Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajna a BL és az UEFA kupa + a Bundesliga közvetítési jogai is a Digisporthoz kerültek ami ezzel kb felváltotta a SK-t...Katalán88 írta:Jajj bocsi...A DVSC-n járt az eszem a Tallin miatt.
![]()
De akkor is adhatta volna valamilyen nagyobb adó.
Azt adtak tegnap, legalábbis selejtezőt, ez meg csak EL...Katalán88 írta:Köszi!
Azért elég gáz, hogy egy magyar BL meccset bsznak közvetíteni!
Köszi!Hunter91 írta:A rojadirecta.com-on adják az Újpest meccset!Katalán88 írta:Min adják az UTE meccset?
A myp2p.eu-n pedig mindkettőt megtaláljátok!
kösz!fcbarca0827 írta:Tessék!
Európa 13 legerősebb bajnokságának képviselőjével nem találkozhat a DVSC ha következő körből is továbbjut! (jó lenne tudni melyik ez a 13, mert kb. 8-at tudok biztosra)socio66 írta:tehát az észt csapat után még van egy 'play off' kör,ahol jó eséllyel már olyan ellenfelet kapunk,hogy esélyünk nem lesz a továbblépésre.
arsenal,fio,celtic például..
Nem így van!socio66 írta:tehát az észt csapat után még van egy 'play off' kör,ahol jó eséllyel már olyan ellenfelet kapunk,hogy esélyünk nem lesz a továbblépésre.
arsenal,fio,celtic például..
de hát ez így van rendjén,azért egy béel főtáblára ne is egy svéd,meg egy észt csapaton keresztül vezessen már az út..
Hát de eddig mindig 3 selejtező kör volt, most idén ez változott?Marci írta:na most én azt látom az uefa honlapján hogy ez a mostani a 2. kör volt már, a tallin ellen lesz a 3. és összesen 3 selejtezőkör van elvileg. még nem vagyok biztos az egészben, de az egymás hülyézése helyett ti is utánanézhetnétek. erre van a fórum alapvetően és nem az anyázásra.
Igen így lesz!socio66 írta: most akkor lesz még egy észt csapat elleni bugi,aztán pedig egy uccsó párharc,ugye? ahol vélhetően már komolyabb csapat várhat ránk..
Jaj, de szeretem az ilyet...bojanfan írta:elég nagy pofád van neked, de legalább ilyen baromságokkal ne hülyítsd az embereket. ha a debrecen túl jut a következő ellenfelén, ott lesz a főtáblán.fcbarca0827 írta:A Levadia után még van egy kör a BL főtábláért, azonban, ha továbbjut az észteken, akkor már Európa Liga csoportkörös!De, most nem úgy néz ki, hogy meglesz! Én a 3. svéd gólnál kikapcsoltam a TV-t!
Nem bírom nézni...
Istenem,nem akartam írni de úgy látszik kihozod belőlem...18UvB85 írta:első meccs előtt még szurkoltam a "bundásoknak",de azóta amilyen beképzelteket nyilatkoztak inkább Kalmar továbbjutásban reménykedtem![]()
remélem holnap elverjük a román kutyákat (a pályán
), mert ha nem nagy balhé lesz...