesz! Én a 3. svéd gólnál kikapcsoltam a TV-t!
Nem bírom nézni...

Na csak megcsinálták a fiúk! Most mentem fel nemzetisportra megnézni mi lett a vége... Yuppi

-
- Capitá del Barça
Istenem,nem akartam írni de úgy látszik kihozod belőlem...18UvB85 írta:első meccs előtt még szurkoltam a "bundásoknak",de azóta amilyen beképzelteket nyilatkoztak inkább Kalmar továbbjutásban reménykedtem![]()
remélem holnap elverjük a román kutyákat (a pályán
), mert ha nem nagy balhé lesz...
Nem kellene le 'román kutyázni' a román csapatokat,MERT SOKKAL jobbak mint a magyar csapatok!Tavaj 5 csapat is ott volt az UEFA kupa selejtezőjében,és 2 a BL-ben és a csoportkörökben is jól szerepeltek.Nem tudom a magyar csapatok mióta nem utaztak Londonba,vagy Romába,esetleg Bordeaux-ba,Münchenbe...
Szóval nézz kicsit magadra és amiért nem szereted a románokat,ne a csapatokat szidd...
Nem vagyok magyar ellenes,itt élek Erdélyben,és tudom milyen itt az élet...
Talán ha 2004-ben ti 'nagy Magyarok'máshogy szavaztatok volna más lenne...
Mind egy ne térjünk ki a lényegtől...

Barça,Barça,Baaarça!!!